Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hegyimorc

    senior tag

    D3100:

    Fő vázként D300-t használtam mióta kapható volt, 4 év alatt volt időm alaposan megismerni és volt összehasonlítási alap, mikor mellé vettem valamit az épp aktuális belépő Nikonon közül. Volt D40x, D3000 és D3100.

    Amíg csak a szobában fogdostam, meg az adatlapokat nézegettem addig szarnak tűntek, amikor azt csináltam velük amire valók - képeket -, akkor meg eszembe sem jutott siránkozni, hogy miért nem D300 van velem.

    Igen, hiányzik belőlük egy csomó minden, szarabbak a belépő vázakon a gombok, de nem rosszak. (A G3 gombjai jóval szarabbak) Fórumhuszárok szeretnek olyasmiken lovagolni, amikre a gyakorlatban nagyon ritkán van szüksége a többségnek. Szigetelt váz, vakuvezérlés, MLU ... Én használtam mindet, csakhogy 4 év alatt, nem pedig nap mint nap.

    Mikor már megvolt mindenem MFT-re is, és szinte már csak ezt használtam, túlzásnak tűnt 2 Nikon vázat is megtartani. Végiggondoltam, mi hiányozna _valóban_ a Nikon D300-ból ha csak a D3100 maradna meg, és rájöttem, hogy ma már nagyon kevés. A nagysebességű vakuszinkron talán az egyetlen.

    Tudom, hogy ez nagyon egyéni, felhasználás függő és azt is tudom, hogy nálam is egészen másképp nézne ki a dolog, ha Nikon lenne a fő (vagy egyetlen) vázam. Akkor egészen biztosan nem egy D3100-t választanék, de ha 4 év D300 után is azt merem mondani, hogy teljesen jól használható a D3100, akkor igencsak erős érvekre volna szükség, hogy valaki ennek ellenkezőjéről meggyőzzön.

    Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA

Új hozzászólás Aktív témák