- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnNa997
tag
válasz
SyMbioTe #126945 üzenetére
Na ja...Samsung is mennyire régi meg ismert,de nagyon jó telefont csak kb. 60ezer ft felett kapni...(3GB/32GB) Tùl vannak árazva...
Van egy A5 (2017) a családban, 2év hűség,így esetleg megéri. De ki nem adnék érte 80-90ezret.
A J5 meg 2gb...de valami 50ezerért...
Most kipróbálom a Xiaomit,remélem,hogy beválik -
aldork
csendes tag
válasz
SyMbioTe #116500 üzenetére
Akkor átérzed a helyzetet...
Azért vágnék csak félve bele egyébként, mert a HTC-től megszoktam az igényes kivitelezést a kezelőfelületben és kinézetben is (bár kinézetre a note 4 is nagyon szép szerintem), a Xiaomiról meg nem igazán tudok sokat, talán emiatt a fenntartások... Egyébként qc2-t sosem használtam, mert akitől kaptam a tel.-t azt nem adta mellé...
@ZedMester: Általános használat igazából, meg fényképezés, ami fontos, a legnagyobb teljesítményű játékokat nem nagyon tolom, max az arcade és hasonlókat.
-
_drk
addikt
válasz
SyMbioTe #113082 üzenetére
Én is ezen gondolkozok. Telenor elofizuval egyik 20 másik 40.
Lumia 635-öt valtanék alap felhasználásra,minél kevesebb ráfordítással.
Megéri a dupla árat?
A 2giga ram is eléggé zavar a p9 lite-ban mert az tudom hogy kevés és 40-ért már veszek egy vernee thort vagy xiaomi-t ami nem a legmegbízhatóbb de sokkal erősebb. -
andrisbandi
őstag
válasz
SyMbioTe #104596 üzenetére
AZ S7 topikban szeretik.
-
SybenX
őstag
válasz
SyMbioTe #86039 üzenetére
Hát 50k-rt nem nagyon kapsz olyan telefont ami 3 évig használható lesz még.Talán a nexus 5-nek van a legnagyobb esélye rá.A nexus 5 akkuja akár otthon is cserélhető,de ha nem akarsz gari vesztést akkor bármelyik szervizbe vagy gsm boltba(bár én gsm boltba nem vinném) kicserélik 5 perc alatt.
-
Devas
őstag
válasz
SyMbioTe #85521 üzenetére
Hasznalt elso vagy masodik generacios Moto G 4G, vagy masodik generacios Moto E LTE. Gyarilag magyar nyelvet nem tartalmaznak. Mivel nagyok az igenyeid a keretedhez kepest, valoszinuleg azert nem erkezett ajanlas. 3-4 evre tervezel az sok ido, oda mar 2 giga ramos telefont neznek de arra nem futja a keretbol. Android frissiteseket meg a Motorolak sokaig megkapjak, ez is szempont gondolom szamodra.
Esetleg keresgelhetsz a Huawei Honor keszulekek kozott, ott van peldaul a 4C, nem tudom hogye megy a hasznalt piacon. Nexus 4, bar az mar nem mai darab, ki tudja hany evig birja meg.
LG Leon-okat is megnezheted ha jol tudom az mar Lolipoppos, es ujabb modell.Mondjuk en szemely szerint tartok a hasznalt keszulekektol, ki tudja a szoftverfrissitesekkel mennyire gyalaztak szet a gyarilag jol mukodo rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest