- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
padi68
senior tag
válasz
Oly-Service #74449 üzenetére
Szia, örök hálám!
köszönöm!
-
k1csi
senior tag
válasz
Oly-Service #71264 üzenetére
Ez nagyon korrek ajánlat. Ha nem gond betettem mint tipp a cserélhető obis topikba.
-
Studi
veterán
válasz
Oly-Service #71264 üzenetére
WOW, az korrekt!
-
Wa2x_
veterán
válasz
Oly-Service #71062 üzenetére
Holnap esetleg egy jó ECG-1 akció?
Leköteleznétek.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Oly-Service #70844 üzenetére
Változott a javítás árazás? Régebben az átalánydíj ment, amin sok vita volt itt is meg a zindexen is. Olyan akkoriban fel se merült, hogy gazdaságtalan, köszönhetően talán annak is hogy elég magas, az új cucc árának legalább 50%-a volt. Az volt a legnyomósabb indok a magas átalányra hogy cserébe bármilyen hibát javítanak.
-
Wa2x_
veterán
válasz
Oly-Service #69828 üzenetére
Köszöntem, akkor küldöm hamarosan!
-
Nippon
őstag
válasz
Oly-Service #69573 üzenetére
Van próbadarab is vagy csak megvásárolható?
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
Oly-Service #69573 üzenetére
Jipijájé!
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Oly-Service #69406 üzenetére
Gondolom az Olynál meg hangosan sípolnának, ha el kezdenétek forgalmazni a 3rd party gyártók objektívjeit, vakujait. Pedig lenne benne ráció.
-
grigo
őstag
válasz
Oly-Service #69397 üzenetére
Persze érthető hogy nem mindenben ti tudtok dönteni. Mennyire lehettek amúgy önállóak? Mert gondolom amúgy a felettetek lévő szint is érdekelt az eladásokban. Vagy nekik mindegy higy MM vagy ti adjátok el a termékeket?
-
totálkezdő
tag
válasz
Oly-Service #69406 üzenetére
Én őszintén sajnálom a Mintaboltot és az ott dolgozókat. A jelenlegi piaci folyamatok (értékesíts nagyon nagy mennyiségű árut, nagyon gyorsan stb. stb.) talán még gazdag nyugati országokban sem kedveznek az ilyen típusú boltoknak, pláne nem egy ilyen csekély lakosságú, és alacsony bérekkel megvert országban. Kár értü(n)k.
-
jeni
félisten
válasz
Oly-Service #69407 üzenetére
még annyit (a korábbi szerkesztési idejéből kifutottam)
tervezitek-e a szombati nyitva tartást?
Olympus OM-D E-M10 Mark II vázakkal,KIT-el hogy álltok? Szállítmány mikorra várható?
(A DigitCam hirdeti 1 hét beszerzésével és 2év garival)
Ezért jobb az Olympus Mintaboltban vásárolni. Nem vagytok drágábbak és+1év garit adtok.
-
jeni
félisten
válasz
Oly-Service #69394 üzenetére
még egy apró észrevétel.
Az Oly boltban minden váz és KIT-ben vásárolt gépekre 3év garancia jár. A sima objektív vásárlásúakra nem tudom,mert még így nem vettem nálatok. A fekete E-PL5 Dupla KIT-t amit vettem az MM-ben,mert AKCIÓS volt és nálatok ez pont elfogyott, csak ezüstben adtátok volna de az is drágább volt árában, levonva a 15%-t, mint amit vetem az MM-ben.
Viszont RAJTATOK kívül minden áruház,bolt csak 2év garanciával adják az Oly termékeket. Ez változni fog Október 1-től?
Természetesen az MM megteheti azt az áresést,hogy egyes terméknél akár kisebb bukóval,vesztességgel ár alá mennek,hogy eltudják adni. A kieső árát más terméken behozzák,vagy ezzel arra ösztökélik a vásárlókat,hogy nem csak az jelzett akciós terméket veszik hanem vesznek egyet-mást hozzá,ezáltal kisebb lesz a vesztesség Ft-ban melyet az Oly KIT vételénél elengedtek. -
hibavissza
veterán
válasz
Akkor nincs kizárólagos szerződésetek az Olympus-szal? Azt hittem legalább egyeztetés van. Ez így elég érdekes. Nektek sem könnyű.
(#69399) 80hun: Ezek webshopok pár kioszkkal. Rendszerint iszonyatosan túlterhelt, fásult eladókkal, zéró szakértelemmel. Ha nem tőlük (Olyshop) veszi a MM/Ósan/Tesó a gépeket, akkor marad a fingreszelés. Kicsi, szegény országban élünk.
-
80hun
addikt
válasz
Oly-Service #69397 üzenetére
Esetleg a 220-at nem tudjátok beszervezni v. EXt Digit-alt. Nekik vannak vidéki üzleteik is.
-
Studi
veterán
válasz
Viszont ott maximum 1-2 hétig akciós, míg nálatok egész évben jó áron van a klubtagoknak.
Más: az Olympus Air A1 hazai forgalmazásáról van valami hivatalos infó? Félhivatalos is jöhet!
-
grigo
őstag
válasz
De most pont hogy saját magatokat teszitek partvonalon kívül, hiszen a 15%-al ott voltatok a MM mellett mint lehetőség. Most ha a MM kinyom egy kis akciót meg egy 0%thm kampányt akkor az 5% annyira nem lesz vonzó.
Persze jó lenne ha nem kellene multiban vásárolni de be kell látni nem keresünk úgy hogy pár ezres ne számítana. Én bevallom azt gondoltam hogy ez a klub akció jó húzás és működik. Ezek szerint tévedtem. -
válasz
...hát ha valaki képes átmenni a város túlsó végére, mert ott akciós (és 2 Ft-tal olcsóbb) "vizes zsömle"...
Pont ezért írtam, hogy én ~5%-ért nem, inkább olyan helyen vásárolok, ami már számomra bevált.
-
hibavissza
veterán
válasz
Oly-Service #69389 üzenetére
Viszont sokak kérése volt, hogy a kártyát miért csak a Mintaboltban fogadják el, ezért lehet majd 10 üzletbnen vásárolni vele.
Szerintem a klubkártyás fingreszelésen - ami néhány neppervérű pestinek igazán hasznos volt -, arra is figyelhetnétek, hogy a 10 áruház közül legyen pár a megyeszékhelyeken. Továbbá az is hasznos lenne, ha ki lehetne próbálni a gépeket, akár különböző obikkal.
Két MM-ben is azt láttam, hogy a dedikált Oly asztalon ott virítanak a gépek, de az eladók testbeszéde és reakciói alapján kedvem sincs kézbevenni, ám ha mégis áttöröm magam a "lopni akarsz, faszér' vagy itt felhőn" rendszerint nincs benne akku. Ez talán rendben is lenne a teszkóban a kenyér melletti polcon, de az említett két MM-ben - gondolom - nem kis pénzért egész Oly piramis volt kialakítva. Bár szokon is többségében olcsó kompaktok meg drága kompaktok (bridge) gépek voltak. Valahogy nem inspiráltak az OMD és a cserélhető objektívek irányába.Nem tudom ti alakítjátok a merchandising-et, meg nem is idei a történet, csak gondoltam leírom, hátha segít.
-
válasz
"A hírlevelet azért küldtük most ki a jelenlegi tagoknak, hogy legyen idejük még kiváltani a kártyát 15%-os kedvezményre."
Azt nem csak új ~200 ezer Ft-os ár feletti termék vásárlásával lehet?
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Okosabb lett volna a belépést eleve gép vásárláshoz kötni és megtartani a kedvezményt. Ebben a rendszerben az sem biztos, hogy a pro vázat használók esetében kijön az új váz mire lejár a 3 év. Igaz nagyot kellene villantani az E-M1 MkII-vel, hogy azt is meg akarjam venni, ne csak az Mk III-at.
No mindegy, ami eddig volt, azt köszönjük. Hála a jó égnek eléggé illeszkedik az elvárásaimhoz már a rendszerem, így ésszerű oka nincs annak, hogy rövid távon bármit vegyek hozzá. Még gondolkodom rajta, hogy megéri-e a következő napokban a 8 ezret bedobni egy lehetőségért amivel valószínűleg úgysem élnék.
-
válasz
Oly-Service #69366 üzenetére
Klubtag vagyok, de eddig nem kaptam tájékoztató mailt. (A spamben is néztem.)- Ezt visszavonom.A honlapra mikor lesznek feltöltve az új feltételek?
-
TayRol
nagyúr
válasz
Oly-Service #69379 üzenetére
akkor szerdáig benézek hozzátok.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Oly-Service #69376 üzenetére
vagy ha a legutóbbi kiváltás óta megfelelő összeget elköltöttél ott - gondolom.
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
Oly-Service #69371 üzenetére
Éreztem, hogy a jóság nem tart örökké.
Szeptember 30-ig akkor még a jelenlegi feltételekkel lehet a klubkártyához jutni? Új PEN vagy OM-D esetén ingyen, illetve 10.000 Ft feletti vásárlás + 8.000 Ft éves díj is él addig, igaz?
-
b.vr
őstag
válasz
ha már szóba került (nekem sem volt elég tiszta a hírlevél) a már meglévő klubbkártyát (nekem pl. majd decemberben jár majd le) is csak úgy lehet meghosszabbítani ha újabb pen vagy om-d vázat veszek? vagy akkor is ha objektívet?
köszönöm a választ előre is! -
jeni
félisten
válasz
Ott volt a nyelveken az a 3 év
80hu
Igen ,de a nagymama és a nagypapa nem kapott Oly OMD10 dupla KIT -T.
-
80hun
addikt
válasz
Oly-Service #69368 üzenetére
Köszi így már értem
Én hülye a többi változást nem olvastam el rendessen. -
80hun
addikt
válasz
Oly-Service #69366 üzenetére
Namost én a váltja ki meg belépő klubtagokat ugyanarra értem. Vagy nem így van?
Tehát október 1 től belépni sem lehet a klubba? -
80hun
addikt
válasz
Oly-Service #69364 üzenetére
A hírlevélbe nem ez áll csakhogy aki október 1-től váltja ki annak megváltozik..
.Tisztelt Klubtag!
Ezúton értesítjük, hogy 2015. október 1-től jelentősen változik az Olympus Prémium Klub kedvezményrendszere és szabályzata.*
Mellékelten küldjük a módosított Szabályzatot és Kedvezmények és szolgáltatások dokumentumot.
További információért keresse kollégáinkat a info@olympusmintabolt.hu e-mail címen.
*A változás csak a 2015 október 1. után belépő klubtagokat érinti. A jelenlegi Olympus Prémium Klubtagok változatlan feltételek mellet vásárolhatnak a klubtagságuk lejártáig.
Nekem ez áll az emailben.
-
Studi
veterán
válasz
Oly-Service #68207 üzenetére
Az M10-ek forgalmazása már csak így indul, az első verziónál is volt egy kis kavarodás.
-
silmatauki
őstag
válasz
Oly-Service #65764 üzenetére
Tehát a jelenlegi jún. 30-ig tartó Manfi akcióval sem? Jó lenne egy 055XPRO + 054 94e-10%-ért
-
Bazsee71
őstag
válasz
Oly-Service #63774 üzenetére
Ilyen szokott lenni máskor is, vagy egyedi eset?
-
válasz
Oly-Service #63778 üzenetére
Most csak eltűnt az összes garanciális információ. Így se oké még
-
válasz
Oly-Service #63776 üzenetére
Akkor korrigálni kéne a webshopban is, mert ott most is 3 év garit ír
-
Oly-Service
tag
válasz
BOCSI benéztem 2 év a gar! Sorry
-
törölt tag
válasz
Miért kerül pont annyiba mint 1,5 éve?
-
Marseille199
senior tag
válasz
Oly-Service #63759 üzenetére
Mindegyik nagy
14/2.5-20/1.7 Ez a kettő játszik csak, de inkább a 20.
Bár, fene tudja,lehet szűkös lesz a tér -
válasz
Oly-Service #63757 üzenetére
Ha tőlük kér 20/1.7-et, akkor meglehetősen bambán néznek majd rá.
-
hibavissza
veterán
válasz
Oly-Service #63225 üzenetére
Távozz sátán!!!
-
Studi
veterán
válasz
Ezzel a lépéssel újra versenyképes az E-M10 a kifutó E-M5-tel.
-
válasz
-
SeatZola
őstag
válasz
Oly-Service #62360 üzenetére
Én köszönöm. Elnézést.
-
Ear001
addikt
válasz
Oly-Service #62341 üzenetére
12-40...12-40....
-
TayRol
nagyúr
válasz
Oly-Service #62341 üzenetére
...75/1.8... ...75/1.8...
-
törölt tag
válasz
Oly-Service #62334 üzenetére
A tavaszi akcióban csak a most megjelölt EM-5 kitek vesznek részt, vagy lesz esetleg később más gép is akciós, illetve lesz valami váz mellé akciósan vehető objektív is?
-
bercsi
aktív tag
válasz
És várható még készlet belőle, vagy teljesen ki lett futtatva?
-
SeatZola
őstag
válasz
Most rendeltem meg én is! Akkor az volt az utolsó előtti.
Ugye akkor a Prémium kártya szerint a 109990 -15% lesz a vételár?! -
válasz
Oly-Service #62151 üzenetére
Hajajj...
Erősen "birizgálja" a fantáziámat egy E-M5 ED 12-40mm PRO Kit.Mi a legfontosabb különbség(ek) az M10 és az M5 között? A wifi az M10 javára az 5-tengelyű képstabilizáló pedig az M5 javára?
-
Studi
veterán
válasz
Oly-Service #62154 üzenetére
Persze, ez világos!
A közelmúltban még a használt vázak voltak közel ilyen ársávban. Ez nagyon jó ár egy még mindig nagyon jó gépért!
-
Studi
veterán
válasz
Oly-Service #62151 üzenetére
135-ért zsír új váz?
-
válasz
Oly-Service #61944 üzenetére
Oké, rendben, emiatt terjedt el itt félinformáció, nem saját kútfőből származik.
Kösz, hogy tisztába került. És kösz a jó árakat is.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Oly-Service #61944 üzenetére
Remélem mihamarabb terveztek 75/1.8-as akciót ismét.
-
válasz
Oly-Service #61929 üzenetére
részvétem, elég lobbanékony a fórumos hangulat... felmerül, hogy az akció akciójának akciójából esetleg nincs már 25% kedvezmény, és azonnal felhördül a nép. emberek, azért vegyétek észre, hogy a lendületesebben leárazott oly cuccok még a külföldiai árakkal is versenyképesek, ami nem nagyon mondható el a többi márkáról.
szerintem egy e-pl5 duplakit 90, 100 és 110e ft-ért is best buy
-
válasz
-
Studi
veterán
válasz
-
válasz
Oly-Service #61774 üzenetére
Öö izé, köszönöm a kiegészítést. Akkor rosszul emlékeztem.
-
Homer J.
csendes tag
válasz
Oly-Service #61058 üzenetére
Nagyságrendileg mibe fáj egy ilyen javítás a legrosszabb esetben? (elektronikacsere, vagy ami kellhet)
Előfordulhat, h nem éri meg? -
Mercutio_
félisten
válasz
Oly-Service #56753 üzenetére
Ez a +6 hónap garancia kiterjesztés csak a kitekre érvényes, a külön vásárolt objektívekre nem?
-
hp1950
tag
válasz
Oly-Service #56946 üzenetére
Köszönöm szépen a linket
Péter -
Studi
veterán
válasz
Oly-Service #56753 üzenetére
Nagyon szépen köszi, otthonról tudom majd elküldeni!
-
Studi
veterán
válasz
Oly-Service #56746 üzenetére
A Media Marktos rendeléseket is közvetlenül ti külditek?
A fentebb felhozott, fél év garancia kiterjesztéssel kapcsolatos kérdéssel kapcsolatban tudnátok valami "félhivatalos" álláspontot írni? (Hiba regisztráltam időben a vázat és az obit, nekem a vásárlás + 2 évet írja garancia lejártának a honlap, míg másnál hozzáadta a + fél évet)
-
TayRol
nagyúr
válasz
Oly-Service #54558 üzenetére
Ú...
-
TayRol
nagyúr
válasz
Oly-Service #54552 üzenetére
a pirosból lejön még a 15%?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
pl5 kit 99k, duplakit 129
-
TayRol
nagyúr
válasz
kicsit kusza az E-M5 kitek leírása és a képek közötti összhang.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Oly-Service #54549 üzenetére
nem tudom fejből, de mi is változott? (ja, látom, az 1. oldalon)
az EM5 portré kithez jár markolat is, és fekete a váz? -
Lassú Víz
addikt
válasz
Oly-Service #51429 üzenetére
Azt a 2.2-t kicsit cizellálhatnátok még. Nem mindegy, hogy az első éves tagdíjat engeditek el, vagy az összes többit is. Foglalkozhatnátok, a szüneteltetés, hosszabbítás, újra belépés témakörével is.
A többi változást nyilván az inkorrekt vásárlói magatartás indokolta. Kár, hogy szükség volt rájuk, de azt hiszem a program létét védik, ami a többségnek jó.
-
Studi
veterán
válasz
Korrekt volt eddig is, még korrektebb lett, köszönjük!
-
válasz
Ésszerű változások.
-
törölt tag
válasz
2:2
Minden gép után újraindul az érvényességi 1 év? Ergo minden gép után új kártya van?
szerk
ja... 4.4 érvényes gondolom.6.7. Termékenként maximum 2 db vásárolható Olympus Prémium klubtagságonként
Összesen, vagy a tagság ideje alatt, vagy vásárlásonként?
-
padi68
senior tag
válasz
Oly-Service #51137 üzenetére
Szia, köszönöm!
Ezt megtaláltam, csak egy "kicsit" túlárazott..../max 1000Ft-ér
-
.mf
veterán
válasz
Oly-Service #50847 üzenetére
Eddig nem úgy volt, hogy külföld nem játszik?
Misi, ha egy 12-50 is jó, az épp csak porosodik egy ideje.
-
padi68
senior tag
válasz
Oly-Service #49261 üzenetére
sajnos Győr nincs benne....
-
válasz
Oly-Service #49053 üzenetére
nem csodálom, 85k-s áron eléggé odavert...
-
.mf
veterán
válasz
Akkor látom rendesen beindult a szezon
A Tedd próbára akcióból is úgy hallom, hogy minden váz és obi ki lett adva.Valaki esetleg kölcsön tudna adni szombatról vasárnapra egy 45-öst?
-
kirkri
addikt
válasz
Ilyen az én szerencsém.
A jövő hét végén indulunk nyaralni, addigra be kell szereznem.Köszönöm szépen a gyors választ!
-
cool13
őstag
válasz
Oly-Service #48230 üzenetére
.: JuSzT :. vagy rbalint88 vitte el?
-
Oly-Service
tag
válasz
Oly-Service #48228 üzenetére
Elkelt!
-
madgie
titán
válasz
Oly-Service #48228 üzenetére
Azannya! Valaki jól jár ezzel a szettel.
-
törölt tag
válasz
Oly-Service #48067 üzenetére
-
cool13
őstag
válasz
Oly-Service #46777 üzenetére
Most beszéltünk.
-
válasz
Oly-Service #45984 üzenetére
Kössz!
-
Alg
veterán
válasz
Oly-Service #45696 üzenetére
Azt hiszem elni fogok a lehetőséggel
-
Mercutio_
félisten
válasz
Oly-Service #45696 üzenetére
Szia!
E-M10 mikortól várható, hogy hozzáférhető lesz az akció keretében?
-
Freddy76
addikt
válasz
Oly-Service #45036 üzenetére
A betyárját... Ez nagyon csábító...
-
Studi
veterán
válasz
-
.mf
veterán
válasz
Igen? Szóval 297.5k-ért EM5, 12-50, 45, HLD6 meg egy hátizsák.......
Irigykedek./ gyorsan romlik a cuccaim piaci helyzete, nem mintha el akarnám adni őket
-
Studi
veterán
válasz
Oly-Service #45026 üzenetére
Kérdés, tán másokat is érdekel: régen meg voltak külön jelölve az akciós árak az árlistában pirossal, azokra nem volt érvényes a Prémium Klub 85%-os kedvezmény. Most se ennek, se mondjuk a PM2 duplakitnek nem piros az ára. Ezek hogy viszonyulnak a klubkártyás kedvezményhez? Akciósnak számítanak, és továbbra sem érvényes rájuk?
-
.mf
veterán
válasz
Oly-Service #45026 üzenetére
Szép, szép...
... de már sztem mindenki a kistesóra van ráindulva. Ha most vennék, valószínű, hogy én is inkább azt venném.
Van esetleg híretek a következő EM5 frissítés dátumáról? -
törölt tag
válasz
Oly-Service #44648 üzenetére
"Fizetési módok:
A termék házhozszállítása esetén az áruátvételkor történik a fizetés a kézbesítő futárnak készpénzben. Üzletünkben történő személyes átvételkor a számlát kiállító munkatársunknál történik a fizetés készpénzben vagy bankkártyával."
Én lenni vak
-
törölt tag
válasz
Oly-Service #44621 üzenetére
Gondolom neki sem ma kell
Reggel még azt sem tudta az illető merre hány méter. Max akkor nem én segítek neki holnap.
Veled beszéltem az előbb telefonon és hülyeségeket kérdeztem a kedvezménnyel kapcsolatban?
-
need
addikt
válasz
Oly-Service #42571 üzenetére
mihelyt 1 kicsit jobban süt a nap és megyünk a birtokra már megyek is kibérelni mert fúrja az oldalamat hogy milyen objektív..
-
b.vr
őstag
válasz
Oly-Service #42454 üzenetére
"Regisztrációkor lehet 1 cégnevet feltüntetni, de akkor csak erre szólhat a számla"
Na ez jó hír!
(egyébként ez a cégregisztrálás új, erről szerintem nem volt még itt szó. De ez szerintem teljesen rendben is van) -
Freddy76
addikt
válasz
Oly-Service #42454 üzenetére
Megnyugodtam... Tehát ha veszek valamit, kifizetem a 8000 forintot, kiváltom a kártyát megadhatom a számlázási címet, ami lehet cég. Ez viszont a későbbiekben nem változik...
Olyat lehet, hogy megveszem kártyára az em-10-et, majd ehhez egy akciós 45-öst? Ez utóbbira a 15% már nem jön, ez nyilvánvaló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest