Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
D3100:
Fő vázként D300-t használtam mióta kapható volt, 4 év alatt volt időm alaposan megismerni és volt összehasonlítási alap, mikor mellé vettem valamit az épp aktuális belépő Nikonon közül. Volt D40x, D3000 és D3100.
Amíg csak a szobában fogdostam, meg az adatlapokat nézegettem addig szarnak tűntek, amikor azt csináltam velük amire valók - képeket -, akkor meg eszembe sem jutott siránkozni, hogy miért nem D300 van velem.
Igen, hiányzik belőlük egy csomó minden, szarabbak a belépő vázakon a gombok, de nem rosszak. (A G3 gombjai jóval szarabbak) Fórumhuszárok szeretnek olyasmiken lovagolni, amikre a gyakorlatban nagyon ritkán van szüksége a többségnek. Szigetelt váz, vakuvezérlés, MLU ... Én használtam mindet, csakhogy 4 év alatt, nem pedig nap mint nap.
Mikor már megvolt mindenem MFT-re is, és szinte már csak ezt használtam, túlzásnak tűnt 2 Nikon vázat is megtartani. Végiggondoltam, mi hiányozna _valóban_ a Nikon D300-ból ha csak a D3100 maradna meg, és rájöttem, hogy ma már nagyon kevés. A nagysebességű vakuszinkron talán az egyetlen.
Tudom, hogy ez nagyon egyéni, felhasználás függő és azt is tudom, hogy nálam is egészen másképp nézne ki a dolog, ha Nikon lenne a fő (vagy egyetlen) vázam. Akkor egészen biztosan nem egy D3100-t választanék, de ha 4 év D300 után is azt merem mondani, hogy teljesen jól használható a D3100, akkor igencsak erős érvekre volna szükség, hogy valaki ennek ellenkezőjéről meggyőzzön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs