- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
Azt hogy lehetne megoldani ,hogy ujabban az asztali Edge minden egyes gépbekapcsolás után bejelentkezést kér a böngésző megnyitásakor... eddig szépen benntartott ,de egykét hónapja lehet ez , kissé bosszantó....
-
nicu71
addikt
válasz
Walter_White #3604 üzenetére
Kinyírni nem tudom h kell,de nálam soha nem erőlködik,beállitom telepitéskor hogy a főcimes keresésnèl a google legyen a keresőmotor,ha néha feldobja hogy legyen a Bing a default,akkor elhajtom a vérbe,és marad a google.
-
nicu71
addikt
Sziasztok a mobilos Edge mostanában ezzel nyaggat,be vagyok jelentkezve,semmi más fiókot ,emailt nem fogad el,de minden megnyitaskor ezzel bombáz..[kép]
-
nicu71
addikt
Help...Sorozatbarátot nézegetném az Edge-vel,a reklámblokkoló/ ublock Origin/ kikapcsolva ,mégis azt írja ,kapcsoljam ki a reklámblokkolót
ugyanakkor a Chrome símán viszi .
Melyik beállitás kellene,hogy menjen a dolog? Szeretem az asztali Edge-t ,idegesít az ilyesmi -
nicu71
addikt
nem tudjátok hogy az régi edge olvasólistát hogy lehetne elmenteni valahogy ?nem igazán találok megoldást,bár google a barátom
-
nicu71
addikt
Épp az imént frissült az androidos Edge. Uj ikon, új külső, érzetre eddig okés.
-
nicu71
addikt
ez az új funkció -a "gyűjtemények" ez a régi Edge "olvasólista-"nak felel meg ?
bárcsak lehetne szinkronizálni valahogy ezt a kettőt.Az olvasólistában rengeteg cuccom van,kézzel eléh macerás lenne ...
-
nicu71
addikt
ez a legujabb dev.-verzió nem valami strapabíró.Ma már 3x omlott össze az egész ,pedig semmi rendkivülit nem csináltam/eddig ilyesmi nem fordult elő..
-
nicu71
addikt
válasz
xy.zsolt #1819 üzenetére
kimondottan ajánlom a dev.verziót ,eddig teljesen stabil és joval előrébb jár mint a béta, hetente frissül...az általam emlitett két apró hiba a bétában is jelen van, a jelszavak és egyebek importálása pedig rendkivül ügyesen van megoldva ,ebben nem találtam semmi hibát,egyiknél sem.
-
nicu71
addikt
válasz
#86564352 #1817 üzenetére
bizony ,nagyon szép,és már van sötét téma is,ennek örömére meg is tettem alapértelmezett böngészőnek.
Egykét dolog zavar még ,,torrentnél a qbittorrent nem nyílik meg csak ha a letöltött torrentfájlra kattintok,valamint a sorozatbarátos adf.ly sem nyílik /lehet az unblock origin miatt? -
nicu71
addikt
frissült a béta,magyar nyelv továbbra sincs...
-
nicu71
addikt
na ma én is kipróbáltam a bétát.Sajnos a Chromium betűtipustól a rosszullét keringet.Nem lehet ezzel kezdeni valamit ?
-
nicu71
addikt
ez az új Edge ,ha kijön uj builld ,akkor magától frissül,vagy értesit hogy elérhető egy ujabb verzió? Tegnap kipróbáltam én is ,nem rossz cucc
-
nicu71
addikt
válasz
BUGYUTA54 #1434 üzenetére
pedig meg kéne jelennie edge-n is .jobboldalt alul a lejátszónál van ilyen hogy CC -capture off akkor ki van kapcsolva ,egyéb esetben pedig megy a felirat.
Viszont nem szoktam a Chromet ajánlani,de ahhoz van egy kiegészitő /pure motion/-ez megakadályozza hogy a reklámok miatt 5-10x ki kelljen nyomni.Ugyhogy a SB-hoz legjobb a Chrome. -
nicu71
addikt
válasz
zsoltzsolt #1425 üzenetére
hmm szerintem ha itt meg tudták oldani, akkor androidon is hamarosan meg kéne jelennie.
majd meglépik a váratlant
-
nicu71
addikt
ma megnyitottam egy uj lapot,és megdöbbenésemre az eddigi jóformán üres oldal megelevenedett.Tudom hogy eddig is voltak itt hírek,beállitástól függően/nekem nem/ de MAGYAR nyelvű tartalom jelent meg!!
Teljesen jó
Eddig a MS lesz**rta a magyar híreket,mikor történt ez a forradalmi változás? -
nicu71
addikt
nagy tévedésben vagy.Nem tudom mi az oka hogy nálad nem nyilik rögtön az uj lap de nem az Edge hibája ,az biztos.Nálam hasít.És ha panaszkodnak is rá ,az nem a lassusága miatt van /beépülők kevés száma,Disqus,stb
Ezenkívül rengeteg szakember pedig pont az Edge-et tekinti a legbiztonságosabbnak.Nem a legjobbnak ,hangsúlyozom.Én is évek óta csakis ezt vagyok hajlandó használni,ha valami nem megy akkor másodlagosan a Chrome-t.Mindkettőnek vannak faszságai természetesen.
-
nicu71
addikt
válasz
Ra's al Ghul #1327 üzenetére
Edge és a beépített adblock azt eredményezte, hogy a Prohardver lapcsalád kérve kér, hogy vegyem le a reklámblokkolót.
-
nicu71
addikt
Immár a mobil változatba is bekerült a bing translator beépülő.
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
Nekem nagyon bejön most.A felső fluent dizájnolt sáv jól néz ki,a legördülő előzmények és keresés címsor ezúttal nem csesződött el,sőt megkapta a sötét módot,és az egész böngésző sokkal pörgősebb,gyorsabb lett.
-
nicu71
addikt
nektek is meghal egykét percre az edge,ha facebookon mondjuk kommentálok valamit és a beépitett emojik közül egyet-kettőt beszúrok a szövegbe ?/annyira idegesítő
-
nicu71
addikt
válasz
#86564352 #1002 üzenetére
nem elég, első körben ez halottnak a csók.! a tippem az hogy a régiót is és a nyelvet is,ekkor mondjuk kissé megkattan a rendszer,ja és én felraktam az angol nyelvi csomagot is.Majd ezután lehet átváltani ismét a nyelvet magyarra.
Iszonyat amugy .A szűz telepitésemnél/ 1709 FCU/azota folyamatosan frissiteni akar 1709 verziora ,és persze sehogy se akar sikerülni neki,mert már fennt van.komolyan mondom már szinte vicces.
-
nicu71
addikt
válasz
#86564352 #905 üzenetére
na ez nálam is igy van,kivéve a legördülőt,az nem hajlandó lenyílni .
ELképesztő gyatra munka ez így,remélem javitják.
azt már nem is emlitem hogy a win ujratelepitések során ahány módon próbáltam,annyiféleképpen viselkedett a rendszer/kb 5 ször huztam ujra ,a végén jött a tiszta install. Volt hogy a startmenüben csempék helyett nyilak voltak ,és egyedileg el kellett távolitani mindet ,majd odahuzni ujra -
nicu71
addikt
válasz
#41133696 #902 üzenetére
dehogynem!!! Már az agyam eldobom miatta.Szinte CSAK emiatt telepitettem ujra a wint, /először csak alapra állitva a rendszert FCU után, ugyanolyan .AZtán tiszta telepités / eredmény : semmi .Javaslatok se és az egyik kedvenc funkcióm, a gyakran használt weboldalak se gördülnek le a cimsorra kattintáskor .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest