Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
amol
addikt
válasz Shingen #105247 üzenetére
Hátul. Ujjlenyomat olvasóra nincs szükségem, viszont a telefon többnyire az asztalon van, nem akarom csak azért felvenni, keresgélni a hátulján a gombot hogy aztán visszategyem tehát azok a modellek amik nem oldhatók az előlapon valamilyen megoldással nálam nem játszanak sajnos (oldalán sem). Tudom hogy az a trend hogy ha egyik van nincs a másik mert "sokat fogyaszt", de van aki mégis meg tudja oldani.
Eddig az S7 és az OP3 között gondolkoztam és bár az S7 nem független lenne afelé húztam a könnyebb beszerezhetőség/support/kiegészítők/qi/IP védelem és a kézhezállóbb méret miatt viszont a közelmúltban szívtam nem rootolt eszközről való mentéssel (Helium sem mentett alkalmazásadatot) így aztán root lett a vége de ez S7-nél nem jó ötlet. Ebből kifolyólag felmerül pár új kérdés.
-Ezek kitkat és régebbi droidok voltak, mm-nál működik már normálisan a fiókba mentés? Ezt jól csinálja az epül.
-Heliumon kívül lehet menteni mással is alkalmazásadatot root nélkül?
-Mit rootolhatok garanciavesztés nélkül?Tudom túl sok a paraméterem de a rá szánt összeg rugalmas. Megvárom a Pixel és az XZ árakat, ezekre kíváncsi vagyok. Z5 is tetszik de S7 áron adja a szolgáltatóm annyit meg nem hiszem hogy ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest