Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sphe
senior tag
Gondolkodom obivásárláson, mert az E-PL1em kitobijának én és a feleségem eléggé érezzük a korlátait (főleg amiatt, mert este a gyereket szinte lehetetlen fényképezni vele 1/15ön - 1/30on). Egy minél inkább fényerős kis obin jár a fejem, a 20as és a 14es panán gondolkodom.
Elsősorban esti beltéri fotózásra kellene, és tájkép fotózásra is jó lenne. Szoktam még olyat csinálni, hogy ékszereket fotózom, de nem makróból, hanem amihez nekem kell, az úgy kb 10-15cm-ről mutat jól és ehhez is jól jön a fényerő. A portrézás nem lényeges.
Örülnék, ha ehhez a hozzáértő közönség hozzájárulna, hogy 1) Zuiko kithez képest is hangos-e a pana 20? 2) Szerintetek záridőben mennyit számít a 20as panának az előnye 14-eshez képest? 3) Mennyire torzítanak ezek a lencsék az oly-n panás váz korrekció nélkül?
Ha van egyéb alternatíva, építő jellegű javaslat ez ügyben, szívesen elfogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR (makulátlan állapot!)
- Ulanzi gömbfej
- Sony A7 IV váz + ajándék cage & akkuk (3 év gari, 2500 expó)
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska (makulátlan állapot!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha van egyéb alternatíva, építő jellegű javaslat ez ügyben, szívesen elfogadom.