- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
-
Dryman
őstag
válasz
78zolika #96990 üzenetére
Ugyanez a dilemma volt a minap páromnál....
Telenor most 0 ft-ért adja a közepes előfizetéses csomagjában a p8 Lite-ot....rá is beszéltem az asszonykámat...
bementünk az üzletbe és fogdosta a telefonokat, aztán simán beleszeretett az Lg K10-be, pedig csak feketében kapható kishazánkban. Tényleg nagyon baba a fogása, és ahhoz képest hogy 5,3" a kijelzője, mégse tűnik "tepsinek" sőt a kijelző szélső éleinek lekerekítése és a hátlap illesztése nagyon vékonynak érezteti a készüléket. a K8-4G és a K10-4G (K420N) között azért vannak különbségek...a K8 belső 8GB-nyi memóriájából 3,8GB marad a felhasználónak a K10 16GB-jából 10,72GB...
P8 Lite, erősebb hardver, gyengébb akkuidő
LG K10 picit gyengébb hardver, jobb akkuidő, ja és a formavilág...
az utóbbin gorilla-glass 3-as üveg van, P8 lite-on??? -
Ájvé
veterán
válasz
78zolika #96990 üzenetére
LG K10 ha nem LTE-s akkor ejteném, mivel MT6580 SoC van benne ami 30k alatt még elmegy esetleg.
K 8 jó lenne, de csak 8GB a ROM benne (RAM is 1 vagy 1,5 GB ez utóbbi még elmegy).
J 5 arról függ melyik (tavalyi vagy 2016-os?), itt leginkább a ROM miatt lenne lényeges, 8 GB elég kevés már, tavalyi volt ilyen. 2016-os jobb lenne a 2 GB RAM miatt is, más nem is nagyon változott (samsung rókákat húzza szokás szerint csak).
P8 Lite, ezt ajánlanám ezek közül, többinél sok a változó, ez meg biztos. -
Riuko
senior tag
válasz
78zolika #31127 üzenetére
Monitornál így van, mobilnál miért ne lenne így?
3 napon belül az LG minden pixelhibára (akár egyetlen alpixelre is cseréli az LCD monitorjait!
-
mtcob
senior tag
-
pit stop
addikt
válasz
78zolika #28865 üzenetére
Ha nem akarod bekapcsolni, akkor akku nélkül oda szokták adni ha nincs is kiállítva. Ha erre nem hajlandóak csak p.cs eladókat fogtál ki - attól még nem kell megvenni, nem kötelezhet rá...
De egyébként MediaMarktba próbálkozz szerintem, vagy Mammutba felmész, vagy ki Budaörsre. Telekom hivatalos üzlet Camponában van azt tudom, viszonteladók szokták húzni szájukat néha 1-2 kisebb kérésen is. -
sexymusprime
tag
válasz
78zolika #28865 üzenetére
Jobb híján csinálhatod azt amit én... megnézed hogy milliméterre pontosan mekkora a kiszemelt áldozat, besétálsz a MediaMarkt-ba (vagy ami tetszik), és keresel egy olyat, ami körülbelül akkora (én ott álltam, mint egy idióta, és a mostani telefonom mobilnetjével googlezgattam a telefonokat, és hasonlítgattam vagy 20 percig). Azt megfogdosod, és voilá, van egy körülbelüli elképzelésed, hogy mekkora készülékkel nézel szembe.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
78zolika #28878 üzenetére
Sima.
Másikkal nincs gond, veheted nyugodtan azt, nem azért mondtam. Csak az eredeti L7-ben (első széria) még gyenge volt a processzor, kevés a RAM, és egy igen szerény grafikus mag volt mellettük.
L7 II mindenben jobb lett, egy jó középkategóriás telefon.
A fórumtárssal csak megvitattuk két processzor eltérését.
-
Švejk
őstag
válasz
78zolika #28851 üzenetére
Inkább minket kérdezz
Az L7 II nem egy ár-érték bajnok, de egy korrekt, gyors telefon, JB-vel, átlag felhasználásra teljesen elegendő.
Az anyaghasználat az egyik legjobb náluk, még az alsó kategóriában is elég minőségi kis cuccokat dobálnak ki.
A belső az S Advancenél sokkal jobb. Ugye a RAM ugyanannyi, 768 MB. A Qualcomm proci viszont valamivel jobb, és nem utolsósorban sokkal támogatottabb=több appot visz normálisan.
Szoftverileg az LG-k nagyon össze vannak rakva, ahol erre panaszkodni lehet, az a Samsung.
Ne vedd meg az Advancet! Volt alkalmam tapogatni, lassú, iszonyú ronda a kijelzője, sz*r műanyag az egész, sokkal-sokkal jobb az LG! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest