- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ear001
addikt
válasz
andersen10
üzenetére
Hát én még mindig nem értem.
Igazából a két kép közül nekem a második, nagyobb látószögű a laposabb, az olyan, hogy van egy éles fél arc, ami akár lehetne papírból is kivágva és ráragasztva egy elmosott fotóra. Ez nekem kétdimenziósabb hatást kelt, mint a telés kép. És ne értsd félre, nem kötekedni szeretnék, csak pontosabban megérteni, mire gondolsz definíció szintjén a palacsintásodással, amit a tele okoz.Ezen a két képen is ott a palacsinta hatás, determinisztikusan azért, mert telével készültek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából a két kép közül nekem a második, nagyobb látószögű a laposabb, az olyan, hogy van egy éles fél arc, ami akár lehetne papírból is kivágva és ráragasztva egy elmosott fotóra. Ez nekem kétdimenziósabb hatást kelt, mint a telés kép. És ne értsd félre, nem kötekedni szeretnék, csak pontosabban megérteni, mire gondolsz definíció szintjén a palacsintásodással, amit a tele okoz.