Hirdetés
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
madgie
üzenetére
Nocsak, a tanulságos lagzik szezonja van?

Tegnap volt a húgoméké, először használtam a 45-öst Studi jóvoltából (
) (bár tényleg ritkán portrézok, arra meg manuál-obikat használtam, de hogy én ezt eddig miért is hagytam ki... bitangjó!), és most volt az FL36R első éles bevetése is, ezelőtt ha 50 képet lőttem összesen vakuval mióta m4/3-ot használok... Meg forgatható, dönthető fejű vakum eddig még nem is volt
Bár egy ilyen sokismeretlenes egyenlet általában kiváló recept totálcsőd katasztrófára, de meglepően jól sikerültek a dolgok 
Más: nem először fordul elő, hogy a gép (EM5) a RAW képeket automatice helyes irányba forgatja, de a jpg mindig marad fekvő. Van erre vhol vmi beállítás, amit eddig nem vettem észre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AliExpress tapasztalatok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) (bár tényleg ritkán portrézok, arra meg manuál-obikat használtam, de hogy én ezt eddig miért is hagytam ki... bitangjó!), és most volt az FL36R első éles bevetése is, ezelőtt ha 50 képet lőttem összesen vakuval mióta m4/3-ot használok... Meg forgatható, dönthető fejű vakum eddig még nem is volt
Bár egy ilyen sokismeretlenes egyenlet általában kiváló recept totálcsőd katasztrófára, de meglepően jól sikerültek a dolgok