- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
senior tag
Tegnap vettem egy 12-32-öt kb 90-èrt. Igaz ennyièrt rà volt gyógyulva egy gm1 vàz is. Eredetileg havernak vettem volna. Söt, le is kell vele tàrgyalnom, hogy nem lesz az övé. Igazàból ö az lx100-ra lenne rààllva. Nomost amig töltött az aksi a panàhoz ràdobtam az em5-re. Csinàltam 1-1tesztkèpet a 12-50-el meg ezzel. Na nem vagyok egy pixelkukkoló, de majdnem sírva fakadtam, hogy mennyivel èlesebb. Ugye sokàig agyalódtam a 12-40-en. Elsösorban az èlessége miatt. De tudom magamról, hogy rohadt nehezen adnák ki több mint 2 kilot egy obira, ami ràadàsul nagy is.. Ràadàsul utólag olvastam, hogy a gm1 bezony elèg sok dologban fejletteb mint az em-5. (wifi, electronic shutter, time lapse, video) Viszont ezek utàn mennie kell a 12-50-nek, meg azt hiszem a sami halacskàn is túladok. Szal ha valakit èrdekel ez 2 obi, dobjon privit. Július végén augusztus elejèn Magyarosrszàgon leszünk... ( tudom ezt inkàbb a csencselős topicba kellett volna, szal bocs Parci! ☺ )
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óra topik
- Elden Ring
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- További aktív témák...
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest