- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
D3100:
Fő vázként D300-t használtam mióta kapható volt, 4 év alatt volt időm alaposan megismerni és volt összehasonlítási alap, mikor mellé vettem valamit az épp aktuális belépő Nikonon közül. Volt D40x, D3000 és D3100.
Amíg csak a szobában fogdostam, meg az adatlapokat nézegettem addig szarnak tűntek, amikor azt csináltam velük amire valók - képeket -, akkor meg eszembe sem jutott siránkozni, hogy miért nem D300 van velem.
Igen, hiányzik belőlük egy csomó minden, szarabbak a belépő vázakon a gombok, de nem rosszak. (A G3 gombjai jóval szarabbak) Fórumhuszárok szeretnek olyasmiken lovagolni, amikre a gyakorlatban nagyon ritkán van szüksége a többségnek. Szigetelt váz, vakuvezérlés, MLU ... Én használtam mindet, csakhogy 4 év alatt, nem pedig nap mint nap.
Mikor már megvolt mindenem MFT-re is, és szinte már csak ezt használtam, túlzásnak tűnt 2 Nikon vázat is megtartani. Végiggondoltam, mi hiányozna _valóban_ a Nikon D300-ból ha csak a D3100 maradna meg, és rájöttem, hogy ma már nagyon kevés. A nagysebességű vakuszinkron talán az egyetlen.
Tudom, hogy ez nagyon egyéni, felhasználás függő és azt is tudom, hogy nálam is egészen másképp nézne ki a dolog, ha Nikon lenne a fő (vagy egyetlen) vázam. Akkor egészen biztosan nem egy D3100-t választanék, de ha 4 év D300 után is azt merem mondani, hogy teljesen jól használható a D3100, akkor igencsak erős érvekre volna szükség, hogy valaki ennek ellenkezőjéről meggyőzzön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Google Pixel topik
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest