Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz |AP| #90027 üzenetére

    Múltkor az egyik másik topikban már kértem segítséget, linkeltem is pár táskát, ami designban tetszik, leírtam mi a bajom a kialakításukkal és sorra jöttek tippek olyan táskákra, amik nekem külalakra nagyon nem tetszenek, pedig hétköznapi hátizsáknak néztek ki. Aztán itt jön képbe az egyéni ízlés, képtelenség másoktól erre tippeket kérni, mert ez nagyon szubjektív része már a kiválasztásnak, lehet csak valaminek a színe nem illik a ruhatárhoz vagy túl sportos, túl elegáns. Nehéz műfaj. :D

    Na most ha én melós hátizsákkal nekiindulok, akkor nem érdekel a kinézete, lássa el a feladatát, legyen ellenálló az elemekkel szemben, ha a munkanap végén tiszta kosz lesz, akkor neki tudjak menni egy kefével meg nedves ronggyal. Ez rendben is van.

    De mindennapos utcai viselet esetén (én legalábbis) olyat keresek, ami passzol a stílusomhoz, ha nem is 100%-ig, de legalább nagyjából nézzen ki úgy, mint amikor bemegyek egy ruházati boltba és onnan leemelek egy hétköznapi táskát. Az utóbbi években egyre jobb a felhozatal ezen a téren, de a kicsi gyártók, kis sorozatban gyártott táskái marha drágák, az olyan nagyobb gyártók, mint a Manfrotto, Vanguard, Lowepro meg egyszerűen vagy nem reagálnak megfelelően, vagy egyenesen túltolják.

    Na mindegy, nem nyekergek, ezt hidalom át azzal, hogy a gép kap egy tokot, amivel be tudom hajítani egy hétköznapi táskába is, ha meg több cuccot akarok vinni, akkor van erre többféle hagyományos fotós táskám is.

Új hozzászólás Aktív témák