- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sphe
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #9805 üzenetére
Iso 200 bőven elég volt, 400nál csak kicsit, de zajosabb, ami az összefűzésnél kitűnhet.
Az expo-t utólag fel lehet tolni lightroomban, tapasztalataim szerint nagyon jól fogadja ezt a módszert az oly raw. 400-as iso-nál pedig lehet, hogy bemossa a halvány csillagokat zajnak a szűrés, ha szükséges. De ez csak elmélet. Itt azért hagytam sötéten, mert eszméletlen zsizsikes lett a kép. Ami igaz, az igaz, 45mp-nél fix fotónál már a csillagok is mocorognak kicsit, azonban ez 12mp-en pixelkukknál tűnik fel csupán. Hangsúlyozom, hobbifotós vagyok, max 1600x1200-on ha nézem az eredményt.
Igen, hallotam is az IS-t dogozni amikor 2mp-s képeket csináltam állványról.Az állvány kb egy méter magason volt, nem látszott eltérés 1600x1200-on sem, "csak" a zaj.
Ha belegondolsz azok a mikrorezgések, melyeket a környezet kelt (feltételezve, hogy mindig halad el egy-két autó), egyenletesek, és a hobbiképen ez meg sem látszik, max növeli a csillagcsóva szélességét, ami növeli az effektet. A vastag csóva csak jót tesz a képnek.Távkioldó? Nie rozumjem. Az meg mi?
Biztos drága és nincs ezresé'. Komolyra fordítva a szót, a 2mp-es expo gomb lenyomása utáni időzítő meg se kottyant a képnek (pedig gondoltam a csillagcsóvás próbálkozásodra amit megosztottál, hogy talán az enyém is szaggatott lesz), de nem volt nálam távkioldó, csak a lelkesedés. A 8 perces bulb záridőt is úgy valósítottam meg, hogy blutek és postagumi az expo gombra, hogy valami nyomva tartsa az expo gombot. A madgie sorozatexpo javaslatát is így fogom megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged