- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
Miért kellene szolgáltatót váltani?
Minden telefon független és dual-sim. Yettelnél is, Telekomnál is. Megveszed feltöltős csomagban, a kártyát le is darálhatod, a telefont meg használod. Ha a következő éves adategyeztetést elmulasztod, kikapcsolják a kártyát. Én ki sem bontottam, de elteszem emlékbe, meg a sim különböző méretű keretei jól jöhetnek, ha valami régebbi retket kell próbálni. [kép]
Telekomnál meg talán még feltöltős csomag sem kell. Listaáron kosárba teszed, megrendeled... -
zodo
nagyúr
válasz
cs.zs. #196398 üzenetére
110k az esetünkben 120k mert szolgáltatót/szerződést nem váltunk emiatt.
Valaki privátban is ajánlotta ezt a típust.
Nagyon "idegen" ahány tesztet néztem a Honor 200-ról.
Linkelt tesztben is ímmel-ámmal ajánlott egyéb területen, fő csapás vonal a "portré fotók" minősége (ami szintén tud hibázni) és annak sablonjai de egyéb kamerás teljesítménye végett lehet hogy másik típust érdemes választani.
Topikját olvasva is akadnak gondok hardver és szoftver oldalon is de persze ez bármelyiknél előfordulhat.Köszi a tippet de még nézelődők és további teszteket nézek.
-
Veron
addikt
Leszűkítettem a kört két modellre, ugyanabban az árban tudnám elhozni őket: iPhone 16 128 GB vs 16e 256 GB.
Tárhely tekintetében mindkettő elég lehet (a kisebb esetén legfeljebb combosabb iCloud tárhelyet veszek), egyiknél a kamera (plusz apróságok), másiknál az akku jobb.
Van valakinek tapasztalata mindkettővel? Miért lehet jobb egyik vagy másik?
Jelenlegi készülék: iPhone SE 2020 64 GB -
DJGABI
addikt
válasz
cs.zs. #196396 üzenetére
Ennyit sem ér
Mondom ezt úgy hogy 3 hónapja már ezen az áron vettem. A 400 topicban meg senki nem ír arról hogy jelen van-e a 200 lentebbi hibája.
(#196358) Jnos.J71 képeket lehet hogy jót csinál, de magával a kamera appal többen is szívunk a Honor 200 topicban... Lassan nyílik meg, akkor akad, készítéskor is laggol, szégyen egy eredetileg 200 ezres telefontól.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Chris500 #196372 üzenetére
Sony Xperia 10 - 6.
Az egyik legkisebb telefon a piacon, jó kamerával, kifejezetten jó üzemidővel, android 14-ről induló 3+1 év frissítéssel.
A boltok polcairól elfogyott, a fiatal használt példányokat 90-100 e Ft körül lehet megkaparintani. -
cs.zs.
veterán
Szép kis merítés.
Ne feledd közéjük tenni a 196396 hsz-ben is kiemelt 110.000 Ft-os Honor 200-at!
Megjelenésekor bőven 200.000 Ft felett volt, és a tesztelő úgy gondolta, hogy 200-at simán megérne, már annyiért is a középkategória egyik kulcs-ajánlata lehet.
Na és a feléért..? -
zodo
nagyúr
válasz
cs.zs. #196369 üzenetére
Ma több tesztet megnéztem, kb. ezekre szűrtem a lehetségesek listáját.
Van ami gyengébb kamerában pláne videóban.
Akku kb. mind jó vagy elfogadható.
Xiaomi telója van ezért kerültek be és miattam 13 Pro is a + mellé mert nekem jobban bejön előbbi a sima/lapos szélű üveg végett.
Samsung A35 tetszett neki külsőre de majd úgy is ő dönt és ismerem, nyilván szeretné minél olcsóbban megúszni. -
cs.zs.
veterán
Sziasztok,
csak úgy idebiggyesztem, hogy pl a Honor 200 8/256GB mostanság 118-120.000 Ft körül szóródik, Telekomnál 109.560.-
A Yettel árlistában továbbra is benne van a [kép] Vivo V40 8/256GB 131.000.- Forintért, egy telefont mindenképp megér az ügyfélszolgálat felé.
A Honor 400 8/256GB úgy tűnik hogy 153.600.- Forintért a Yettelnél van legjobb áron, és ha elfogadjuk hogy 153e, akkor a Telekom 17.000 Ft-ért ad hozzá egy tabletet.
-
inteltunder
tag
válasz
inteltunder #196385 üzenetére
oki, köszi mindenki
-
cs.zs.
veterán
Szia,
nyilván van egy csomó ilyen,
egy a sok közül pl a Vivo V50 Lite 5G 8/256GB.
Yettelnél feltöltősben 109-110.000 Ft, 90W töltővel csomagolva.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
vagy pl ugyanennyiért a full vízhatlan Samsung A35 5G 8/256GB. -
tyan
senior tag
Van olyan androidos telefon 100 ezer ft környékén, aminek normális a beszédminősége híváskor (jól hallom a hívott felet és ő is engem), röccenésmentes, pörgős a rendszer, nincs tele reklámokkal, van eSIM támogatás és napfényben is jól látható a kijelző (lehetőleg OLED)? A tárhely pedig legalább 8/256MB legyen.
-
feloman
aktív tag
Sziasztok! Ha a kamera és az üzemidő a fontos szempont, melyiket választanátok?
Xiaomi 15, Pixel 9, Samsung S25 - ezeket egy ár körül tudnám cégen keresztül megvenni.
Az olcsóbban beszerezhetők pedig a Motorola Edge 60 Pro, Honor 400 Pro, Xiaomi 14T, Pixel 9a és Samsung S24 FE lenne.
A melegedés nem tudom mennyire rontja fotózás közben a használatot ezeknél, de mintha a Xiaominál olvastam volna hogy nagy melegben akár ki is kapcsol az applikáció erre hivatkozva. Ez mennyire jellemző amúgy szerintetek? Előre is kösz a válaszokat, infókat! -
John D'oh
aktív tag
válasz
Combos ára lett az újnak
-
cs.zs.
veterán
válasz
Szia,
igen, de nézd az alzát is. Időnként olcsóbban adnak dolgokat, mint a gyári webshop -
trebrona
nagyúr
válasz
Igen.
-
inteltunder
tag
helló egy gyors hülye kérdés
frankó ez az oldal? vagyis ez a hivatalos oldala nothingnak? [link] köszönööööm
-
cs.zs.
veterán
válasz
Chris500 #196382 üzenetére
Így van, függ attól hogy mit csinálsz rajta, milyen fényerőn, hány Hz kijelzőn, stb stb,
de ne a sokéves S10 meg S10+ legyen már a minta. Persze hogy azok akkujai már gyengék mint a harmat.
Akkortájt amikor megjelentek, simán 1 havi átlagbérbe kerültek, vagy többe. Ha most is 1 havi átlagbérért választunk telefont, vélhetően elégedettek leszünk. -
axioma
veterán
válasz
Chris500 #196374 üzenetére
topikjaban nezd, egyes darabok voltak problemasok, nekem 1x melegedett, amikor bekoltoztem ra es tul hosszu ideig tartott taskaba tettem mert indultam... amugy nem volt jellemzo normal hasznalat kozben [vezetekmentes toltesnel langyosodott]
[ismeros, nalam sony compact-ok utan p10, p20-bol lett zenfone 8 majd 10-em, utobbi me'g masodtelo, ceges mar pixel] -
-
Chris500
kezdő
Sziasztok Mondanátok minél több olyan telefont ami 150mm magasságú vagy kisebb méretű android 12 támogatja jó akkumulátor üzemidővel és jó a kamerával rendelkezik köszi
-
cs.zs.
veterán
válasz
Sanyi9889567 #196370 üzenetére
Szia,
a Google-éjáj azt mondja hogy megjön rá az a nyamvadt 15, csak késik, mert ugye még mindig optimalizáció van. [kép]
Sőt! Szerencsés esetben akár a 16 is befigyelhet!
A pixel 11 pro más liga, szerintem nem ezzel kell összehasonlítani. -
Sanyi9889567
csendes tag
Üdv! Én a jövőre megjelenő Google Pixel 11 Pro-t fogom megvenni,akkor tervezem a váltást.7 év szoftver támogatás,és ebben nem csak a biztonsági frissítések,hanem a főverziók is benne vannak.Most motorola Edge 40 Neo 5G-m van,még az android 15- öt sem kapta meg amit beígértek.Volt már Xiaomim is,az sem rossz de támogatás és a rendszer tisztasága miatt,miui,blootware,elengedtem az összes többi gyártóval együtt.
-
cs.zs.
veterán
Szia,
SAMSUNG A25-ből 6/128 vagy 8/256GB létezik. Utóbbi kb 110.000 Ft, a keretedbe belefér, vétek lenne a 6/128-at nézegetned. 2024-es Android 14-ről indul a 4+1 év supportja, ez még évekig használható.
SAMSUNG A55 8/128GB vagy 8/256GB, szerencsés esetben akár a nagyobb is belefér a kb 130 ezres keretedbe, frissítése ugyanaz mint az A25-nek.
A25 kiegyensúlyozott tudású és olcsó, de nem vízálló,
A55 lényegesen erősebb, és IP67 vízálló, és ennek meg is van az ára. Forintban.Ezekhez képest a Xiaomi 12 Lite sokkal régebbi, szerintem ez felejtős, inkább a 14 pro vonalon maradj, ha már Xiaomi.
-
senki68
senior tag
Üdv mindenkinek.
Nem vagyok otthon az okostelefonok világában, ezért kérnék egy kis segítséget.
Jelenleg van egy Samsung Galaxy A40 örökölt okostelefonom. Nem mai darab, és úgy veszem észre az akksi egyre gyengébb.
Szeretném lecserélni.
Sajnos a feleségem ragaszkodik a telefonjához, és így nem tudom "megörökölni" tőle, pedig vennék neki egy újat.- Árkategória? Szeretnék 100 ezer alatt maradni
- Használt vagy új? Egyértelműen új
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszú távra
- Mire használnád?Gyakorlatilag nem használok okostelefont. Van egy Evolveo telefonom amivel lehet telefonálni. Okostelefonom van a napelem kamerarendszer, mol applikáció mohu, autó hibakódolvasó, endoszkóp. Ha megyünk külföldre akkor veszem elő, GPS-t nem használok rajta, van normális, leginkább fordító programot használok. Néha fotózok vele, de nekem elég a mostani fotóminőség is.
- Ragaszkodsz valamelyik operációs rendszerhez? nem
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? nem tudom.
- Egyéb igények? nincsNem tudom számít e, de dual sim-es kell, mert csak az one az ami Svájcot uniós tagnak ismeri el, tehát uniós díjszabások vannak.
Tehát mit ajánlanátok??
-
oli987
újonc
Hosszú távra biztos nem olyan jó a 12 lite, mert már csak 26 márciusig kap biztonsági frissítést, androidból pedig már a 15 sem jött meg rá.
Azt nem írtad eddig, hogy hivatalos garanciát szeretnél. "annyira nem nagy eresztés" Ennyiért hivatalos helyről nem lesznek nagy eresztések Xiaomi/Samsung vonalon (sem). Esetleg tudom ajánlani a Motorola Edge 50 Neo 5G - t, ha már úgyis kisebb (6,4 col) telefont keresel. Ez sem egy "nagy eresztés" (ugyanaz a chipset, mint a Redmi - nél), de kisebb, és talán jobban néz ki. 130 ezerig válogathatsz a hivatalos boltokban és színekben. [link] -
válasz
Darth_Revan #196362 üzenetére
Ez jó hír .
-
Darth_Revan
veterán
Na szóval, Media Markt-os Redmi 13-> Van NFC és beállítás után azonnal jött is rá az Android 15.
-
zodo
nagyúr
válasz
oli987 #196357 üzenetére
12 lite tudom hogy régi típus de akár még jó is lehetne.
Nem zúg gsm boltok áraival számoltam így a Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 8GB is a max. határon van.
Teszt videó alapján elég csúnya egy készülék miközben annyira nem nagy eresztés.Jelenleg ezeket néztem...
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 8GB kb. 110k
vagy
Samsung Galaxy A35 5G 6GB / 128GB kb. 100kMeg kellene néznek az elmúlt évek top ajánlatait és azokhoz is viszonyítani.
-
ClayMore
aktív tag
Vagy esetleg oneplus nord 4? Feltem kicsit proci teren.
-
ClayMore
aktív tag
Olyan masodlagos tartalektelefont keresek (foleg utazasok miatt) ami hasznaltan refurbished garanciaval nyugateuropaban maximum 300 EUR korul lehet. Jobb lenne ha beleferne 250EURba de nem almodozok.
Android, kamera total mindegy. Kepernyo felbontas nem kell hogy topp legyen, DE legyen nagyon eros hardveresen, hogy ne okozzon par ev mulva se gondot a hasznalat. Lehetoseg szerint sokaig legyen hozza hivatalos android frissites es ne csak biztonsagi frissites. Jo fenyero is jo ha van es nem hatrany ha van jack aljzat. De az mar csak nice to have lenne.
Mit nezegessek? Xiaomi 13 nem kapja meg a hivatalos android 17-et. Csak max a 16-ot jol tudom?
Samsungok dragak.
Redmik?Elore is koszi!
-
-
Honda567
tag
Honor 200-ra meddig várható frissités?
Kamerában melyik a jobb Honor 200, Nothing 3A, cmf phone 1, Nothing 2A? -
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Xiaomi Redmi Note 9S-ről váltanánk.
- Árkategória?
100-130k
- Használt vagy új?
Új
- Hosszú vagy rövid távra tervezel?
Hosszútávra
- Mire használnád?
E-mail, közösségi média, yt videó és fotózás (nem kell profi csak jó képminőség)
- Ragaszkodsz valamelyik operációs rendszerhez?
Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Jelenlegi és leendő max. 6,67" de inkább kisebb 6,1" körüli lenne megfelelő amiknél úgy látom drágább az árcédula de mi nem csúcs telefon keresünk csak egy "jó munkást" kb. alap felhasználásra.
- Egyéb igények?
Xiaomi vagy Samsung (utóbbi gyártótól ugyan még sosem volt telefonunk)
Legalább IPS kijelző,
Nagy akku (jelenlegi 5020 mAh) min.18W töltésÖnerőből, futólag az alábbiakat néztem így tesztekig nem jutottam velük.
Samsung Galaxy A25 5G 128GB 6GB
Samsung Galaxy A55 5G 128GB 8GB
Xiaomi 12 Lite 5G 128GB 8GB
Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 8GB
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 8GBBiztosan van mindkét gyártónál több alternatíva is de ha 2-3 típus tippet ajánlanátok azt szívesen venném.
-
válasz
frostwyrm #196352 üzenetére
A Poco F7 Prót venném.
Gyorsabb, kamerában valószínűleg jobb (ezt mondjuk, nem feltétlen tudtam csekkolni, de nagyobb az érzékelő, kisebb az f-értéke, nagyobbak a képpontok, tehát ezek alapján jobb lehet az X7 Pro főkamerája), frissebb droiddal jön, és ha jól látom, eggyel tovább jut főverzióban. -
frostwyrm
csendes tag
Sziasztok! Ti melyik telefont vennétek a kettő közül: Oneplus Nord 4 vagy Xiaomi Poco F7 Pro?
Általános felhasználásra + alkalmanként fényképezés + videózás (akár sétálva is, nem feltétlenül 4K-ban). 5+ évre venném. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
hypno skate #196348 üzenetére
„Az akkumulátor üzemidő tud változni új szoftver főverzió és/vagy frissítések esetén?”
Igen. Bekerülhet új funkció, vagy kikerülhet régi és az optimalizálás is javulhat vagy romolhat. -
hypno skate
senior tag
Az akkumulátor üzemidő tud változni új szoftver főverzió és/vagy frissítések esetén?
Azért kérdezem, mert a Motorola edge 50 neo a 4350 mAh-s akumulátorral jobb üzemidőt produkál, mint a Poco x7 pro a közel 50%-al nagyobb kapacitásúval (6000mAh)
[link]Nyilván belehegedül, hogy a dymensity 8400 ultra lényegesen nagyobb teljesítményű mint a 7300,
-
minilego
senior tag
-
poolbig
aktív tag
Hali!
Kisebbik lányom Samsung (és vezeték nélküli töltés) mániás lett. A 24 FE 5G mennyire jó (vagy rossz) telefon? Kamerája vállalható az árkategóriájában? -
minilego
senior tag
Poco F7 vagy Nothing Phone 3a Pro a jobb választás?
-
cs.zs.
veterán
válasz
Jnos.J71 #196339 üzenetére
Szia,
ez nehéz ügy, sokismeretlenes az egyenlet.
iPhone 13 esetén egy kis 6,1" 60Hz kijelzőt nézegetsz, amiben állítólag a (rossz/gonosz) PWM is jócskán jelen van,
Honor 200 esetén 6,7" 120Hz, és a lehető legjobb PWM-mel. Szóval kijelzőben a Honor nyer, az tuti, ráadásul ha tartalomfogyasztás van, akkor is egyértelműen a nagyobb a jobb.Kamera.
Az iPhone hagyományosan jó, pláne ha a fényképezés mellett videók is készülnek. Honor 200 4k/30, 1080p/60, iPhone 13 4k/60, 1080p/240.Akku
Honor 5200mAh, akár 100W töltéssel,
iPhone 3240mAh, 25w(?) töltéssel, de van 15W vezeték nélküli is, a sima Honor 200-nak meg utóbbi nincs, csak a prónak.iPhone-ok stabilan ip68 vízállóak, ez a Honor meg talán csak fröccsenésálló,
szóval egy csomó dolgot mérlegelni kell.
Ha a strandon a vízben is fotózni/videózni kell, akkor lehet hogy inkább iPhone.
Ha viszont egész nap a szobában/irodában van nyomkodva, és az illető éjjelibagolyként is tevékenykedik, akkor a jobb kijelző miatt lehet hogy Honor...Milyen egyszerű, igaz?
-
Jnos.J71
lelkes újonc
Üdv.
Ha átlagos felhasználás a cél és mellette fontos, hogy jó képeket készítsen egy telefon, akkor ugyanazon az áron iPhone 13 vagy Honor 200 az az, amit vennétek? -
yanna
addikt
válasz
Viktor0610 #196337 üzenetére
Kár, hogy ez csak tüneti kezelés.
-
Még mielőtt jobban belelendülnétek, pár hozzászólást töröltem.
NE folytassátok! -
totron
addikt
válasz
Honda567 #196328 üzenetére
Neten informálódva tudod szűkíteni a kört, de a nap végén neked kell megtalálnod a hozzád illőt. Teljesen egyedi, alkati a jelenség. Érzékenységnek nem nevezném, inkább csak a többség agya-szeme nem rakja össze, nem látja direktben. Szoftveres DC-dimminget tudó Xiaomik, egyes Honorok környékén lehet nézelődni. De például a Nothing Phone 1-ből kivették egy frissítés alkalmával a villogáscsökkentő funkciót, egyben maximum fényerőt is limitálták, a beégés/népharag ellen. Aki meg nem bírja, az így járt. OnePlus-nál is történt ilyen. Ha találsz is megfelelőt, nem biztos, hogy úgy marad. LCD (IPS) jelenthet megoldást, de van, hogy amögé is PWM vezérlés kerül. Ha nem is, alja kategóriába teszik az ilyen panelt. Zsepi és vállveregetés, na meg egy Üdv a klubban üdvözlőkártya mellékelve.
-
Honda567
tag
120hz Oled Kijelzővel melyik típusnak nem erős a fényerő? 130ezerig újba? Samsung A55 volt nekem akárhogy állítottam a fényerőt fájt a szemem tőle.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
hypno skate #196326 üzenetére
Nem állítottam az ellenkezőjét. A tapasztalat az idő múlásával is tapasztalat marad.
-
vacs
veterán
válasz
Darth_Revan #196324 üzenetére
Ha a Redmi 13-ról van szó, akkor most ebben a percben is rendelhető a Yettel-nél kártyás csomagban 45 589 Ft!
Kép.Az eladónak nincs jutaléka kártyás csomagra, ezért hazudja, hogy nem lehet.
Mi múlt héten vettünk feleségemnek Yettel-nél kártyás csomagban telefont, eladó kérdezte hogy választunk-e nekünk tetsző számot vagy egyáltalán lesz-e használva a sim, válaszoltuk, hogy nem lesz használva, de köszönjük a lehetőséget. -
cs.zs.
veterán
válasz
Darth_Revan #196312 üzenetére
Ilyen (hogy egy adott telefont nem lehet feltöltőkártyásan venni) nincs.
Szemét eladóval találkoztál, ennyi. -
qltsar
veterán
válasz
Jnos.J71 #196315 üzenetére
Ha van kozelben Alzabox / Alza lehet opcio, lehet, hogy elobb is megkapna, de mellette meg ott a lutrifaktor, hogy mi van, ha nem NFCs.
Merlegelni kell, hogy a biztos varakozas Yettellel, vagy az esetleges lutrizas Alzaval mivel arban ugyanannyi.
Bar, ha lehet rendelni Yettel boltba is, lehet, hogy annyira nem is lenne hosszu az a varakozas az Alzahoz kepest a 14 nap elallas pedig ott is meglenne.
Latom kozben meg is lett MMben
.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Darth_Revan #196318 üzenetére
Akkor ez jó véget ért, reméljük, be fog válni.
-
Zsolt,72
senior tag
-
nils11
csendes tag
80-90 között poco x7 mindent visz. A pro egy 20-25 -tel több és nagyon jó
-
qltsar
veterán
válasz
Darth_Revan #196312 üzenetére
Orulj neki, legalabb 14 napos elallast, igy nem bukod
, neten siman rendelheto toluk kartyasan: link
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Zsolt,72 #196309 üzenetére
Most voltam egy helyi Yettel üzletben, megmutatták a dobozt és rajta van hogy tud NFC-t, tehát a Yetteles tud.
Viszont üzletben feltöltő kartyasan nem lehet megvenni, csak 2 év hűséggel. Kotelezo husegidot kotni és csak letezo szamhoz lehet vásárolni. Ilyet se b@sztam még -
Darth_Revan
veterán
válasz
yanna #196310 üzenetére
Nagyon komoly dolgokra nem kell, nfc is csak azért kell hogy ha X év múlva kitalálják hogy DÁP regisztráció kell mindenkinek, akkor telefonról meg lehessen csinálni.
50 alatt nfc-s telefonbol csak olyat találtam aminek vagy kisebb a ram ennek vagy hulladék a kijelző 6.8 méret hd felbontással ami miatt homályos a kép).
HONOR X7b 6GB / 128GB mobiltelefon, zöld lenne még hasonló tudás hasonló aron csak az 2023-as, OS támogatás miatt nagyon nem vennék már ilyen régi telefont, meg nem tudom hogy az abban lévő TFT kijelző az iOS+hez kepest jobb vagy rosszabb.
-
yanna
addikt
válasz
Darth_Revan #196308 üzenetére
Ha fontos az NFC én azért megbizonyosodnék a yetinél.
Nem tudom kinek, mire kell a telefon, de kap az értékeléseknél hideget, meleget. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Darth_Revan #196305 üzenetére
A YETTEL telefonok függetlenek.
-
yanna
addikt
válasz
Darth_Revan #196305 üzenetére
-
zoltanz
nagyúr
Mértem android és egy ios-es telón a weblapok betöltési idejét. Antutu teszt Cpu eredménye hamis az android rendszer jelentősen gyorsabban tölti be a lapokat.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
yanna #196304 üzenetére
Köszi!
Ezt hol találtad?
Nem találok az Alza oldalán ilyen visszajelzést.A Yettel oldalan azt írják van benne.
Alza esélyes hogy cseh vagy szlovák raktárból küldeni,annyira más régióhoz tartoznak hogy ott nincs de Magyarországon van ?
Yettel által árult telefonok függetlenek vagy még mindig Szolgáltató függőek mint régen ?
-
yanna
addikt
válasz
Darth_Revan #196303 üzenetére
Egy május 17-i értékelésben ezt írják:"He has no MFC."
Szerintem NFC akart lenni. -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
[link] ezt szeretném megvásárolni csak a leírásban nem találom egyértelműen az infót. Kérdés: ez most tud vagy nem tud NFC-t? -
Dr V
őstag
Sziasztok!
Feleségemnek telefont szeretnék venni.
Samsung elsősorban, lehetőleg új. Árkategória alsó-közép, nagy akksi és stabil legyen, ne akadjon, fagyjon le.
Normál felhasználás, fényképezgetés, internet lesz a fő felhasználása, mindenzt hosszútávon. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Reklámblokkolók topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest