- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Hyper OS-ben nincs app drawer, vagyis alapból minden főképernyőn van (nincs is app drawer nézet).
Nothing OS viszont ilyen, ott van úgy tudod megváltoztatni ha valamilyen launchert felteszel.
Az adat váltást nem tudom, erre most nem tudok megoldást, nekem sose kellett.$p@rr0w
Hát szerintem semmiképp nem jobb nála, nehéz megítélni, gsmarenan összehasonlításban sokkal homályosabb, de kontrasztosabbnak tűnik. Nem mondanám egy döntő tényezőnek. -
-
-
vacs
veterán
A fiókban lévő telefonodra kötsz egy 20 000-es powerbankot és mehet az autóba!
Vagy veszel pl egy Unihertz Tank-ot, ebben 22 000-es akksi van.
-
monti0222w
addikt
Egyértelmű hogy a Realme, mindkét cégtől voltak, van telefonjaim és ezért van rálátásom melyik miért jobb. Az eddigi Realme-s tapasztalatom szerint a frissítések stabilabbak mint a MIUI-nál, havi rendszerességgel jön, 2 évvig biztos, de lehet tovább is támogatva lesznek, 2 főverziót biztos megkap.
-
Nos, akkor újból nekifutok a Realme X3 SuperZoom vs. Poco F2 témának.
Realme előnyei szerintem:
- jobb, zoom-os kamera
- a 12GB ram-os verzió is olcsóbb, mint a 8GB-os F2
- végre valami új érzés, mert az utolsó három telóm Xiaomi volt, és már kezdem unni a márkát.Xiaomi előnyei szerintem:
- Oled kijelző
- kicsit jobb SOCA kérdés, hogy mire számíthatok szoftveres téren a két telót illetően:
- frissítések gyakorisága
- frissítések stabilitása
- melyik meddig kap új főverziót
- bootloader nyitáhatósága, későbbi főzött rom-ok minőségeBármilyen plusz infó segíthet eldönteni, hogy megéri-e drágábban, kevesebb RAM-mal az F2-t venni.
Kössz!
-
Akkor szűkítem:
TCL 10 Pro - nagyon tetszik, de ennél attól tartok, hogy nem lesz sokáig frissítve a szoftver
Realme 6 Pro - Eddig ebben nem találok hibát, talán az IPS kijelző kevésbé fancy, de túlélem
Motorola One Fusion+ - itt is a szoftver miatt aggódom
Xiaomi Mi Note 10 Lite - Nem csípem a MIUI-t, de ha más baja nincs, lenyelem. Csak a Xiaomi-ban már kétszer csalódtam szoftveres téren. :(Egyelőre ezek vannak.
-
Jelenleg lekerült az A1000 a listáról, mert olvastam róla rosszakat is: közelség érzékelő gondok, akksi idő gondok, megmagyarázhatatlan lassulások, amik OS gondra utalnak, viszont nincsenek hozzá alternatív rom-ok, stb.
Így újra keresésben vagyok két kártyás, jó üzemidejű, kis méretű (4col) teló ügyben olcsón.A Gionee Pioneer P2M lenne a legjobb, de ezt csak indiában lehet kapni.
-
zsiz
őstag
Köszönöm a választ.
Igen, közben olvastam mobilarénás tesztet és az alapján az X5 Pro jobbnak tűnt. Egyébként külsőre is jobban tetszik.És akkor mit ajánlanátok/ajánlanál, ha a feltételek nagyjából maradnak ugyanazok csak 30k + ÁFA (~40k HUF) a keret:
- új készülék legyen,
- Kínából vagy itthoni webshopból venném,
- 2-3 évig nem cserélném le másik telefonra, ha bírja tovább akkor később sem,
- általános és ritka használat, web / FB / Messenger / Instagram, kisebb játékok (Candy Crush és társai szintűek), néha pár fénykép, a kamera mellett legyen LED is.
- Android rendszerű
- min. 2GB RAM és min. 16GB ROM, min. Quad-Core CPU, 4.5"-5.5" kijelző min. 720p felbontással és jó pixelsűrűséggel -
Kolty
aktív tag
"Az X5 PRO-ról azt mondják, hogy egész használható telefon, sokan dícsérik, legalábbis eleinte."
Épp ez az eleinte dolog. Nem olyan mint a kínai pl. fűkasza, h először megvan az erő, aztán hamar ki is kopik? (tudom a telefon nem kasza)
"Szerintem olcsó telefonra 2-3 év alatt többet fogsz költeni, mint egy normális minőségűre"
Egy lumia 640 vajon normális minőségünek számít?
Tudom, h Windowsos. Viszont 40+ ezrem nincs telefonra. A kínaiak meg háát max egy év.
-
zsiz
őstag
Az az igazság, hogy sokat nem szánok telefonra, mert felesleges. Abszolút nincs kihasználva, ezért úgymond "feleslegesen" nem akarok 40-50k-t telefonra (annyiért már inkább valami 3G nélküli tabot vennék Kínából) kiadni. Viszont mikor épp használni szeretném, akkor minimum elvárás lenne, hogy ne idegesítsen fel, mint a mostani ZTE Blade-em az 512MB RAM-jával (persze ez már ősrégi telefon)
Van egy Lumia 520-asom is, amivel nagyjából elégedett lennék, de a WP sok mindenre nem jó, amiket Androidon kell megoldani, ezért tartom még a Blade-et.
DOOGEE X5 Pro és X6 Pro között van érdemi különbség a fél inch kijelzőméret és a kicsit nagyobb akkumulátoron kívül? Utánaolvasok ezeknek a telefonoknak. Milyen kompromisszumokra gondolsz X5 Pro esetén?
Maga a DOOGEE márka milyen? Volt itthon Elephone, 1 héten belül vissza kellett küldenem érintő hibával, kaptam egy másik, új készüléket, az meg kb 8 hónap után nem akart tölteni.. Másodjára inkább eladtam itthon hibásként. Olyat még egyszer nem vennék
(#99381) hans989: Neked is köszönöm!
Este még olvasok majd X5 Pro meg X6 Pro teszteket. Árban közel van a kerethez. Specifikáció alapján teljesítményben is.
-
Ryoo
senior tag
Ha jó minőségű érintőt és normálisan működő giroszkópos telefont akkor ne a kínai B brandek között keress, mert ezeknél jellemzően ez a 2 dolog a gyengepontja, már ha egyáltalán giroszenzor van benne. Amit írtál még csak nem is B brand, sokkal inkább Z
Kínaiből inkább Meizu, Xiaomi, Huawei, Honor, ZTE, LeEco, Lenovo...stb.
-
Csori72
aktív tag
-
BenHans
addikt
-
Ájvé
veterán
Itt találod a CM által támogatott készülékek listáját, ez alapján keresgélnék a helyedben. One+ One-t megkapod 80-ért újonnan, vagy keress egy használt készüléket, ezt tudom ajánlani.
-
MittuDomain_
őstag
Nem értek hozzá igazán (tényleg nem, no offense), de vagy valami dev board, vagy nexus.
Fejleszteni talán egy 16os 5X is elég, a cég meg leírja az adójából és slussz.
Az indiai csodával szemben gari is van rá, a támogatás garantált, megkapja az új feature-ket, lesz rá N, talán O is, lehet tesztelni az integrált in-app purchase funkciók ujjlenyomathoz kötését, stb. -
123xyz
aktív tag
Hello.
Nem tudom, mennyire tudsz angolul, de pl. az általad linkelt oldalon a véleményekből sokminden kiderül
És azok alapján nem ajánlott: rettentő hamar melegszik (már pár perc telefonálás közben is
, ami valljuk be, elég durva problémának tűnik), nincs rendes support (hogyha hardveres gond adódna a készülékkel), gyorsan merül, multitaskingnál akadozik... Én a helyedben valami mást keresnék.
-
cs.zs.
veterán
Milyen ársávban?
eustock.hu-n Xiaomi megéri az árát, van akinek a B20 4G hiánya a fájó pont, van akinek a szlovák számlakinek-hogy
-
monti0222w
addikt
Sajnos már nem nagyon vannak 4.7 colnál kisebb kijelzők, a gyártok már egy ideje ráálltak a nagyobb kijelzőkre. 5 colban tudnék ajánlani Elephone 5000, tudja a 900-at, ha jól tudom elég nagy az aksija is. A Ping Digitálban megtudod tekinteni és kipróbálni. Kínából rendelve meg olcsón hozzá jutsz. Jut eszembe és van topicja is.
-
andrisbandi
őstag
OP3N DOTT
23 ezer körül lesz akcióban, mínusz a teszkós újságból egy 500 forintos bónt is fel lehet használni vásárláskor.- 3 hétig használtam. Eddigi legjobb telóm volt. Gyors, szép. Mármint az olcsók között.
Egyedül a kamerája átlagos, "még elmegy" képeket csinál ideális időben.A fórumán írnak típushibákat, nálam egy sem jelentkezett.
Két év garival árulják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest