- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
Vigyorka #137910 üzenetére
Itt van egy srác tapasztalata, aki magának és a családjának (apa, anya, tesó) is UMI-t vett.
Gyak. mind a 4 elhalálozott egy éven belül. -
Papooo
senior tag
válasz
Vigyorka #137902 üzenetére
Azért van ez a topic, mert itt sok hozzáértő van, akik tudnak tanácsot adni.
Nekem is csájnofonom (bv8000) van, de vásárlás előtt áttúrtam a netet az ismert tipushibák után, így már a megfelelő tartalék alkatrészt (usb panelt) is megvettem hozzá.
Általában a telefon tesztek, pár napos telefon nyomkodás után íródnak, a rejtett hibák pedig több hetes, hónapos folyamatos használat után szoktak jelentkezni, ezért kell fórumokon rákeresni az adott tipusra. -
batai15
félisten
válasz
Vigyorka #137903 üzenetére
Azt mondod nem értesz hozzá és a topikhoz fordulsz . A topik lebeszél róla ,ennek ellenére mégis meg akarod venni. Nem fogok linkelni neked oldalakat ha nem fogadod el ,nem kell ,pedig ennyiből már el kellene gondolkodni .
Igazából már eldöntötted hogy a czumit veszed meg ,csak hallani akarod . -
válasz
Vigyorka #137899 üzenetére
Hát nem a legreprezentetívabb cikk, gyakorlatilag csak összehasonlítja a specifikációkat + pár benchmark pontot...
És ez alapján papíron jobb az Umidigi.Félre ne érts, nem belédkötni akarok, de szerintem is jobb lenne valamelyik Xiaomi. Vernee Thor-al lehet neked szerencséd volt, de a topikjában nagyon sok negatív tapasztalat jött össze, pedig eleinte az is egy jó telefonnak tűnt, papíron.
+a Xiaominál azért ott van a szoftveres támogatása is, ami az Umidiginél nem tudom létezik-e egyátalán, és ez sem elhanyagolható. -
-
batai15
félisten
válasz
Vigyorka #137892 üzenetére
Ismertebb berkekben (C)UMI a neve. Általában rossz össze szerelés , gyenge minőségű alkatrészek , valami portolk China fosh rendszer amivel kb nem is foglalkoznak , a trehany support. A specifikáció kb olyan. Mintha alirol veszel egy fejegységet ,papíron jonak néz ki gyakorlatban ipari hulladék . phra sok minden igaz , például az is ha valami telefonnak nincs aktív topikja ,az nem a véletlen , nézd meg mennyire aktívak ezek a telefonok
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest