- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
Tav-Csoves #15274 üzenetére
Eléggé.Kevés telefon van sajna. Bár egy 16-32 gigás telefon nem tudom mire nem elég.
Sőt én nem is igazán preferálom az sd kártyákat -
batai15
félisten
válasz
Tav-Csoves #15268 üzenetére
- Árkategória: minél olcsóbb, annál jobb, de max 130000ft-ot tudnék beáldozni rá.-pipa
- Használt vagy új: Mindegy, a lényeg, hogy jó állapotban legyen-vaci újj garanciával
- Hol vennéd meg: egy függetlenített telefont keresek. Természetesen ott ahol legolcsóbb beszerezhetem-relatíve mi olcsó mi nem. Egy ilyen brutál telefonért elég jó vétel.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: Hűséges vagyok, de legalább egy év.-pipa
- Mire használnád: fotózásra (nagy képek, Photo Sphere, szűrők, panoráma fotó, HDR, hosszú záridő) telefonálásra, netezésre, zenehallgatásra-pipa
- Ragaszkodsz valamelyik operációs rendszerhez: Android, és pozitív, ha a telefont lehet rootolni, bootloadert nyitni, receveryt cserélni, van rá cyanogenmod, és jó custom romok-pipa
- Milyen kialakítású telefont keresel: érintőképernyő.-pipa
Jó lenne ha cserélhető lenne az aksi, lenne rajta előlapi kamera, és rootolható, bootloadernyitható, és cyanogenmod rendszer kompatibilis lenne.-aksu nem kivehető , többi pipaEgyértelműen elég jó telefon mind2. a mi3 olcsóbb,.és alapból miui -t futtat ami nagyon jó rendszer,xda-ra nézve bőven van rá custom rom is cm alapú is.
a one plus one mondhatni ofissöl cm telefon.
Ha ezeket az árakat sokallod talán még lg2 ajánlanék. -
batai15
félisten
válasz
Tav-Csoves #15257 üzenetére
Kritériumok?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Olyan méretben OnePlus One igen jó alternatíva lehet, noha azt tudni érdemes, hogy a Note szoftveresen sokkal előrébb jár, mármint ami az S-pen-t illeti. O+O-nál nincs ilyen, ott csak nagy a kijelző.
-
HuMarc
veterán
válasz
Jó kérdés, nézd át ezt a listát
Ebbe csak olyan telefonok kerültek be, amelyek az adott árkategórián belül megfelelő ár/érték-arányúak.
-
HuMarc
veterán
válasz
Tav-Csoves #15254 üzenetére
Fentebb részleteztem. Persze vannak jobban sikerült Samsungok, de nagy általánosságban nem vennék Samsungot.
Mégeccer: Röviden? Mert nem éri meg
Rossz ár/érték-arány, az alsó és alsó-közép kategóriában botrányos konstrukciók, rossz anyagminőség, TouchWiz. Nem tudom, az elmúlt fél-egy évben nem követtem a Samsungot túlzott figyelemmel, de előtte ezek voltak a fő gondok vele.
-
HuMarc
veterán
válasz
Tav-Csoves #15248 üzenetére
Röviden? Mert nem éri meg
Rossz ár/érték-arány, az alsó és alsó-közép kategóriában botrányos konstrukciók, rossz anyagminőség, TouchWiz. Nem tudom, az elmúlt fél-egy évben nem követtem a Samsungot túlzott figyelemmel, de előtte ezek voltak a fő gondok vele.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Tav-Csoves #15236 üzenetére
Megéri! Olvasgass teszteket, aztán könnyen eltudod dönteni, hogy számodra azt nyújtja e, amit elvársz tőle.
-
MurdR
veterán
válasz
Tav-Csoves #15232 üzenetére
Térjünk rá vissza akkor, hogy ha megvan a pénzed rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest