Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Múltkor az egyik másik topikban már kértem segítséget, linkeltem is pár táskát, ami designban tetszik, leírtam mi a bajom a kialakításukkal és sorra jöttek tippek olyan táskákra, amik nekem külalakra nagyon nem tetszenek, pedig hétköznapi hátizsáknak néztek ki. Aztán itt jön képbe az egyéni ízlés, képtelenség másoktól erre tippeket kérni, mert ez nagyon szubjektív része már a kiválasztásnak, lehet csak valaminek a színe nem illik a ruhatárhoz vagy túl sportos, túl elegáns. Nehéz műfaj.

Na most ha én melós hátizsákkal nekiindulok, akkor nem érdekel a kinézete, lássa el a feladatát, legyen ellenálló az elemekkel szemben, ha a munkanap végén tiszta kosz lesz, akkor neki tudjak menni egy kefével meg nedves ronggyal. Ez rendben is van.
De mindennapos utcai viselet esetén (én legalábbis) olyat keresek, ami passzol a stílusomhoz, ha nem is 100%-ig, de legalább nagyjából nézzen ki úgy, mint amikor bemegyek egy ruházati boltba és onnan leemelek egy hétköznapi táskát. Az utóbbi években egyre jobb a felhozatal ezen a téren, de a kicsi gyártók, kis sorozatban gyártott táskái marha drágák, az olyan nagyobb gyártók, mint a Manfrotto, Vanguard, Lowepro meg egyszerűen vagy nem reagálnak megfelelően, vagy egyenesen túltolják.
Na mindegy, nem nyekergek, ezt hidalom át azzal, hogy a gép kap egy tokot, amivel be tudom hajítani egy hétköznapi táskába is, ha meg több cuccot akarok vinni, akkor van erre többféle hagyományos fotós táskám is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest