Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ebben lehet valami, de igazából korábban sosem figyeltem fel rá, mert nem érdekelt, de tényleg sok tesztben a videós rész max. egy oldal, de inkább csak egy fejezet, ahol a nyers technikai paramétereket sorolják fel. Jobb esetben kicsit kontextusba helyezve, rosszabb esetben meg csak valami lényegtelen körítéssel és egy mintavideóval.
Ez engem nem zavar, mert nem videózok, de mivel a videó egyre jelentősebb felhasználási terület (a mai fényképezőgépek inkább tekinthetők egy fényképező- videokamera hibridnek, mintsem csak fényképezőgépnek, a klasszikus értelemben), így jogos elvárás, hogy egy szakmai tesztben legyen rendesen kifejtve, lehetőleg olyan által, aki ért is hozzá, nem csak bemásolja a termékleírás adott részét.
Ez a Chris Niccolls (ha a megfelelő emberre gondolok), akkor sosem volt igazán szimpatikus valahogy, plusz néha vannak "érdekes" gondolatai, megállapításai, de tény, hogy a jobbak közé tartozik.Mercutio_: én ugyanígy jártam anno a Nikon D80 vs. GX1 kapcsán. A körömnyi 4/3-os szenzor mindenben leiskolázta (nem is kicsit) az APSC "nagytesót". Ennyit tett akkor 6 év fejlődés. Manapság azért lassult az iram, és nem csak az m4/3 világában, így talán ilyen nagy különbségek már nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- iOS alkalmazások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest