- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
kekedi #172087 üzenetére
Ugyanez. Egy P30 Lite-ot kapott tőlem 2-3 éve Karácsonyra. És folyamatosan mondogatja, hogy neki aztán nem kell új, mert teljesen jól működik és luxus lenne cserélgetni. De akárhányszor a kezébe veszi valamelyik barátnője csilli-villi Iphone-ját, akkor odáig van meg vissza a fényképek és videók minőségétől. Az én P30 Pro-mat is le**arozta és valahol igaza van, mert félhomályban vagy sötétben már tényleg szinte értékelhetetlen képeket csinál a 230k-s telefon, ami vicc.
De Iphone-t nem akar semmiképp, mert mindig androidos volt és őszintén szólva nem is szívesen bíznék rá 150-200k-s telót, mert dobálja.
Üvegfóliája is folyamat megreped.......
-
s4tch
veterán
válasz
kekedi #170039 üzenetére
Ott van a link a ghiottone által linkelt oldalon: https://simple.hu/biztosithato-keszulekek/#kereso
-
undercover
őstag
válasz
kekedi #169800 üzenetére
Én megvagyok az A52S-ben is a 6GB ram-al. Ha egyszere nem használsz 15 ablakot a böngészőben szerintem nem lehet észrevenni. Nekem a méret jobb mert kisebb lenne mint a A52S. Dual Sim szerintem bőven jó nem láttom sok értelmét az e-simnek.
De ha ez kell lehet venni Samsung okosórát ami tudja az esimet.
-
undercover
őstag
válasz
kekedi #169789 üzenetére
Annyiban rossz a helyzet, hogy S21-et már nem sokáig lehet majd kapni így az ára sokkal jobban nem fog lemenni.
De miben jobb amugy az S21?
Az S21 kisebb, engem nem zavarnak a műanyag dolgok az S21 FE-ben, Kamerában van olyan vélemény, hogy lehet kisebb az S21 FE-ben a kamera szenzor de mégis jobb mint a S21-ben.De hosszabb távon én lehet hajlok egy S21 FE-re.
-
juuzer
addikt
-
-
F-ECT$
titán
válasz
kekedi #142661 üzenetére
Ahogy nézem csak Samsung jöhet szóba.
Az S10e-t csak akkor ajánlanám ha egyáltalán nem használod aktívan a telefont vagy bevállalod, hogy mindig van nálad töltő.
A Note 9 utódja nemsokára érkezik, kamerában már picit le van maradva az idei modellek mögött.
Ebből a hármasból az S10-et venném. -
andrisms
aktív tag
válasz
kekedi #141055 üzenetére
Van akciókamerám, de nem tud 4k-t. Gondoltam azért egy másfél méter mély, tiszta medencében a mate20pro is szép videót tud lőni, főleg a hozzá fejlesztett búvár tokkal. De ha nem így van, elfogadom, ez tényleg nem letszukseg, szóval nem ez lesz a döntő.
Elolvasom az s10+ forumát, csak az első hozzászólásnál/topikösszefoglalónal leragadtam, úgy látszik hiba volt. Végigmegyek rajta.
Szóval megér 48e Ft pluszt az s10+ a mate20 proval szemben?
-
bizonytalan
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest