- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz
bododani #58760 üzenetére
2. Google szinkron
3. Igen
Z1c
De fényképezős barátunknak igaza van, nem biztos, hogy ilyen egyszerű lesz. Menjetek oda,kérdezd meg majd utána esetleg leeshet, de nem mondtam semmit
unokahugom mesélte, hogy ilyen esetben a vevoszolgalatos csávó küldte ki, hogy vágja földhöz, onresz, és csere . Meg is lett neki.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bododani #58760 üzenetére
Ez biztosítási csalás, ami törvénybe ütközik, így ezen a fórumon is tiltják a szabályok. Egyébként kétlem, hogy csak úgy kicserélik a telefont egy másik típusra szó nélkül. Én is fizetem ezt a biztosítást, ami arról szól, hogy kicserélik egy másik készülékre, de egy önrészt akkor is kell fizetni (durván a készülék árának 20% ha jól emlékszem), de ezt is csak akkor, ha a biztosító visszajelez, hogy valóban olyan biztosítási káresemény történt, melynél a biztosító téríti a kár egy részét (lásd: szerződés apró betűs része, hogy milyen eseményeket fedez a biztosítás és miket nem). A "véletlenül beleejtettem a medencébe" kezdetű történettel simán elhajtanak a francba. Az "ellopták a buszon" történet mellé is minimum a rendőrségi feljelentés jegyzőkönyvét érdemes csatolni, különben azt is elutasítják.
A telefonkönyvet pedig telefon automatikusan szinkronizálja a Gmail címtárba, onnan fogja majd visszaszinkronizálni az új készüléken, csak ugyan azt az accountot kell használni. Azért előtte ellenőrizzétek le Gmail-ben, hogy ott vannak-e a kontaktok a címtárban.
-
Assasin_
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest