- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
Nem tudom, miből áll ez a nagyon rossz hír, csak azt tudom, hogy a környezetemben lévő Y300 tökéletesen működik, és a tulajdonosa tökéletesen elégedett vele. Persze a Lumia 520 tényleg BestBuy, én is tökéletesen elégedett tulajdonosa vagyok egynek
Mondjuk szolgáltatóknál most nagyon felvitték az árát, szóval érdemes pl. az Edigitalban beruházni egyre.
-
HuMarc
veterán
válasz rongyi #36046 üzenetére
Nem tudom, csak nekem fontos, hogy szolgáltatónál/függetlenül vennél mobilt?
Nokia Lumia 920, Blackberry Z10, ha nem megkötés az Android Ha megkötés, akkor Xperia L.
@Ricsko :D (#36049): Lumia 820?
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
válasz minek?:S #36048 üzenetére
személyesen meg is tapasztaltad esetleg hogy mennyire nem rossz az y300???
mert ha így lett volna nem ezt írnád.....
HuMarc és mire használja az ismerősöd?...mert nem mindegy mire tökéletes...például meghallja?? mert kegyetlen halk!.[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
rongyi
aktív tag
Sonyt nem szeretnék, van egy U-m, de elég lassúnak találom. Lehet T-s, de inkább független.
-
jooker82
nagyúr
Te megoldod nélkülünk is,ha meg irok valamit,úgyis felülbirálod,igy nincs értelme segiteni,pedig szoktam,ilyet azért ne állitsál.Nade mindegy...
rongyi: én is tegnap próbáltam 3 sonyt a media marktba és elég lassúak meg döcögősek,egyedül a Z1 volt viszonylag gyors,de annak meg a fehér szine elég srárgás,főleg a G2-höz képest,meg a betekintési szöge nem a legjobb.
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
rongyi
aktív tag
Amit kinéztem és szerintem megfelelne nekem az Samsung Galaxy S4 mini, vélemények?
-
minek?:S
őstag
válasz rongyi #36058 üzenetére
Azért ne keverjük az ST-Ericssonos Xperia U-t meg a Snapdragonos Xperia L-t. Viszont akkor Lumia 920? Optimus G, Nexus 4?
És Tisztelt kali és jooker82, nem kötekedésképpen, de szerintem ez a fórum nem arra lett kitalálva, hogy a nézeteltérésünket itt intézzük, szerintem erre van PÜ vagy OFF topic.
Üdv.:M.
-
legenda
válasz rongyi #36056 üzenetére
attól, hogy van egy gyenge sony típusod, még nem feltétlenül kell/érdemes leírni a gyártót, minden gyártónak vannak jobb és rosszabb típusai.
s3 mini, lumia 820
a s4 mini nagyon jó, ha árban belefér.jooker82; senki nem bírál felül senkit, mindenki leírja a véleményét, de nem véletlenül szóltak itt rád korábban is többen, hogy ennek a témának ne az legyen már az alapja, hogy bátran vegyen mindenki bolti garis készüléket, meg csak lg típusokat nyomni, mert azokkal nincs gond - aztán ki is derült, hogy bizony sokan belebuktak a gsm bolti, ázsiai g példányokba, amikkel probléma van.
csak egy példa, más gyártóra is lehetne ilyet írni, ezért főként a bolti gari elvetésére teszem a hangsúlyt, azt csak saját felelősségre, de ne alapértelmezett javaslatban, így legalább nincs segítve a szürke és fekete forgalmazás sem, legyen szó bármilyen üzletről és gyártóról.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
őstag
válasz rongyi #36062 üzenetére
Jobb, de drágább is(
legalább is ha függetlenül veszed)..és nem is mondanak rosszat az S4miniről, de Xperia L-t fogtam, kipróbáltam és nagyon ott van.. és kalival egyet értek... nem kell leírni a gyártót mert egy készülék rosszabb, de mondjuk az U azért nem olyan rossz,nekem is az van... az L meg nagyon is jó. Ha az S4mini jobban bejón akkor vedd azt, az is nagyon jó telefon.(#36063) kali csak nekem picit zavaró ez a sok off, hogy: te megmondod, te leírod, te így te úgy... nem tudom más hogy van ezzel, én csak megkértelek titeket, sőt azt sem, csak leírtam.
[ Szerkesztve ]
-
gergelyatya
csendes tag
Sziasztok,nem tudok a két telefon közül dönteni:Sony Xperia L vagy Nokia Lumia 820?-mindkettő mellet különböző érvek szólnak..tetszik az android nyitottsága,viszont a wp folyamatossága is(bár nem annyira ismerem)
Lg Chocolate->Orange Malibu->Nokia C2-01-Nokia Lumia 820
-
mediumgecso
őstag
válasz gergelyatya #36070 üzenetére
Én itt most saját privát véleményem fejezem ki: Most készülök Lumia 920-at venni, droidból elegem lett (mindíg mókolni, romolni hogy jó legyen), én tuti L820-at venném......de remélem tisztában vagy a WP8 korlátaiból! Mi az ami számodra fontos??
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
gergelyatya
csendes tag
válasz mediumgecso #36071 üzenetére
Igen,tudom,hogy vannak korlátok...ami nekem fontos,az a hívás,sms küldés,wifi,zenehallgatás,itt-ott egy fénykép(bár a xperia kamerája ratyi),meg 1-2 játék,de sztem azt windowsra is rátudnám húzni....kérdés:hallottam olyat,hogy a bluetotthal a nokián nem tudol fájlt fogadni/küldeni(mármint kép,zene,stb)...ez igaz?
Lg Chocolate->Orange Malibu->Nokia C2-01-Nokia Lumia 820
-
Ricsko :D
aktív tag
Lumia 820 vagy 920 a jobb ? És miért jobb ?
Köszi elöre isLG 4X HD The Best Phone :DDD
-
őstag
válasz gergelyatya #36070 üzenetére
Én szerintem Xperia L-t vennék, sok panasz van a WP-re, amit ismerőseim mondanak, szívesen kipróbálnám azt is, de így, hogy... vegyünk egy WP-t szerintem nem... azért ajánlom, hogy nyomkodd meg mind2-t és az alapján dönts. Wi-Fi-t jól veszi, és amilyen képeket lőttem vele.. semmi probléma nincs... élesek voltak.
[ Szerkesztve ]
-
mediumgecso
őstag
válasz gergelyatya #36072 üzenetére
Én úgy tudom hogy lehet, de majd megmondja vki akinek van WP8-as gépe......sztem a L820 jobb választás!
Írj a két fórumra + youtube!!!
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
mediumgecso
őstag
válasz Ricsko :D #36073 üzenetére
L920.....azééé mert
Nyomkodtam Telenornál + egy scrácnak is az van az edzőteremben, ott is kezelésbe vettem....Nekem bejön nagyon!! Gyönyörű kijelző, piszok gyors, bejön úgy ahogy van!!
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz gergelyatya #36072 üzenetére
Baromság. Valamikor a WP7 hajnalán élt egy korlátozás, amit a Nokia oldott fel egy file transfer nevű app segítségével. Ez telepíthető más eszközre is (már ha dev unlockolt). WP8 meg alapból tud küldeni fogadni.
-
mediumgecso
őstag
válasz quailstorm #36077 üzenetére
+1
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz A_ScHuLcZ #35932 üzenetére
Lehet le kell mondanom a Nexus4-ről, amit kinéztem magamnak, mert elképzelhető, hogy mégsem megyünk a telenorhoz, hanem maradunk a T-nél, mert előálltak egy kedvezőbb ajánlattal. Náluk pedig ugye sajnos nincs Nexus.. Holnap délután kiderül melyik szolgáltató lesz, de esélyesebb a T sajnos.
Mit választanátok a T kínálatából? Előfizus árakat kell nézni, és abból fogunk még kapni x % kedvezményt (sztem 20 körül)Korábbi hozzászólásom itt, amiben telefont kerestem.
Idézem belőle:
Amire használni fogom: főképp munkaeszköz lesz, telefonálás, e-mailezés, 4 fiók szinkronizálása (exchange, fb és 2db gmail), időnként GPS, sok-sok zenehallgatás, gyakran netezés, néha fényképezés."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
w333
félisten
válasz Ricsko :D #36073 üzenetére
Egyik sem Androidot vegyél mert ebben van a jövő
De ha mégis ragaszkodsz a WP -hez akkor Lumia 925 !(#36087) cyberwarfare
Egyiket sem, ilyen áron sokkal jobb telefont kapsz !
És igen féljél csak az Atom -tól, pl. nekem Grand X IN katasztrófa volt ...[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
törölt tag
Császtok!
Szerintetek melyik lenne a nyerőbb? Motorola Razr I (XT890) vagy HTC One S. Kis indokot is kérhetnék.
Kicsit félek ettől a 2Ghz es Atomtól. Szerintetek? -
pit stop
addikt
válasz #65537792 #36087 üzenetére
HTC One S, bár fő frissítést már nem fog kapni jól össze van rakva a készülék - bár ez Motoroláról is elmondható. Motorola viszont Európából kivonul(t), így biztos hogy semmilyen frissítést nem kapsz szinte, és hát kérdés, hogyha bármi gondod lenne el tudod-e őket érni angol e-mailen kívül bárhogy máshogy.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
volvoguy
addikt
Üdv! HTC One X-emt váltanám le. Ami fontos: Legalább 8MP kamera, jó akkuidő és érzékeny wifi/gps. A HOX épphogy eldöcög 1 napot....
Jelöltek - természetesen használtan:
- Huawei P6
- Nexus 4
- Galaxy S4 Mini
- Xperia ZRvagy várni a Nexus 5-re, hátha jó áron kezd, ami megéri a plusz pénzt, vagy Z1 mini, ami valszeg nem les olcsó, de kis kompakt méretben jó hardver.
[ Szerkesztve ]
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Mobil flották
- BestBuy topik
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs