- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
k1csi
senior tag
válasz
OPiiPO
üzenetére
Ahogy scarabaeus is írja kezdetben nem fogalmaztam precízen amit később pontosítottam.
Mondjuk az eredeti mondandóm az meg kb. teljesen elveszett a szenzorok erdejében.
Annak meg kb. az lett volna a lényege, hogy micro 4/3 full frame viszonyában lehet 2 Fé-et nyerni. Viszont ennek nem elhanyagolható módon legalább kb. 3x költség, súly, méret/térfogat (obikkal) stb. az ára (+kisebb DoF de az ugyanúgy lehet előny is mint hátrány).
Tükrös APS-C-n meg ugye még kevesebbet lehet nyerni szenzoron.Azaz én spéci minden más lehetőséget megpróbálnék kiaknázni ennek a 2 Fé megnyeréséhez a "szenzorváltás" előtt. Ehhez hoztam példának az állványt/stabit, vakut, fényerős obit.
Az alacsony ISO-s dinamika az kemény dió. Vagy lehet vakuval deríteni és akkor az segít vagy semmi (átmenetes szűrőt stb. hanyagolnám).Tulku
Nem hasonlítottam GH1, GH2 fotókat (mérések szerint annyira kevés a különbség, hogy személy szerint vsz. még 100% nézetben sem hiszem, hogy látnám). Számomra a GH2 jobb videója ill. gyorsabb fókusza (ami szintén lehet nem akkora különbség, nem tudom) számomra megoldotta a vásárlási döntést.
Viszont akkor lennék teljesen elégedett, ha a dedikált videó gomb programozható lenne és a 25p-s fullHD-hoz nem kellene a módtárcsatekergetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest