- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
-
petipetya
nagyúr
válasz
Krisz79 #74862 üzenetére
Jómagam G2-re váltottam egy Nexus 4-ről. Neked viszont ez nem igazán lenne előrelépés, ezért egy Nexus 5-öt ezekre cserélném le: OnePlus One (főleg most, hogy az Oxygen OS totál stock Android kinézetű), Meizu MX4 Pro (a Flyme OS piszok jól néz ki és praktikus), Xiaomi MI4 és Honor 6 Plus.
-
Flind
senior tag
válasz
Krisz79 #69290 üzenetére
Pedig az S5 is 5.1"!
Nexus 5 után biztos ne válts rá!
Ami űberelni tudja 5"-on, az a Xiaomi Mi4 vagy esetleg a Honor 6 lehet, de nagy különbségekre ne számíts!
Vagy 4.6"-on az Xperia Z3 Compact, na ott már vannak jelentősebb extrák (pl. vízállóság, több mint 2x annyi üzemidő).
De én még nem váltanék N5-ről, nem volt annyi fejlődés. -
Flind
senior tag
-
tvamos
nagyúr
válasz
Krisz79 #60141 üzenetére
Azert lehet esz erveket felsorolni. Ha netrol toltogetsz pdf-et, zip-bol tomoritesz txt-et, amibol jegyzetelsz, akkor nem jo se az iOS, se a WP. Ha szereted a kezi vezerlest, es nem az iTunes-os lukeskedest, akkor tudod a valaszt.
Ha szereted a kis meretet, (mondjuk 4",) a gyonyoru, kidolgozott, jol felepitett hardware-t, software-t, keszulek hazat, marketinget, es a fentiek nem erdekelnek, akkot az iPhone 5S! Es nincs tovabb.Amugy tipikus flame indito kerdes! Nekem mindig tetszik!
-
w333
félisten
válasz
Krisz79 #60009 üzenetére
Méretben neked is egy Mi4 lenne a legjobb Link (szinte egyformák), Nexus 5 után már kicsit előrelépés lenne, (kijelző, hang, akku, kamera, infra, rendszer, +1GB/RAM, anyaghasználat, támogatás kb. ugyan az)
Ha az iPhone -t szeretted akkor a MiUi -t is fogod ... itt a teszt róla
(#60010) bozsozso
Egyértelmű hogy Z1 Compact a nyerő !
Sokkal erősebb hardver, jobb anyaghasználat, sokkal jobb rendszer !
-
w333
félisten
válasz
Krisz79 #60001 üzenetére
Az a baj hogy ezek hw. mind egyformák, így kompromisszumot kell kötni hogy mi a legfontosabb ... ha kell a jó kamera akkor LG G3 vs S5, ha kell a smooth működés akkor ott a Nexus vagy a HTC M8 (prémium minőség), ha az akku a legfontosabb akkor az LG G2, ha kell a kisebb méret és erős hardver akkor pedig az Xperia Z1 Compact, szóval tökéletes telefon nincs, iphone 5S már nekem is kicsi lenne de hosszútávra mégis ez a legjobb, az összes közül inkább a HTC, de mivel nekem nagyon tetszik a MiUi rendszer, így biztosan egy Mi4 -t vennék
Ismerős a helyzet mert ugyan ebben a cipőben járok én is, a Nexus 4 -t nem nagyon van mire lecserélni, kb. az össze telefon járt már nálam (csalódás volt) és nem érzem azt hogy a jelenlegi csúcsmodellek egyike is előrelépés lenne, így arra a döntésre jutottam hogy én még várok az S805 és Adreno 420 -ra
Karácsonyig még nagyon sok telefon fog megjelenni, én még várnék a helyedben, és akkor már ugye remélhetőleg a Nexus 6 is benne lesz a pakliban
-
minek?:S
őstag
válasz
Krisz79 #55589 üzenetére
Kamerában nem tudok szólni, nem értek hozzá
norbert1998
és még te kötsz belém, a hibáimmal
Krisz79
Ez is azt bizonyítja, hogy a N5 jobb és nem válnak meg tőle a tulajok
motorolav6
Klónok nem jók
LG F6, Xperia SP, Amaze 4G, Xperia L(ha a többi drága)
Esetleg ha belefér: BB Z10.
-
-Faceless-
őstag
válasz
Krisz79 #54068 üzenetére
Én nexus-ra, vagy G2-re szavazok ezen belül pedig szeritem már csak annyi, hogy amelyik felület, és külső jobban bejön. S4 se rossz teló, de sajna a touch wiz nem kíméli a hardvert.
#junkhead Nem említettél semmit a szoftver részéről, szóval nokia Lumia 630 dual-os verzióját ajánlom. Megbízható telefon, igazából ez az egyetlen amit ebben az árban ajánlani merek nem mellesleg a navi is ingyen rajta van, és nem is akármilyen. Ha egy kicsit többet szánnál rá, akkor mondanám a moto G 16GB dual-t.
-
-
jooker82
nagyúr
-
Harcsai
senior tag
válasz
Krisz79 #49301 üzenetére
Nem csodálom a megingást. A Nexus5 nagggggggyon tetszik!!
Amire használnám:
Telefonálásra! Nem hülyeség, mert sok mai teló alkalmatlan rá.
Családi alkalmakon fotózás. Ebből a szempontból az Xperia SL tökéletes volt.
Sok Viber/Face Mess..
Navigáció. Ez fontos szempont nálam, ráadásul a 3betűs offline verzió kell belőle. Pontos és gyors legyen.
Ár: 100-140 max.
Nem lenne baj, ha microSDvel bővíthető lenne, de egy 16Gigás igazából már kiszolgál anélkül is, szal enélkül tudok élni.
Eredetileg egy iPhone 4s-t szerettem volna, de arról mindenki lebeszél. -
atosan
veterán
válasz
Krisz79 #48993 üzenetére
Lg L9 ii erősebb, meg amit írtak. Fizikai külömbség: F6 rendelkezik fizikai home gombbal, ami egyben az értesítő led, L9 ii-n nincs led, valakinek ez is fontos. Nekem pl hiányzik a mostani telómról. F6-ban az infra is korlátozottab picit.
Akku idő mindkettőnél átlagon felüli, persze mindent le lehet meríteni fél nap alatt. -
jooker82
nagyúr
válasz
Krisz79 #48971 üzenetére
Én úgy tudom,hogy az LG leszervizeli igy is,őket nem érdekli,hogy telenoros,vagy független,ha van róla garipapirod,leszervizelik.
De a nextellel is jól jársz,irtam,hogy kérdezz rá van e fekete nekik,mert 3 napja onnan vettek feketét és én akkor is csak fehéret láttam a weboldalukon.De,ha a telenor mellett döntesz,akkor kérdezz rá előtte az LG-től,hogy ha hivatalosan függetlenited a telenornál és egy lg szervizhez fordulsz elfogadják e a garanciát...
-
fireman123
őstag
válasz
Krisz79 #48971 üzenetére
Köszi az infót.....ha ugrik a gari akkor sajnos engem sem érdekel a Telenor-os függetlenítés.....a linkelt helyen érdekes módon 4 gb memóriát írnak, pedig 8 gb kellene legyen......és hát fekete lenne a kívánatos
...közben most vettem észre, hogy a link a nextelshop tárolt változata...onnan pedig már törölték....
-
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
-
w333
félisten
válasz
Krisz79 #48858 üzenetére
Azért mert a G2 kijelzője jobb Link !
Ha lehet ilyen csúnyán fogalmazni akkor a Nexus 5 a G2 -nek a kicsivel butított változata, de nem is a pompa / csillogásról szól hanem a stock rendszer optimalizálásáról és gyorsaságáról (fejlesztői telefon)
Nem véletlen hogy megjelenéskor a G2 kb. 500€ volt, míg a Nexus 5 350€ magyar árakat ne nézd, itthon nincs Play áruházból vásárlási lehetőség, emiatt kerül itthon ugyan annyiba mint a G2
Külföldön megjelenéskor kb. 100-150€ árkülönbségek voltak
(#48860) Alpaca
Lumia 520 !
(#48861) dlia
Xperia SP !
(#48864) BMS
Xperia Z1 Compact is plasztik hátlap !
(#48865) jookomak
LG G2 !
-
belo7
csendes tag
-
Tomtotom
senior tag
válasz
Krisz79 #48607 üzenetére
Szia! Eddig istenítettem az idol s-t, de 4 hibás készülék után nem mertem bevállalni az 5.et. Elhoztam egy F6ot, nyüstölöm ezerrel, és hibátlan. Nincs olyan szép készülék mint az idol s, és gyenge minőségű a hátlapja, de a dupla akkuidő, a pixelhiba és bevilágításmentes kijelző, a gyorsaság meggyőzött. Tényleg csak a hátlapba lehet belekötni, mert lakkozott, és csúszik, karcolódik tok nélkül. A kijelőben észrevehetetlen a különbség, csak az F6 nem bevilágítós és csíkos, mint az idol s nél bizonyos színeknél. Az idol s szépségét tényleg nem űbereli egy telefon sem a középkategóriában, de 4 hibás telefon után már nem mernék alcatel - t bevállalni, pedig nekem tényleg nagyon tetszett.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest