- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Hobbbyt #184610 üzenetére
Bocsánat 326 ppi, ez Apple felé Retina Display, normál nézési távolságból már nem látszanak a pixelek, mondjuk nem a pixelek határvonaláról van szó ez igaz. Az elvileg még kisebb. (Steve Jobs mondott 300-at, akkor lehet innen ugrott be nekem is)
Ennél sokkal nagyobb ppi-ről van szó.
S10-ről írták hogy alapból nagyon színhelyes kalibrált színek vannak benne, de igazából akkor pont az iPhone lenne tùlszaturált fényes.
"Persze a 300ppi is lehet tökéletes mondjuk 60 centiről, de én inkább ~20 centi körül szoktam tartani magam előtt a telefont."
Így van ez normál nézési távolságra vonatkozik, ha te fele akkora távolságról nézed akkor könnyebben láthatóvá válnak a pixelek. Viszont itt akkor is sokkal nagyobb ppi-ről van szó, kvázi orrod előtt kellene mondjuk tartanod a telefont, ami nem életszerű már."Meg ugye ha nem látható a 425 és 500dpi között a különbség, akkor a valóban csúcs telefonok miért mind rendre 500 fölötti dpi-vel operálnak?"
Pontosan azért mert csùcstelefonok, ebben a kategóriában bármi benne lehet amivel jobban eladhatóvá válik egy termék, szóval az is ami egyébként normál körülmények közt felesleges.Egyszer színekről, máskor meg arról beszélsz hogy látod a pixelek közötti rácsot, szóval ezt én nem értem. Szín visszaadás ez teljesen más világ, itt minden készülék más lehet, attól függ gyárilag hogyan kalibrálták, mint írtam S10 nagyon szín helyes teszt szerint, ezt is láthatod különbségnek.
-
vacs
veterán
válasz
Hobbbyt #184574 üzenetére
Google Pixel 8 / 8Pro, kamerában és kijelzőben az egyik legjobb jelenleg!
dxomark.com -
-
ggeleven
őstag
válasz
Hobbbyt #182019 üzenetére
150 mm alatt nincs is már telefon, akármennyire is szeretnék az emberek a kicsi telókat. szűrés <150 mm és PPI 500
Még 155 alatt 500as PPIvel is csak régi típusok vannak. Vagy a mérettel vagy PPIvel kompromisszumot kell kötni sajnos. GSMarena szűrőt finomhangold és látod, hogy mennyire kevés találatot fogsz kapni. Túl jó teló volt az S10.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest