- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android dual SIM okostelefonok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sphe
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Iso 200 bőven elég volt, 400nál csak kicsit, de zajosabb, ami az összefűzésnél kitűnhet.
Az expo-t utólag fel lehet tolni lightroomban, tapasztalataim szerint nagyon jól fogadja ezt a módszert az oly raw. 400-as iso-nál pedig lehet, hogy bemossa a halvány csillagokat zajnak a szűrés, ha szükséges. De ez csak elmélet. Itt azért hagytam sötéten, mert eszméletlen zsizsikes lett a kép. Ami igaz, az igaz, 45mp-nél fix fotónál már a csillagok is mocorognak kicsit, azonban ez 12mp-en pixelkukknál tűnik fel csupán. Hangsúlyozom, hobbifotós vagyok, max 1600x1200-on ha nézem az eredményt.
Igen, hallotam is az IS-t dogozni amikor 2mp-s képeket csináltam állványról.
Az állvány kb egy méter magason volt, nem látszott eltérés 1600x1200-on sem, "csak" a zaj.
Ha belegondolsz azok a mikrorezgések, melyeket a környezet kelt (feltételezve, hogy mindig halad el egy-két autó), egyenletesek, és a hobbiképen ez meg sem látszik, max növeli a csillagcsóva szélességét, ami növeli az effektet. A vastag csóva csak jót tesz a képnek.
Távkioldó? Nie rozumjem. Az meg mi?
Biztos drága és nincs ezresé'. Komolyra fordítva a szót, a 2mp-es expo gomb lenyomása utáni időzítő meg se kottyant a képnek (pedig gondoltam a csillagcsóvás próbálkozásodra amit megosztottál, hogy talán az enyém is szaggatott lesz), de nem volt nálam távkioldó, csak a lelkesedés. A 8 perces bulb záridőt is úgy valósítottam meg, hogy blutek és postagumi az expo gombra, hogy valami nyomva tartsa az expo gombot. A madgie sorozatexpo javaslatát is így fogom megoldani. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Biztos drága és nincs ezresé'. Komolyra fordítva a szót, a 2mp-es expo gomb lenyomása utáni időzítő meg se kottyant a képnek (pedig gondoltam a csillagcsóvás próbálkozásodra amit megosztottál, hogy talán az enyém is szaggatott lesz), de nem volt nálam távkioldó, csak a lelkesedés. A 8 perces bulb záridőt is úgy valósítottam meg, hogy blutek és postagumi az expo gombra, hogy valami nyomva tartsa az expo gombot. A madgie sorozatexpo javaslatát is így fogom megoldani.