Hirdetés
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz Gabesz77 #57241 üzenetére
Kértem.. "Nem kell belekötni az írásomba, ez egy személyes vélemény tapasztalatok alapján."
És még mindig nem neked ment Norbert
Szóval.. csak használatban, ugyanazon appokat nyitottam meg haverom zsír új S4-én, mint az én használtan vett, és 1 hónapja használt BB-men, és láthatóan lassabb volt.. valamint maga TW is -külsőre igazad van, relatív- borzalmas, nem csak külsőre, de egy nagyon RAM igényes "valami" .. szvsz összeszerelési minőségben sem a legjobb.. engem nem győzött meg .. sem az S3, sem az S4, sem a Core vagy melyik.. valamelyik noname. Ha Samsung, akkor csak Note széria.. és még egyszer hangsúlyozom, ha nem fejeztem volna már ki eléggé.. ez egy személyes vélemény. Bele lehet kötni, de nincs értelme, mert én így látom és kész. De ha beleolvasol a topicba, nem csak én látom így.. és nem csak a topicban vagyunk vele így.. valamelyik MA!-s tesztben is -asszem'- olvastam az egyik szerkesztőtől, hogy őt sem izgatják a Samsungot.. egytől egyig ugyanolyanok.. sem külsőre.. sebességben is csak azért van, mert az 1 gigát bőven felzabálja.. 2 giga meg nem előny.. Na én csak ennyit akartam, semmi konfliktust(mint írtam) meg ilyesmit.. csak leírtam a válaszom az adott (cél)személynek.
Üdv.:M.
-
MODERÁTOR
-
-
-
válasz Gabesz77 #56673 üzenetére
Ott már nem szeretnék zavarkodni,nyilván úgyis az S4-et istenítenék.
A bővíthetőség számomra nem zavaró,S2 is 16GB-os,kártya nincs benne,ha kevés a hely akkor néhány videó,kép megy a PC-re.
Kamera is mind1,én nem látnám a kettő között a különbséget,meg amúgy sem kiállításra megy. /más meg a G2-re mondja hogy jobb a kamerája/
GPS-t nem igazán használok,nagyon ritka pillanatok egyike!
-
válasz Gabesz77 #56669 üzenetére
Menyasszonyom 2-3 hónapja vett egy LG F6-ot,és nála is előjött az a hiba,hogy sokszor alig értettem,elhalkult beszélgetés közben.
A hálózatot átállítottam neki csak GSM-re,és azóta jó.
Gondolom nagyvárosokban ki van épülve rendesen a hálózat,de nálunk nem az igazi sajnos.Szerinted jó döntést hoztál az S4-el,és miért azt választottad??
[ Szerkesztve ]
-
Attila2011
aktív tag
válasz Gabesz77 #10925 üzenetére
T-mobil kínálatából válogathatok, üzleti szerződésem van és ennek keretében szeretném lecserélni mostani telefonomat. Ahogy látom megegyezik a kínálat a többi akciós készüléket tartalmazó listáéval, mindössze árakban van eltérés. Úgy 40 ezer forintot szeretnék rászánni (persze amennyiben pár ezer forint ráköltéssel sokkal jobb ár/érték arányút kapok az belefér)
Szóval akkor ezen készülékekből szeretnék venni egyet átlagos felhasználásra (ebben benne van néha kis multimédia: zene, játék, fotó is). Neten nem találtam azt az árlistát amit kaptam, de hozzávetőlegesen a korábban felsorolt telefonok esnek a 40 ezres kategóriába.
Válaszaitokat köszönöm! -
törölt tag
válasz Gabesz77 #7254 üzenetére
Bár lenne gyári függetlenül, hivatalos 2 év garival S3 LTE változat, tuti azt vennék. Az 1 gb ram-al zavart, hogy minden vackot bepakolt a gyorsítótárba, cserébe alig maradt szabad ram. Ez eléggé negatívan hat a multitaskra.
Aki Note 2-t vagy S3 lte-et használ azt mondja ég és föld.
-
tresh
veterán
válasz Gabesz77 #6426 üzenetére
Egyenlőre nálam is, már mindent végig olvastam de még mindig hezitálok mert kb 2 évre venném és az alatt nem akarnám lecserélni Ja és olcsóbb mint az SGS2 bár ez mondjuk vicc .. Na mind1 még várok fejleményeket véleményeket ha van valakinek pro kontra, az eddigieket meg köszönöm
-
minek?:S
őstag
válasz Gabesz77 #6386 üzenetére
én Ut vettem.. házhoz szállítással(+2k) 1év+1év sw gyári gari... 48.990 Ft
és péntek 13:00 fele rendeltem, szombaton reggel 8:00-8:30 között hozta a futár..
Minden tartozék(fóliát kihagyták ) de töltő, usb, headset, fehér alj és 1 rakat használati útmutató(angol és arab)...[ Szerkesztve ]
Üdv.:M.
-
sid87
senior tag
válasz Gabesz77 #4628 üzenetére
Igen, de X+ -ról még nem írtak sokan... S3nál az anyaghasználatban nem vagyok biztos, elrendezés az bejön. Meg szerintem nem rossz a kijelző sem, legalábbis nem találok benne hibát.
Melyik időtálóbb vajon? 2 évente szoktam cserélni a telókat.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Nokia 5.3 alkatrésznek
- ÚJ!!! iPhone 15 Pro MAX 256GB Natural White // 2ÉV GARI, SZÁMLA
- iPhone 14 PRO MAX 256GB space black APPLE.HU számla! 2026 január 10-ig Apple garancia! Akku 88%!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium karcmentes, makulátlan, garancia.
- Iphone 15 pro 128gb,makulátlan,garis,nem szolgáltatós+tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest