Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaffa 2843
Ármester
válasz BenHans #97098 üzenetére
Csak azért mondtam a droidot, mert fater ahhoz van szoktatva. Na meg a magyar nyelv alapfelszereltség. Valamint ott van BigLauncher, ami szemüveg nélküli használatra is jó.
Windows Phone-tól én kicsit félek megmondom őszintén. Bár a "kínai tepsifon" sem bizalomgerjesztő. A puding próbája viszont...
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
BenHans
addikt
válasz jaffa 2843 #97088 üzenetére
Akkor szerintem nem fontos ragaszkodni az androidhoz és egy Lumia 640 vagy 535 is simán jó lehet az említett felhasználásra.
Droidból Doogee X5 Pro 27k vagy óriás méretben X6 Pro 30k eustockról, bár ha droid, én saját célra ennyiből inkább egy használt Galaxy A3 mellett döntenék.(#97099) jaffa 2843: A magyar nyelv nem minden esetben alapfelszereltség. Ha van lehetőség nyomkodja meg az egyik Lumiát MM-ben vagy ahol tudja, szerintem nem lenne rossz választás.
Szerk2: Windowson is állítható a betűméret.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
A guru
addikt
válasz betyar1974 #97093 üzenetére
Én is csak simán bementem és kértem a SIM kártya cserét és ingyen adták is (szintén kártyás vagyok)
-
A guru
addikt
válasz s3nsitivity #97089 üzenetére
Nexus 5x-ből van 3/32-es is nem megyek bele újra veled a TW vitába. Tudom szereted a HTC-t esetleg egy A9?
-
mateus
senior tag
válasz betyar1974 #97091 üzenetére
Bemész a szolgáltatóhoz, hogy új telód van ami nano-simes, és adni fognak egyet azonnal ingyen, ha a te neveden van az előfizu.
-
betyar1974
senior tag
Sziasztok!
Nexus4-em van és váltani szeretnék lumia 930-ra.
Problémám: 930 nano sim! A számom nélkülözhetetlen, átirányitás nem jó, mert ezen(kártyán) böngészek.
Esetleg valami megoldás? -
belaazallat
addikt
Üdv!
Hosszabb távra keresek androidos telefont, elsősorban újat. Fontosabb szempontok: hosszú üzemidő, bekapcsolt GPS mellett, néha egész napos bringatúrák útvonalát rögzítenék vele. Masszív, előny ha ütés és csepp álló, vagy könnyen beszerezhető legyen hozzá zárt tok, ami védi a kijelzőt is.
Telefonálásnál minél jobb hangminőség.
Ha nem telefonálásra, útvonal rögzítésre használom, akkor netezek rajta. Fontos a gyors, gördülékeny betöltés.Összegben 40 000Ft körül gondolkodok.
Elgondolkodtam Doogee X6 pro-n a gorilla glass miatt, de olvasva a tesztet pont a fő hibái miatt nem nekem való. Nagy, nem olyan jó hangszóró, illesztés.
Köszönöm előre is a segítségeteket.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
jaffa 2843
Ármester
válasz BenHans #97084 üzenetére
Köszi! Esetleg egy kategóriával lejjebb, hogy beleférjen esetleg újonnan is a 40-be, lehetséges? Apámnak lesz, szóval nem lesz agyonhasználva, csak telefon, meg esténként net, youtube. Eddig egy Samsung Ace 2 volt, szóval onnan bármi előrelépés lesz.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
A guru
addikt
válasz s3nsitivity #97081 üzenetére
G4 Dualban nincs B20 ha ez számít. Illetve Nexus 5x jó féle cucc esetleg használtan S6/S6 edge.
-
lezuvius
őstag
válasz Elemerke23 #97080 üzenetére
Ugyanaz a ketto csak az egyik edge kijelzos, mig a masik SPennel rendelkezik. Dontsd el, hogy melyik funkcio nyujt neked tobbet.
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
s3nsitivity
addikt
válasz BenHans #97084 üzenetére
Igen szemeztem a Honorral csak hát a 16 giga nekem kevés lenne és ugye ha 2 simmel használom akkor nincs SD
Tervbe van a 10 de még nem mostanában, nincs szívem 200 környékén fizetni érte.
Ha beesik a T-hez akkor valószínűleg viszek egyet részletre.Úgy néz ki marad a G4 Dual.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
BenHans
addikt
válasz s3nsitivity #97081 üzenetére
Szia
LG G4 dual, de még eszembe jutott a Honor 7 ami szintén elég korrekt cucc, ráadásul dual active.
Jó árban volt expansys-nál csak elfogyott [link] Angolra váltva pedig van... [link]HTC 10 tervben van?
jaffa 2843: Használtan, garis Galaxy A3. (Ha véletlenül 50-ig kitolható a keret akkor Redmi 3 eustock-ról. Nincs b20 800MHz lte támogatás ami leginkább vidéken használatos, tehát ott jelent gondot ahol nincs 3G csak 4G lefedettség.)
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
jaffa 2843
Ármester
Sziasztok!
40 ezer Ft alatt keresek telefont, akár használtat is. Mit érdemes nézegetni ennyiért?
- Android
- kijelző 4"+#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok! Újra itt.
Dilemmába kerültem!
Keresek Androidos telefont, hogy használt vagy új az teljesen mindegy.
A lényeg az, hogy 100.000 alatt szeretnék maradni. Valamint a dual sim nagy előnyt jelentene de a kritérium csak a megbízható működés. Ezen felül plusz a kamera és az üzemidő ami számíthat.Nexus 6-ról váltottam OnePlus Two-ra és nem vált be így keresem az utódját.
Eddig az LG G4 Dual az ami a legszimpatikusabb de mindenre nyitott vagyok!" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Elemerke23
tag
note 5 vagy samsung s6 edge plusz?
-
Djmarko
tag
Sziasztok!
Végül 3 telefonra szűkítettem a listát:
Blackberry Z10
Iphone 4s
Microsoft Lumia 640Mondom nekem csak az számít hogy gyors, megbízható legyen...youtube, viber, messenger, fb...Ne fagyjon le ha több alkalmazás meg van nyitva stb.
Kamerái türhetők legyenek.
Pl: SP-nek borzasztó az elülső kamerája..
Igen tudom van a doogee de kínai mobilt nem nagyon szeretnék.Melyiket ajánljátok inkább?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok!
Xperia Ray-ről váltanék Lenovo A1000-re, mert jöl jönne a plusz RAM, de nem vagyok meggyőződve, hogy megéri váltani.
Van valakinek személyes tapasztalata az A1000-rel?Olyasmi érdekel, hogy:
- közelségérzékelő normálisan műxik-e híváskor
- hangminőség nem túl rossz?
- az érintője jól használható?
- Wifit, 3G-t nem dobálja el?Nincs szükségem erősebb telóra, és négy colnál nagyobb kijelző méret pedig szóba sem jöhet, még véletlenül sem. A régebbi 3,7-4 colos telók pedig nagyon kicsi akksival rendelkeznek.
Emiatt szűkül a kör erre az egy típusra.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Scale
őstag
válasz lezuvius #97072 üzenetére
A mostani telefonommal is lehet "jókat" csinálni, de ahhoz fagyott, mozdulatlan kéz kell 2másodpercig, ha meg tájképet akarok csinálni HDR-rel akkor meg 5+ másodpercig kell és az agyamra megy már, főleg, hogy kicsit remegősebb a kezem minthogy én most 5 másodpercig egy kézzel egy millimétert se mozdítsam.
Ezeknél az új telefonoknál hogy működik a fényképező? Már mindegyik képes elkészíteni gombnyomásra?
Illetve mondtad, hogy fogtál 1+2t meg 5x-et is és hogy az 1+2 fogásra jobb volt. Nem zavart, hogy 2-3 milivel vastagabb volt mint az 5x? G4-ed is volt már? Azzal mi a helyzet?
-
BenHans
addikt
Azt aláírom hogy nagyon erős igénybevételhez nem megfelelő az üzemidő, de hogy döcögős lenne, na az ami biztos nem...
Mindemellett, nekem is nagyon úgy tűnik hogy a párodnak az iPhone SE lesz a megfelelő választás.
[ Szerkesztve ]
-
Hopsz
tag
válasz istnag #97071 üzenetére
Az rendben van, csak ne az legyen h odáig se jutt el. Az egy nap erős használat mellett a minimum.
A mostanival is az a gond, ha épp nem vmi nagyon furcsát művel, h még haza se ér, de már ki kell kapcsolni mindent rajta, mert különben lemerül.
A samsung s6 edge mennyire kezelhető jól egy kézzel? -
Hopsz
tag
válasz BenHans #97069 üzenetére
Olvasgattam teszteket, ott is már ki van hangsúlyozva h 1 napos akksi van benne. És az egyik sarkalotos pont most az üzemidő :/ mivel az egyetemen aktívan van használva ezért ez sajnos kevés. Plusz eléggé döcögösnek tűnik. Az árához képest sajnos sok a buktató :/
Eddig az SE a nyerő, de még nem sürgős a dolog, keresek még.
Ha bárki tud ajánlani még vmit írja meg illetve tapasztalatokat is szívesen fogadok -
Hopsz
tag
válasz istnag #97064 üzenetére
S6ról jókat olvastam csak nem tudom h mennyire megbízható. Ha már ennyit kiadunk telefonra nem 2 évig akarja majd használni. Értem itt az üzemidő drasztikus csökkenésére illetve az andriod gyermek betegségeire.
Az SE árban kicsit már felette van a limitnek, legalábbis én 150.000ért láttam.
Azt a két HTCt meglesem majd, köszi -
Elemerke23
tag
sziasztok!a segitségeteket szeretném kérni! két telefon közt vacilálok!note 5 vs samsung s6 edge plusz!mejk a jobb szerintetek?kifejtenétek bővebben mi miben jobb!?válaszotokat előre is köszönöm!
-
Hopsz
tag
Sziasztok,
Barátnőmnek keresek új telefont és egy kis segítséget kérnék, h merre felé induljak el.
Jelenleg egy Lenovo g660ja van, de már nem megbízható. Sokszor fagy, akksija se a régi, sőt produkál érdekes dolgokat, illetve a kijelző is kezd rossz lenni, 1 szó mint száz, megérett a cserére.
A leendő paraméterei amik fontosak a következő
-Hosszú időre tervez venni, szóval lényeg a megbízhatóság.
-Ár kategória max. 130.000 ft.
-Lehet függő is, de akkor csak Tmobile.
-Ne legyen nagy tégla kijelzős, könnyű legyen az egy kezes vezérlés kis kézzel is.
- Op rendszer lényegtelen, lehet android, IOS, Blackberry is.
-Használat szerint, főleg email, telefon, fénykép (de nem kell selfiephone) egyetemi használat miatt dokumentum olvasás, wifi erős legyen, LTE.
-Erős akksi legyen benne.Nagyjából képben vagyok a mostani kinálattal, de nincs velük tapasztalatom.
Ami nekem így rögtön eszembe jutott, az a Iphone 5s, Samsung s6, Huawei L8~L9, esetleg egy Sony Z.
HTC, meg Lg fronton nem vagyok ismerős.Tudnátok segíteni nekem?
Köszi -
lezuvius
őstag
Hasznaltam cserelgetem oket, mert szerencsere van tobb ilyen ember, aki nem tud megmaradni egy telefonnal
G4 normalis GSM-be van 100e korul.
En azt mondom, hogy 1+2 mert ott 810+FHD van a 808+QHD-val szembe es az hosszabb tavon erzodni fog+ fogasra (nekem) a Sandstone+fem nagyon minosegi hatast nyujt.
Honor 7-t konnyeden megtudtam akasztani es az elfogathatatlan nalam egy 100e-s telefonnal.
[ Szerkesztve ]
-
Willie
őstag
Sziasztok!
65000 Forint körül melyik dual-simes okostelefon ajánlott? (Magyarországon vásárolt - gyártói garanciával)
Huawei P8 Lite (Dual SIM)
vagy
Lenovo P70 (Dual SIM)
Esetleg valami más alternatíva?Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Scale
őstag
válasz lezuvius #97054 üzenetére
Értem, de azért érdekes "befektetés" úgymond, nem lehet túl olcsó cserélgetni őket, mert az áresés elég gyors ezeknél
G4 abból a szempontból rosszabb, hogy nincs rajta ujjlenyomat olvasó, igaz, ez eddig nem volt feltétel, csak minél többet nézegetem őket a részletek jobban megfognak.
Ahogy néztem a 1+2 ~100 körül van, a Nexus emagon 93, a G4 meg 120.
A két drágább nagyobb kijelzővel rendelkezik, illetve jobb üzemidővel, viszont akkor a három közül ebben a leggyengébb a kamera.
A kérdés az, hogy a G4 megér-e mindegyiken felül annyit amennyivel drágább?
Ezeken kívül még amit láttam az a Honor 5X meg a 7 volt. Azokról van valami vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
lezuvius
őstag
Elegge surun cserelgetem oket, mert mindig van egy-egy olyan amit nem hasznaltam meg. Meg olyan is van, hogy visszahuz a szivem neha egy telohoz
Kameraban a G4 messze a legjobb a 3-bol. Uzemidoben OnePlus volt nalam a legjobb. (Net+zene+yt+jatekok meritik nalam a telefont)
Maya Laya
Ezek alapjan Z3c vagy tudom ajanlani a Z3-t meg.[ Szerkesztve ]
-
Maya Laya
csendes tag
Sziasztok! Én is vásárlás előtt állok, a kiszemeltjeim Huawei P8, LG G4, Sony Xperia Z2 esetleg Z3 compact.Amire használnám fényképezés, net, navi és minél ritkábban lássam a töltőt.Nem játszom a telefonnal.A segítséget megköszönöm.
-
Scale
őstag
válasz lezuvius #97051 üzenetére
Csak érdekel, hogy hogy ennyi telefonod volt? Egyik se túl régi.
Jelenleg 3 versenyző van amit eddig néztem és jónak tűnnek:
OnePlus2, Nexus5x, LG G4.Igazából eddig csak a specifikációkat nézegettem róluk.
Kamerája akkor az 5x-nek jobb a 1+2nél ahogy az előbb írtad, és a G4-hez képest?
Illetve üzemidőben melyik a legjobb a 3 közül? -
lezuvius
őstag
válasz stickermajom #97047 üzenetére
Kameraban jobb a Nexus de hardveresen meg a OnePlus az erosebb. Nekem volt mind a ketto es lehet hogy az 1+2-t valasztanam inkabb.
Scale
Remek kameraval ott van az Lg G4 es uzemidoben sem olyan rossz.Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Scale
őstag
válasz qbeer666 #97049 üzenetére
Azért nem úgy kell elképzelni, hogy folyamatosan ment a kijelzője 3 órán át, a battery chartról csinálhattam volna képet. És ennél az is baj, hogy ha csak megy a mobilnet/wifi a háttérben, mármint úgy értem, hogy nem használom a telefont csak be ban kapcsolva kijelzőidő nélkül, akkor is nagyon durván merül..
-
qbeer666
tag
Hát ha 50%-on már 3 óra kijelzőidőt produkál a mostani akkor az egykurvajó érték. A mostaniaktól se várj többet,sőt.
'However bad life may seem, while there is life, there is hope and only death have none.' (Theocritus)
-
Scale
őstag
Sziasztok!
Telefont szeretnék venni és ebben szeretném kérni a segítségeteket.- Árkategória: 80-120e Ft
- Új
- Lehetőleg Mo.-n. (rendelés játszik) Flottás vagyok de nem kifejezetten így venném, lehet független, de ha flottásként megéri és van jó ajánlat akkor természetesen az lenne a legjobb.
- Hosszabbra távra tervezem.
- Lehetőség szerint nagyon jó legyen a fényképezője, illetve sokat bírjon. Játszani nagyon nem szoktam telefonon, de néha 1-2 Hearthstone lehet menne rajta, de nem ez a fő tényező. Sokat messengerezek, hallgatok zenét és fontos, hogy ez ne nagyon merítse a telefont. ( A jelenlegi kínai jiayu telefonom eléggé rosszul bírja, kb folyamatos ~ 3 óra képernyő idő után ~50%-ot merül az akksija..).
- Android.
- Kijelző: 5-5,5"Előre is köszönöm a segítséget!
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Lecserélném az S5 minit, mert az agyamra megy már.
100k környékén nézelődök, kártyafüggetlen telefon érdekelne. Fontos az ujjlenyomat olvasó, a jó kamera, jó lenne ha egy napot kibírna nyúzva. Amire használom még az a Waze navigáció majdnem minden nap, szóval AMOLED kijelzősök kilőve a beégés miatt. Jó lenne, ha két évet azért kibírna. 5-5,5" ami megfelelő lenne méretben.
Nexus 5X-en és OnePlus2-n kívül van még esetleg olyan, ami megfelelhet? Utóbbihoz húz a szívem a 4 GB RAM miatt, illetve a OnePlus One-t nagyon szerettem. (Samsungból elég volt, az nem játszik.) -
tutuhawer
őstag
Szevasztok. Tesóm szeretne készüléket venni vodafone flotta árlistából, és a Samsung Galaxy A3 (2016) az ő választása, én a Sony Xperia Z3 Compactot ajánlottam neki, nekem az van. Segítsetek ki, melyiket vegye meg az a marha.
Köszi
https://www.vodafone.hu/letoltes/flotta-arlista.pdfNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
lezuvius
őstag
válasz rookie8906 #97039 üzenetére
Note 4-nek szebb a kijelzoje,SD-vel bovitheto,SPen,cserelheto az akkuja es ha N910C-t tudsz szerezni belole, akkor az uzemideje is jelentosen jobb. Viszont a rendszer sebessege bar jo de jatekoknal erezheto a regebbi SoC hatranya.
S6 mellett szol a maig eros hardver, valamivel jobb kamer es a kompaktabb meret.
Osszegezve szerintem ha fontos a remek kijelzo,eros hardver es az Spen, akkor tegyel meg hozza egy keveset es Note 5, de ha nem tudsz, akkor neked kell eldonteni hogy mi szamit jobban.
-
ingyom007
tag
Sziasztok!
Nem nagyon tudok dönteni a két telefon között. Ti mit választanátok? Használtan egy Nexus 5X vagy újonnan egy Xiaomi redmi note 3 pro? Igazából az akksi miatt a Xiaomi felé húz a szívem meg, hogy új készülék de nem tudom. Nem követem a dolgokat így a teszteket nézegetve nem jutok előrébb. Annyi van előttem, hogy a Nexus az Nexus a Xiaomi meg?? Sajnos ezzel a márkával annyira van csak ismeretem, hogy pár éve a piacon vannak és sok terméket adnak el de megbízhatóságra semmi.
-
78zolika
senior tag
Köszönöm a válaszokat .
-
rappit4
őstag
Sziasztok!
Szeretett s4 mini-m 2 év után már használhatatlan állapotban van. (törött kijelző, lezáró+hangerő szabályzó sem működik) Az eszköz rootolva van és mindenképp rootolható telót szeretnék. Illetve eléggé ragaszkodom a samsungokhoz is az amoled kijelző és az ismerős interfész miatt de meggyőzhető vagyok másik márka felé is. Jó lenne ha nem lenne túl nagy max 5coll mondjuk. Örülnék ha pörgősebb lenne az s4 mininél. A keretem max 60-70ezer, használt is szóba jöhet. Nagyon örülnék ha tudnátok ajánlani egy hasonlót. Előre is köszönöm! -
hepibáb
tag
Sziasztok!
Nekem van egy karcmentes Sony Z3 compactom, minden tartozékával, garanciával (telenoros). A kérdésem az lenne megéri-e cserélnem egy Samsung Galaxy S5re, aminek nincs garanciája, és a töltőfedele hiányzik, de amúgy szép állapotú.Köszi
-
Djmarko
tag
Sziasztok!
Most jelenleg egy Sony SP-m van és már beleuntam a lassúságába...
Mit ajánlotok?
Max 30.000ft
Használt
Op rendszer mind1 csak használható legyen!!
Főként youtube facebook messenger viber kis játék.
Legyen elülső kamerája és az is egész tűrhető képeket csináljon.Előre is köszi!!
-
lezuvius
őstag
Nezzd meg a Nexus 6p-t- remek kamera,roccenesmentes mukodes es remek kijelzo.
Vagy S7
-
kurion
senior tag
Sziasztok!
Erősen gondolkozom azon hogy lecseréljem a Jelenlege 16GB iPhone 6s-em mert nem nagyon hozza azt amit vártam tőle
Fontos lenne a jó kamera, üzemidő. Megfelelő támogatottság, ujjlenyomat ovlasó(Ez az egy ami nagyon bejött az iphone-ban) és ugye a lsita is fix mert szolgáltatótól hoznám ki.
-Samsung Galaxy S7 32GB
-LG G5 32GBesetleg azok a készülékek amiktől kifejetzetten tartok
-Lumia 950/XL
-Sony Xperia Z5elsősorban olyan véleményeket várok akik esetleg mind a 2 készüléket kipróbálták.
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
törölt tag
Sziasztok!
Új / használt garanciás okostelefont szeretnék venni 40.000 Ft alatt. Amit kellene mindenképp: Dual sim, kártyafüggetlenség. Max 5"-os kijelző, jobb volna, ha elférne a zsebben, nem külön hátizsák kellene hozzá.
Úgy jó 2-3 évig használnám.
WP vagy android.
Netezésre, zenehallgatásra, fényképezésre, na meg telefonálásra használnám.Tudtok valamit ajánlani?
-
balazska92
senior tag
Sziasztok! Lassan telefon vásárlás előtt állok, ebben kérnék segítséget. Jelenleg Z1 compactom van, hibátlan állapotban, szeptemberben jár le a hűség és a törlesztő, akkor akarok majd venni egy újat, ebben az árkategóriában. Első kérdésem, a z1c-t mennyiért lehetne elpasszolni gari nélkül? Illetve jelenleg 2500ft/hó a teló törlesztő, és 1500ft a lebeszélhetőség, ugyanilyen paraméterekkel kellene a következő telefon is. Lényeg hogy gyors legyen, jó gps, szépen fényképezzen, és minimum 4,5 " legyen a kijelzője. Samsung kizárva. Legjobban LG, Huawei, Sony, HTC telefon tetszenek, de samsungon kívül minden jöhet. Remélem tudtok segíteni!
-
zsirsámán
újonc
Sziasztok,
új kártyafüggetlen telefont szeretnék venni Ebayről/Amazonról, a max ár 50000 forint körül van. Az elsődleges preferenciám a masszív akksi, emellett szeretnék bele fasza fényképezőt, DaulSIM-et, és nagy hatósugarú wifit. Preferálnám az 5"-os méretet. Egyelőre a Xiaomi Redmi Note 3 tűnik jó vételnek, bár az 5.5"-os. Szerintetek van ennél jobb választás ebben az ársávban?
Köszi nagyon,
Písz
-
Máté94
addikt
Sziasztok!
Egy kedves barátnőmnek keresünk érintőkijelzős telefont, tehát az ő kívánságait próbálom továbbítani az összefoglaló kitöltése után :
-200-300 euro között (100e Ft-ig)
-5.0"-ig
-új
-ebay/amazon
-függetlenül, újonnan gyártói garanciával
-legalább 2 évet bírjon ki hiba nélkül
-a legjobbat
-erős igénybevétel
-fontos a multimédia
-preferált márkák: Samsung, HTC, Sony (esetleg Motorola, LG)
-AndroidÉn személy szerint Nexus 5X-et ajánlottam ebben az árkategóriában, de kíváncsi lennénk, ha esetleg van titkos favorit.
Köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
A guru
addikt
válasz Elemerke23 #97019 üzenetére
Az írásodból inkább egy iphone 6...
-
Elemerke23
tag
az én kérdésemre is tudna valaki válaszolni?
-
Scytha
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne: Alsó kategóriában 20 ezer forintig keresnék androidos telefont. Márka csak annyiban számít, hogy azért megbízható legyen, de nincs kikötés.
Szokásos alap netezésre, fb-ra, fényképezésre lenne használva, semmi extra nem kell.Tudnátok pár modellt mondani kiindulópontnak?
-
BenHans
addikt
Szerintem a Nexus 5X is nagyon jó választás lenne. Van fehér is belőle, a 16GB-os 85k a 32-es 99k. [link] [teszt]
A felettem említett HTC A9 viszont jóval kecsesebb és nőiesebb, a készülékház is sokkal minőségibb, az is jó választás.
[ Szerkesztve ]
-
Dryman
őstag
Honor 7-et nyúzok....hát ez sem éppen nőies 8,5mm vastag 157gramm...létezik arany színben, de ez akkor is inkább férfinak való telefon....kolléganőm Nilkin virágos fehér tokkal használja a sajátját...végül is nő felhasználónak is megfelelő lehet...ami engem meggyőzőtt a samu a5-tel szemben 3GB Ram és a 20Mpixel hátlapi kamera...processzor szempontjából rendben van, grafikus processzora a fórumok szerint régebbi, de nekem nem okozott eddig semmi meglepetést. 5,2" a kijelző Gorilla Glass 4 védelemmel...
Ha kapsz még valahol, akkor vegyél inkább LG G4-et 92-98K árban, meseszép képeket lehet vele lőni...pláne gyerekekről....
[ Szerkesztve ]
-
Dryman
őstag
Kérnék egy kis segítséget.....böngészgetve a web-et ad egy találatot LG K10 LTE-re és LG K10 4G-re is
az egyiknél 2GB Ram, a másiknál 1,5GB Ramot írnak....mi az igazság a témában....ez 2 különböző típusú készülék lehet? -
Dryman
őstag
Mivel samsung-ja volt, ezért nem is mennék más irányba.....samsung galaxy A3 2016 arany színben vagy a rózsaarany színben a maga 4,7" kijelzőjével nőiesen szép és talán a hardver is megteszi a következő 2 éves váltásig. Ez a készülék 70K környéke, ha olcsóbb kell ott a kategória királya Huawei P8 Lite, szvsz ebből még a fehér sem nőies, de legalább ár érték arányban a legjobb hardvert kapod.
-
Elemerke23
tag
sziasztok s6 edge plus vagy lg g5 miet tudnátok ajánlani?mejket vegyem?szeretem az élénk szineket!kamera selfi ilyesmi is lényeg meg kinézet!
-
senior tag
Sziasztok,
Feleségemnek kellene cserélni a Samsung Galaxy S4 minijét (annó a kis méret és a jó fotózási képesség és a relatíve szép kijelző miatt vettük).
Ezekre használja telefonálás mellett:
- 2 pici fiunkat fotózza
- neten böngészik és Facebookozik állandóan
- dropboxra tölti fel a fotókat (S4 mini ezt már nem bírja, kegyetlen lassú lesz tőle)
- youtube néhaMaximum 5.1 colos, 4G-s, jó nagy akksival megálldott és/vagy egy napnál tovább tartó telefont (átlag felhasználás mellett) keresünk újonnan, nem csak szolgáltónál (Telenor).
Összeghatárt nem tudom, 100e forint legyen első körben, nem tudom ennyiért lesz-e ilyen telefon.Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dryman #97000 üzenetére
5h feletti SOT-ot nem nevezném szar akuidőnek
-
Handball94
aktív tag
válasz Dryman #97000 üzenetére
Akkuidőben nem lennék biztos, hogy jobb, mert szinte ugyanaz az akksi van bennük (2200 vs 2300 mAh, viszont LG ugye nagyobb kijelzővel rendelkezik.)
Kevésnek tűnik nekem a 1,5GB RAM az LG-ben, de ezt leszámítva szerintem még vállalható a telefon.
[link]Szerk.: Jól döntöttél, azért a kettő közül a P8 lite a jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Dryman
őstag
Talán annyit még hogy a Samsung Galaxy J sorozatot előbb fogd a kezedbe, csavargasd meg óvatosan....a hardverről meg ne is beszéljünk....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest