- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttilaMvh
tag
válasz
modflow #185358 üzenetére
Szia, én egy ilyet használok túrázáshoz: A+ T97 Külső akkumulátor, - 10.000 mAh Quick Charge 3.0+ PD 18W, 2 port, micro USB csatlakozás, pl. Emagon megkapod ha rákeresel. Kétharmad akkora mint egy telefon, persze ketszer vastagabb, 175g, elbírom az övtáskában is. Egyszer biztos, feltölt egy 5000-es telefont akár zéróról is, de inkább másfélszer.
-
trebrona
nagyúr
válasz
modflow #183791 üzenetére
Ha megfelel a tavalyi majdnem csúcs Xiaomi: Xiaomi 12 8/256 165k.
Ezért a kategóriáért ez nagyon jó ár. -
modflow
veterán
válasz
modflow #148544 üzenetére
Megérkezett a Redmi 7A.
Beállítottam, ami nekem a saját Huawei Honor 20 Pro-hoz képest fura volt.Két dolgot nem sikerült beállítani:
- az alsó 3 virtuális gombot hogy lehet változtatni? Ne már hogy a jobboldali a vissza....
- auto fényerő alacsony fényviszonyok között fullra lemegy, nem látni semmit. Hogy tudom kalibrálni, hogy pl. 15 % legyen a minimum, amire csökkenhet?
Enyémen simán letakartam az érzékelőt, beállítottam a min. szintet és ezután ezt vette szentírásnak full sötétben. A Redmi meg nem...Tudnátok még ezekben segíteni?
-
-
maczera
aktív tag
válasz
modflow #144742 üzenetére
Jól elbeszéltünk egymás mellett, ezért kérdeztem vissza, hogy mit is keresel!
Amit eddig ajánlottam, az a sima Utcakép, ami már évekkel ezelőtt is volt.
Az AR navigáció nálam akkor jön elő, ha elindítok egy gyalogos útvonaltervezést (Mehet gomb, majd felül az emberke kiválasztása). Csak az úticél megadása és az ajánlott útvonal térképen történő megjelenése után tűnik fel alul az "Élő nézet" gomb. -
-
jeni
félisten
válasz
modflow #22805 üzenetére
új telóként írtam,igen még ha túlépi a 60000 Ft,de sajnos újként nem nagyon van választék 2 év garival
két magos,nagy kijelzős,nagy felbontással nem nagyon van 60000 Ft alatt csak használtan,illetve a Motorola Atrix 2 de arra csak bolti 1 év gari van és angol menüs
esetleg a Huawei Y300 vagy a G510 ezekben jó a proci de kevés a belső memória a rendszernek
igen ez is jó de expansys-nál Acer Cloudmobile
-
quailstorm
félisten
válasz
modflow #12018 üzenetére
A telefonod 100% galaxy spica. legutolsó a CM6beta2 Elég korrekt a sebessége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest