- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
puhijani
csendes tag
Szia!
Köszönöm az észrevételedet.
Az árban hajlandó vagyok fölfelé menni, ha azt kapom amire szükségem van, a méretben nem szívesen. Láttam már hipervékony kerettel rendelkező 5"-os készüléket és nem volt kényelmes nekem, ez van...
Azért lőttem be a 30-ezres szintet és írtam a minimalista igényeimet, mert értem, hogy van 8 mag, meg 16gb tár, de szerintem 2gb lesz nálam használatban az oprendszeren kívül, ami mind zene... és zene hallgatásra ne kelljen már n db cpu, meg ami játékot játszom és elfut 1db 600mhz-es cpu-val ha jól rémlik, az csak nem okoz gondot az új eszközöknek, szóval ettől annyira nem félek, hogy a teljesítménye ne lenne elég nekem.
Abban reménykedtem, hogy ami megtalálható - kb valóban nem sok - ~5-10 készülék a neten 4,5" vagy az alatti méretben a között akad használható darab. Ennyire mind ratyi és hamar tönkremegy, elkopik, lelassul, lemerül, stb...?
-
puhijani
csendes tag
válasz
galuska95 #119893 üzenetére
Szia!
Köszönöm, használtat nem szeretnék, akkor inkább kiadok érte többet.
A nagyság az baj.
3,2" -es is megfelelő lenne a számomra a felhasználásom mellett, de a 4,5" tényleg a legnagyobb, amit kényelmesen tudok használni, 4,5-re is csak azért alkudtam fel magamat, mert a piacon szinte egyáltalán nem láttam ennél kisebbet.
-
puhijani
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy telefont és kérném a segítségeteket, ajánlásotokat.
- Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező)
30e alatt gondolkodom, de lényegesen jobb vételnél ez módosulhat- Használt vagy új?
új- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.
Független, újonnan gyártói garanciával, olcsobbat.hu alapján, vagy ilyesmi...- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Nézőpont kérdése. Galaxy Young első okostelefonját váltja és azt is csak amiatt, mert beázott- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
Van egy volcano Sudoku + zenehallgatás a gyári lejátszóval- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Android a fenti játék miatt- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
4,5" a maxEzeket a kérdéseket megválaszolva saját elképzeléseid is érdemes megosztanod, hiszen abból is le lehet szűrni az ízlésed. Szinte minden készülékről találsz tesztet a mobilarénán, érdemes átolvasni őket! Hogyha egy készüléket csak szoftverért húznak le, akkor érdemes rákeresned a telefon saját topicjában, mert nagy eséllyel javítottak már rajta.
Mire szeretnéd használni, mi a fontos?
akkumulátor üzemidő!!!!!!!! Előny, ha alacsonyabb teljesítménnyel / fogyasztással / hőtermeléssel és nem robosztus akkuvaléri ezt el. ->ez az a pont amiért többet is hajlandó volnék érte adni.Példák:
- csak telefonálás és sms
igen- normál felhasználás, fényképezgetés, internet
nem, csak az appstore miatt lesz a Google Account felvéve és az is csak otthon WIFI-ről- erős igénybevétel, igényesebb játékok
nem- fontos a multimédia (fotózás, videózás, zenehallgatás, filmnézés)
zenehallgatás, de a beépített lejátszó is tökéletes a számomra. Tudjon csinálni fotót, de ha jól gondolom, ma már mindegyik megüti a young szintjét.- fontosak az üzleti alkalmazások, e-mailezés, hosszabb szövegek begépelése, munka
nem- valamelyik márka fanja vagyok, olyat szeretnék
nemEzeket nézegettem utoljára:
https://www.olcsobbat.hu/termek/huawei_y5-55efb4318e16d5b534000482/termekleiras.html
https://www.olcsobbat.hu/termek/lg_k5_dual-589552b88e16d5f424000037/termekleiras.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Béta iOS-t használók topikja
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest