Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #07400704

    törölt tag

    Üdv. mindenkinek! :)
    Előállt az a tipikus helyzet, amikor az ember mindenki másnak tud jó tanácsokat adni, de a saját ügyében nem tud próféta lenni..., szóval meglepő módon telefont szeretnék venni magamnak, és ebben kérnék tanácsot, kizárólag android és csak a csúcskategória érdekel, ami fontos: B20 LTE megléte, magyar nyelv, kitűnő fotós/videós képességek, a lehető legerősebb hardver, min. 5.5 col kijelzőméret, és az sem baj, ha jófajta zeneképessége van a kütyünek, bár effektíve ritkán hallgatok telefonon zenét, min. 64gb. háttértár.
    Ami nem érdekel: hajlított kijelző, játékra kiélezett hardver.
    Természetesen kismillió adatot meglehetne még adni, de nagyvonalakban ezek azok a kikötések amik játszanak, egyébként Galaxy S6-ról váltanék.
    A Kínai csúcsmodellek is vonzanak, de ott elég sok a kérdőjel számomra, pl. szoftveres optimalizációs téren, viszont ők már a snapdragon 821-el operálnak, ami igen vonzó számomra, szóval nem idegenkedek a Kínai modellektől sem.
    Természetesen tisztában vagyok vele, hogy egy az AnTuTu-ban kitűnően szereplő készülék, nem biztos, hogy a mindennapi életben is ugyanolyan jól teljesít, magam is láttam már olyat, hogy a legerősebb procival szerelt készülék, elvérzett sebességben egy nála gyengébbel szemben, vagyis nem minden a nyers erő, de az ember már csak olyan, hogy ha adott, akkor legyen a legerősebb :)
    Megköszönöm az ajánlatokat!! :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák