- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joczo1337
tag
Sziasztok!Kicsit off topic,de hátha maradhat,és tud valaki valamit
Vannak Budapesten ilyen "okospadok",amikben van wireless charging(vezeték nélküli töltő) pont is.
Békásmegyeren tudok egy ilyet,de tudtok még esetleg ajánlani Budán lejjebb,vagy a belvárosban?
Van estig egy napom kóricálni,de se tárca,se töltő nálam -
törölt tag
Sziasztok!
Melyik telefont javasoljátok ezek közül?
iPhone 15 Pro, iPhone 15 vagy Samsung Galaxy S23? -
Laza...
addikt
Sziasztok,
Keresem a Poco f3 utódját, a legfontosabbak nekem:Vezeték nélküli töltés
Jó kamera
6,0-6,7"
Minél gyorsabb vezetékes gyorstöltésKeret max 400k
1 hete csak teszteket nézek/olvasok, számomra egyetlenként maradt az s23, s23+, de Ti hátha tájékozottabbak vagytok
-
-
varmi2
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok #182040 üzenetére
Poco f5
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Új telefont venne ismerősöm.
- Árkategória. 150000 Forint kb.
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: hosszú távra
- Mire használnád?
- telefonálás és sms
- normál felhasználás:fényképezgetés, internet valamint fotózás,videózás,esetleg
youtube nézegetés
Esetleg jó lenne,ha Xiaomi lenne,de nem feltétlen.Az ismerősöm szereti az MI 10T Lite-ot.
Nem lenne baj,ha könnyű lenne,de ritkán kelljen töltögetni lehetőség szerint,vagy legyen neki gyorstöltője.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
David891
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Telefon vásárlás előtt állok
Anyukámnak (61év) szeretnénk egy új telefont.
Amit tudnia kellene:
Alap felhasználás,fotózás,internet böngészés.
Keret kb max 50ezer.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
ggeleven
őstag
-
szabonagyur
félisten
Hali
Van mobil bearazos tema is? Nem talalom.
-
fury1337
csendes tag
-
vacs
veterán
válasz
kromatika #182026 üzenetére
Miui topik lesz a barátod, ha itt nem kapsz választ.
-
kromatika
veterán
Sziasztok.megpróbálnám itt is a segítséget kérni mert a teló konkrét topikjába hiába várom a [link] választ. Ebbe tudna valaki segíteni?
-
fury1337
csendes tag
Sziasztok!
Telefont keresek 200e HUF alatt. Samsung A41-ről való váltás.
Fő szempontok: Android, lehető legjobb kamera, NFC, 60fps stabilizált videó, hardver nem kell olyan erős csak ne lassuljon be 3 év alatt, közepes méret (6-6.3 ideális)
Amikkel eddig szemeztem:
Samsung A54 - jóval olcsóbb mint a cél, de kamerája elég közepesnek tűnik
Pixel 7 - nagyon jó kamera, de írnak hálózati/telefonáli problámákat, nincs 5G és sokan panaszkodnak a túlmelegedésre és gyors aksi merülésre.Előre is köszi a segítséget!
-
Hobbbyt
őstag
válasz
ggeleven #182020 üzenetére
Ez azért nagyon szomorú, mert az S10 előtt egy S6 Edgém volt.. 2015-ben már volt 150mm alatti 577 PPI-s OLED kijelzős telefon, most 2023 végén meg nincs..
2015-ös 577 PPI-ről 2023-ra eljutottunk a 425 PPI-ig. Most csak nekem jutott eszembe "A hülyék paradicsoma" című klasszikus?
Bahh.. Mindegy. A mérettel hamarabb kötök kompromisszumot, mint a kijelzővel, hisz legalább nagyobb aksit is kapok cserébe. Azt hiszem megvárom a 2024-es kört, hátha.. -
ggeleven
őstag
válasz
Hobbbyt #182019 üzenetére
150 mm alatt nincs is már telefon, akármennyire is szeretnék az emberek a kicsi telókat. szűrés <150 mm és PPI 500
Még 155 alatt 500as PPIvel is csak régi típusok vannak. Vagy a mérettel vagy PPIvel kompromisszumot kell kötni sajnos. GSMarena szűrőt finomhangold és látod, hogy mennyire kevés találatot fogsz kapni. Túl jó teló volt az S10. -
Hobbbyt
őstag
válasz
Viktor0610 #182017 üzenetére
-
ggeleven
őstag
válasz
Viktor0610 #182017 üzenetére
Ha lemegyünk 500 PPIre, akkor egyből van 147 találat, köztük tök jó, aktuális és kapható típusok is.
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Egy Galaxy S10 utódját keresem. Ártól ás gyártótól függetlenül, létezik olyan telefon ami.. :
- Szinte mindenben előre lépés, vagy legalább nem visszalépés. (oké, elfogadtam, hogy 3,5 Jack már nem lesz)
- Kijelző technológiában ÉS PPI-ben nem visszalépés
- Közel azonos méretű
- Lekerített kijelző szélű
- IP védett
..?Nézegettem az S20-at, de egyrészt már nem igen kapható újonan, másrészt úgy érzem valami aktuálisra kéne cserélni, hogy újabb 4-5 évre elégedett tudjak lenni. (ha az S10 aksija, mikrofonja és hangszórói nem döglődnének már, most sem gondolkoznék a cserén)
Esetleg a beharangozott telók között van amire érdemes lenne várnom?
-
demmer123
őstag
realme 11 Pro 5G 256GB 8GB RAM helyett 150k ársávban van jobb ajánlat?
2 éves Poco x3 Pro telefont váltana.
Vagy várjam meg a beharangozott Xiaomi Note 13 pro-t?
Böngészés, Twitch nézésre lenne használva. Oled kijelzőnél még manapság van beégésre panasz?
-
baryll
tag
válasz
Viktor0610 #182004 üzenetére
Köszönöm szépen ezeket az ajánlásokat is! Szép telók.
Megtapizzuk ezeket mindet, aztán választunk.#182111 vacs:
Köszönöm szépen a választ!
A #181997: hozzászólásomban már próbáltam felvázolni, hogy milyen telefont keresnék és kaptam is jó pár ajánlást.
(Amúgy érdekes ez a RAM kérdés. A mostani telómban 2 GB van, de eddig mindenre elég volt ez a mennyiség. Mondjuk netezésen, YouTube videók nézegetésén kívül nem is nagyon használtam másra, de ezek rendben működtek.) -
vacs
veterán
válasz
baryll #182003 üzenetére
"A biztonságos alkalmazás-futtatáshoz akkor a RAM értékeket érdemes figyelni?"
Hallod 8x olvastam el mire leesett, hogy mire gondolt a költő!
Tehát azt szeretnéd kérdezni, hogy mennyi ram kell a rendszer normális működéséhez?
Ha igen, akkor 6 giga elég lesz, de ha hosszabb távra tervezel, akkor inkább 8.Az oldal tetején töltsd ki a kérdéssort!
-
válasz
realmadrid92 #182009 üzenetére
Én az F5-öt venném.
Gyorsabb, a GSMArena alapján kamerában is jobb, eleve frissebb droiddal jön (nyilván, mert újabb). -
realmadrid92
tag
válasz
Viktor0610 #182007 üzenetére
GSMArena-n néztem, innen szűrtem amiben van jack kimenet, ezt a kettőt találtam ami szóba jöhet, de specifikáció alapján nem találtam lényeges különbséget a két telefon között pl. kamerában, ezért kérdeztem, hátha valakinek személyes tapasztalat van stb.
szerk: ggeleven köszi a választ, az F5 tesztet még nem is láttam, pedig már vártam egy ideje..
-
ggeleven
őstag
válasz
realmadrid92 #182005 üzenetére
A web sötét bugyraiban emlegetnek egy titokzatos oldalt, ahol vannak ilyen tesztek. Valami mobilarena.hu vagy mi a fene a neve.
Redmi Note 12 Pro+
Poco F5
Egyébként youtubeon van több összehasonlítás is. -
válasz
GSMArena.com, Kimovil.com.
Meg persze, a YouTube. -
Cblacksmithc
tag
válasz
írd be a keresőbe:
redmi note 12 pro+ vs poco f5
-
realmadrid92
tag
Xiaomi Redmi Note 12 pro+ és Xiaomi Poco F5 között lehet találni valahol összehasonlítást kamerában, sebességben melyik lehet jobb?
-
-
baryll
tag
válasz
Sungoo #181998 üzenetére
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, ajánlásokat!
(Jöhetnek még más - megbízhatónak tartott - gyártóktól is ajánlások, ha léteznek egyáltalán - ezeken kívül is - olyanok.
)
A méret annyira nincs kőbe vésve, hogy elgondolkoztam, hogy mi lenne, ha tabletet néznék erre a célfeladatra, de látom, hogy árakban azok sem barátságosabbak, már ha egyáltalán jól értelmeztem a látottakat ugye.
A biztonságos alkalmazás-futtatáshoz akkor a RAM értékeket érdemes figyelni? Nyilván az alap csipkészlet mellett.
(Vajon a fiam (14 éves) melyiket választaná az ajánlott telefonok közül? Melyiknek örülne a legjobban? Bocsi, csak hangosan gondolkodtam.)
-
t-joco
tag
Sziasztok!
Hamarosan, napokon belül megjelenik az S23 FE.
Mehet lejjebb az S21FE ára? Vagy megmarad ebben az árban? Ki mit gondol?? Érdemes lehet várni árcsökkenésre? -
csubuka
addikt
válasz
Sgr_A #182000 üzenetére
Érdekes ajánlat a Sony 10 Mark V, egész hasonló a Pixel 7a-hoz.
Kicsit olcsóbb, ahogy nézem, cserébe kevesebb Android support (2 főverzió aztán csucsu), Lineage nem valószínű, hogy lesz rá és csak 6GB RAM.
Nem tudom a 6GB RAM mennyire veszélyes mondjuk?
Amúgy ez a 2 főverzió nem annyira barátságos számomra mondjuk amúgy sem, főleg, hogy 12-vel jön. Kicsit hamarább lesz belőle szoftveres könyvtámasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest