Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ma folytattam a GX7 színeinek kutatását. Érdemes megnézni a következő összehasonlítást innen (kitörlöm, amint megnéztétek):
Kamera JPG vs. LR Adobe standard profil
A színek gyakorlatilag megegyeznek (minimális különbség, erősebb szaturáció a vázból kieső jpg-nél). A vörösök a váz JPG-nél helyenként sokkal erősebbek (érdemes a kép bal szélén a reklámfeliratokat nézni). Itt egy másik összehasonlítás:
Kamera JPG vs. LR Adobe standard profil
Itt pedig elsősorban a sárga kukát érdemes nézni. A váz JPG-nél ismét brutálisan túlcsordul a vörös, gyakorlatilag narancsos-okkeres sárgára színezi a kb. banánsárga kukát, de még a kuka is úgy néz ki, mintha átmenetes színe lenne (a LR-nál nincs ilyen probléma). Ugyanilyen tapasztalatom volt saját fotókkal is, a JPG-motor következetesen túltolja a vöröset.
Egészében véve azt látom, hogy a GX7 Lightroom képei elég döglöttek, de a színekkel Adobe standard profillal sincs olyan nagy probléma. Az élesítés (különösen az általam megszokott Capture One képekhez mérten) gyenge, a színek fakók, a kontrasztosság is elég gyenge. Kíváncsi vagyok, mennyire lesz munkás a képek meggyúrása.
Kínos meglepetés mindenesetre, hogy ennyire magára van hagyva egy Pana tulaj.
Én még csak-csak elbíbelődöm, de egy kevésbé techbuzinak biztosan nem ajánlanám ezt a gépet. Számomra az egyáltalán nem fontos, de sokaknak az lehet: az automata mód döbbenetesen buta. Miközben vannak olyan tulajdonságai, amelyekért nagyon lehet szeretni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én még csak-csak elbíbelődöm, de egy kevésbé techbuzinak biztosan nem ajánlanám ezt a gépet. Számomra az egyáltalán nem fontos, de sokaknak az lehet: az automata mód döbbenetesen buta. Miközben vannak olyan tulajdonságai, amelyekért nagyon lehet szeretni.