- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
Because #188657 üzenetére
Ugyanígy vagyok, nekem sem ér százezreket, mert 2-3 év múlva úgyis veszem a következőt ami megtetszik. De ameddig használom, és bankolnék rajta, addig legyen már friss/biztonságos(abb) a rendszer, nem?
A saját telefonját mindenki dícséri, mindenkit elvarázsol az újdonság. Ezért mondom mindig azt, hogy másik mellé kell tenni, és össze kell hasonlítani. Egyik ilyen, másik meg olyan, aztán melyik eredménye tetszik jobban. Ennyi.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
Because #188652 üzenetére
Mindegy mire megy rá, mert ez a videó nem összehasonlítási alap. Kimovilnál is a Motorola a leggyengébb kamerában, csak 6,1-re értékelték, de váltogathatod is őket[link].
Gsmaréna: Sajnos a G84 összességében kiváló ár-érték arányú csomagját erősen beszennyezte a Moto által választott lapkakészlet. A Snapdragon 695-nek egyszerűen nincs helye egy modern 2023-as készüléken. Soha nem volt különösebben jó, még akkor sem, amikor pár éve még új volt, és manapság csak szánalmasan alulmaradt ahhoz képest, amit a verseny kínál. Az egyik legnagyobb csapás azonban az 1080p videórögzítési felbontás korlátozása. Őszintén szólva, a Snapdragon 695 tönkreteszi számunkra a G84-et.
Vannak azonban nyilvánvaló hiányosságok, mint például a zaj, amely az egész képkockában jelen van. Van némi lágyság is. A Motorola látszólag élesítéssel próbált megbirkózni vele, de ez a mi ízlésünknek egy kicsit túl agresszív. Az élesítő műtermékek az egész keretben láthatók. A finom részletek moire szegélyezésnek vannak kitéve.
Ez már ritkaság, ha a Camera quality-t kiemelik egy mobilnál, mint a Note 12 Pro.
Majd azért írjál róla, hogy mennyire tetszik.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Because #188561 üzenetére
Ujjlenyomattal érdekes tapasztalataim vannak, jelen pillanatban 3 db emberrel a közvetlen környzetemben. Hiába állítanak be ujjlenyomatot újra és újra, nem tudják vele feloldani a telefont. Az a 3 (különböző) telefon az én ujjlenyomatommal programozva/próbálva - hibátlanul nyílik.
Jaja, ilyen különleges ujjam van - vagy inkább nekik.Samsung A13 (2éves)-
A54 (1 éves)-
A25 (friss)
vannak a családban, még nem tapasztaltunk közelségérzékelő-hibát. Nyilván nem vettem volna meg az A25-öt, ha előtte hibásak lettek volna az előzőek.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Because #187645 üzenetére
Nem az a kérdés, hogy 4 év múlva meglesz-e, hanem olyan eszközt kell használni, aminek élő biztonsági supportja van. A hackerek a korábbi, nem támogatott eszközök biztonsági réseit ki fogják használni. Egy új eszköznél az ilyen rések még be lesznek foltozva, a réginél meg már nem.
Ezért érdemes már a megvételkor tudni, hogy meddig érezheted magad (egy hangyafasznyival) nagyobb biztonságban.Windows XP vs Win 11
Ne bankolj régi TCL-en, stb.
-
Because
őstag
válasz
Because #187420 üzenetére
Megjött a teló, viszont egy dolgot csúnyán benéztem, hogy SIM + eSIM és én Telekom feltöltőkártyás vagyok a céges SIM pedig szintén fizikai. Szóval megy vissza...
Nagyon szép a kijelző, kellemes a fogása. Rendszer is gördülékenyebb volt a friss telón Redmi Note 13 után, kicsit sajnálom is.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Because #185483 üzenetére
Elméletileg Android 14 lesz a vége és még +1 év biztonsági frissítés. A 778+ bár nem egy csúcs soc, de azért bőven nem gyengus.
Az Edge 40 Android 15 +1 év. Egész jó fotókat lehet vele lőni és van számos előnye mint az ip68 védelem és a vezeték nélküli töltés erősebb soc és a mérete, de az aksi lehetne nagyobb és videó felvételnél tiltani kell az elektronikus stabilizálást mert össze akad az optikaival. Nekem 4-5 óra képernyő idővel (játék/netezés) a nap végén 40% körülire merül le. Az a baj, hogy most fent van az ára. Év végén/elején 116 körül szórták ki, annyiért jó vétel volt. -
-
maczera
aktív tag
válasz
Because #137534 üzenetére
Huawei P10, Iphone 8?
Lásd: Phone finder -
eladogeppc
veterán
válasz
Because #104182 üzenetére
Kamera alacsony fényerőnél mosni fogja a képet.
A kínaiak nem veszik meg csak magát a szenzort, így olcsóbb. A szoftver csomagot nem kapják meg, így azt ők görcsölik ki valahogy.
Illetve a lencse is külön beszerzés. Na azt meg ki tudja ki gyártja.
Napos, átlagos időben biztos jó lesz. -
válasz
Because #103411 üzenetére
A belépő az minden platformon nyűgös, de nekem mégis az a tapasztalatom, hogy ha egy 10-es skálán 1-es a legolcsóbb belépős telefon, 10-es a csúcskategóriás, akkor WP-nél 3-tól használható a rendszer, droidnál meg 7-től, és ez a pénztárcámnak azért nem mindegy, főleg hogy a droid a Samsungnál kicsit olyan "almásan" túlárazott.
WP az utóbbi időben nálam teljesen leépült, most már a Viber se értesít, e-mail is hol értesít, hol nem, Skype-ot októbertől kiveszik a támogatásból...sajnálom, mert amúgy meg vagyok elégedve a 820-as Lumiával, de így appok hiányában a régi 3410-esemet is használhatnám helyette. -
-
Flind
senior tag
válasz
Because #74712 üzenetére
Huawei sajátosság. De más gyártóknál is előfordul hasonló funkció (pl. Sony), és ilyen irányelvű costum launchereket is találni a Play Storeban (pl. Big Launcher).
De inkább ajánlom a WP-t, azt egyszerűbb kezelni, idősebbeknek jobban szokott feküdni a tapasztalataim szerint.
-
pengwin
addikt
válasz
Because #60805 üzenetére
Szerintem Ascend G6! Jobb képeket lő, nem melegszik úgy, mint az Alcatel, jobb a gyári kezelőfelület, és a dizájn is szebb (ez utóbbi kettő szubjektív).
Ha jól gondolom, akkor T-mobiltól vennéd, úgyhogy a hasonló ár az olyan 50k-t jelent, ugye?
Ebben az árban még az Optimus F6 játszik, kicsit gyengébb a hardvere, de sokkal nagyobb és cserélhető az akksija.
Vagy Alcatel Pop S3, hangyányit gyengébb az első kettőnél, de jóval kompaktabb(4") és 2000mAh-es akksija van. Viszont olcsóbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest