- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Objektívet talán én sem (kipróbálás nélkül), de fgépet inkább. Bár ha elég nagy az árkülönbség és van rá lehetőleg világgari, akkor akár obi is lehet.
Meg boltja is válogatja. Pl. az EM5-öm rendeltem egy boltból, ahol az angol piaci árnál jóval alacsonyabban volt. Szenzoron hotpixel, ami idővel az egész sort gerjesztette, piros csík a keresőképen, kék pont a fényképen. Ami gáz volt, hogy itthon az elvilegi világgari ellenére a csak nyomtatott számlát nem fogadták el, bár azt mondták, ha lepecsételt és aláírt lett volna, elfogadnák. Bolt azt írta, hogy küldjem vissza nekik. Elküldtem, postafordultával küldtek egy teljesen új vázat. Igenám, de a régi vázban én az akkut bennehagytam, az új váz anélkül jött. Erre küldtek futárral egy új akkut is. Ez service.
Ellenben: másik angol bolt, hivatalos viszonteladó, ahol a 4 G6 kitet rendeltem, összesen ~2230 GBP-t hagytam ott. Kitöltetlen garipapírral küldték őket. X db emailváltás, csak kifogások: csak a dobozokban vannak garipapírok, nekik nincsenek; mi is ki tudnánk tölteni; elküldtem nekik a fekete-fehér garipapír nagy felbontású scanjét, hogy töltsék ki és küldjék el, de azóta sem válaszoltak. Mintha egy magyar boltot látnék...Obik használtpiaci ára: hát... igen, lehet a magyar nettóhoz is viszonyítani. De lehet külföldi árakhoz is. Az mondjuk extrém példa, hogy a P-L 25-ös HK-ban a magyar ár alig több, mint fele (95k); de ha mondjuk Ausztriában, Szlovákiában jelentősen olcsóbb a magyar nettónál is (pl. a 40-150-est Bécsben vettem 45k-ért, amikor itthon még 90k volt, használtan is 60-ért hirdették legolcsóbban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- OpenWRT topic
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Canon PowerShot SX 410IS
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Pixel 6a
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest