- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17768 üzenetére
Szerintem tett. Síkgyökér hülye, idegesítő, soha semmihez nem fog érteni, de még el is hiszi hogy az helyes. Valamint veszélyezteti az életét, a családi egzisztenciát, meg nem tanul.
(#17769) Ed3r_X_ : volt már olyan is, gyárban, üzemben, bolti eladó Sparban (németül is kellett tanulnia), de most megél másképp is.
Figyelj, nem kell mindent komolyan venni, amit ez a koma mond. Cirkusz, show. Miért? Ami neked a reakciód, azért.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #17769 üzenetére
Ja meg idegbeteg is... jó párosítás.. ennyire felhúzni magát egy ilyen eseten. Meg ez papol a lógásról, stb-ről, mikor nem dolgozik, és bevallottan lógott ő is suliból, mert részeg volt..
Nem mellesleg a verekedés, ilyen szép vékony karokkal szerintem őt verték, nem ő vert.
Mindig adok egy esélyt ennek az embernek, de egy roncs. Semmivel se jobb mint a gyerek, bolhából elefántot csinál, papol csak, vedel, lényegi mondandója nincs az egésznek. Mellesleg jól felhergeli magát a semmin.
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17759 üzenetére
Hát igen ... a valamit valamiért kategória
De én biztosan nem az i3 + SSD -t választanám, (mert ez ugye később is pótolható, és sok felhasználótól olvastam hogy csak addig jó amíg betölt a rendszer, azután már ugyan olyan gyors mint egy Sata 3) egy jó kis i5 haswell azért szerintem kell, az i3 visszalépés lenne !
+4GB RAM oké, 750Ti szintén (médium), táp pedig egy Hexa 400 !
Most kis fogyasztású halk gép kell ? vagy bikaerős Gamer ?
mert a kis i3 + bikaerős Vga nem éppen egy jó páros, ezért is mondom inkább a vga legyen kisebb és nem a proci
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17742 üzenetére
Csak ő ezzel a részével nem szeret foglalkozni. Most már ő is gondolkozik a cserén, csak a HD6970 helyett nem tudja mi kéne. AMD vonalon.
Amúgy tényleg rohadt szar volt, hogy 2-3 nyár óta folyton Üllésen földet túr... Nehéz elérni.
Úgy járt hogy nyáron nincs gép mert keresi a pénzt, aztán meg gépészet tanulása -
HuMarc
veterán
válasz
Ed3r_X_ #17725 üzenetére
Szerintem PS3-ra tucatjával lehetne olyan játékokat felsorolni, amelyeket a szerény grafika ellenére is maximálisan ajánlott legalább kipróbálni. Pl. GoW (összes), Killzone (1-2), Uncharted (1-2-3), inFamous (1-2), LBP (1-2-3), Motorstorm (Pacific Rift-Apocalypse), Resistance (2-3), Heavy Rain
vagy a legismertebb címek, mint a The Last of Us, Beyond: Two Souls,
aztán a kevésbé mainstream címek közül echocrome II, Pupeteer, The ICO + Shadow of the Colossus
és az egyetlen, nem PS-exkl. cím, amit felsorolnék: Ni No Kuni (megjelent Nintendo DS-re is).
-
HuMarc
veterán
válasz
Ed3r_X_ #17720 üzenetére
Hát, nem tudom... Egy előző generációs konzol most újonnan 60 000 Ft körül van (PS3 és X360, a Wii még olcsóbb), ehhez egy használható netezős/szövegszerkesztős laptop Windows-al együtt is kb. 100 000 Ft. Tehát 160 000 Ft-ból (ha nem a grafika miatt akarsz játszani, hanem a játékért) van egy konzolod és egy laptopod. A játékok most PS3-ra (a régebbiek legalábbis) elég olcsón megszerezhetőek, nem hiszem, hogy (amennyiben a legális úton maradunk) olcsóbb lenne gépen játszani.
-
Tim82
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17722 üzenetére
X220 csendes, az X201 (ami a képen is van, meg amim van - az X220-hoz még kell pár alkatrész, mire használható lesz) annyira nem.
VGA-t a mini ITX gépbe is kell venni.
De egyébként jogos, nekem inkább laptop kell, amin némi kompromisszummal tudok játszani (inkább RPG-t meg stratégiai játékokat, FPS-t nem), ezért megyek ebbe az irányba.
-
Tim82
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17720 üzenetére
A kis méret, és halkság pedig előny nekem.
Core i5-ös subnoti + eGPU.
Valahogy így, csak én X220-szal szeretném.
-
HuMarc
veterán
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17631 üzenetére
Persze egy komolyabb középkategóriás MTK már biztosan jó, csak ugye nem nagyon lehet velük mókolni ... míg pl egy Snapi 400 -al pedig igen ...
Csak azért mondtam mert 40k -ért már az Ace 4 is sokkal jobb Snapi 410 -el !
Szerk.
WP és BB hová tudnak még zuhanni ... szomorú
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17627 üzenetére
Galaxy Pocket 2
és legalább van lehetőség a CM12 -re, míg pl. egy MTK alsó kategóriánál már ugye ez is felejtős !
(#17628) quailstorm
Különben ez kb. pontosan így van ... nálam mikor valami frissül már nem azt nézem hogy mi az újdonság, hanem azt hogy mit b*sztak el rajta !
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17624 üzenetére
Pontosan ez a baj ... mert pl. most kijött az Android 5.0 (ART futtatókörnyezet, stb) az alkalmazásfeljesztők most erre fogják optimalizálni az alkalmazásokat, majd ugye az MTK marad 4.3 jobb esetben 4.4 aztán csodálkoznak a felhasználók hogy miért akad vagy nem működnek egyes alkalmazások !
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Ed3r_X_ #17514 üzenetére
Megvan minden letöltöttem beraktam a helyére ezzel meg szokott oldódni mert volt már ilyen gondom..hát most nem..ugyan az. utána olvastam h regisztrálni kéne őket okés megpróbáljuk na ez már nem siekrült.
Ezekről még nem hallottam. mit takar a stb? Sajnos gépek terén nem vagyok otthon csak addig ér a tudásom h tartsam szépen rendbe tisztán.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Ed3r_X_ #17421 üzenetére
S4-gyel lett volna, ha megérkezik ill meg tudom szokni a méretét és azt hogy nem túl szép telefon( bocs, ez ilyen csajos tecciknemteccik érv). W333 és mások véleményét is meghallgattam, ennyiért jó vétel lett volna.
Akár átmenetileg is. Több ismerősnek van, szeretik, többször ki is próbáltam. Ha meg nem jött volna be akkor eladom.
Ha nem jön meg az s4 akkor is van 2 "versenyző " telefon, azok azért drágábban.
-
Blackmirror
őstag
-
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17331 üzenetére
Most nem veszek semmit, beleraktam egy PCI-os Value Blastert, egyelőre az van. Amúgy mi pénzért viszik el az ilyesmit? 10k? Vagy inkább fölötte, azért erősebb mint a tavaly karácsonyi általunk eladott fos.
Szerintem consumer laphoz képest jó cucc, még USB boot is natívan, meg el van látva mindenféle csatlakozóval, SATA, alaplapi VGA, előlapi USB, semmi se hiányzik. Meg intelligens a BIOS, a rossz beállítást felülbírálja.
-
quailstorm
félisten
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17234 üzenetére
Ennyi ... ettől gyorsabb / smooth telefon nem nagyon van, semmi bajon vele tényleg nem értem én sem magam hogy miért is akarom lecserélni
csak ugye ez a 1.5 év már nekem kicsit sok, kéne valami változatosság aztán az is lehet hogy gyorsan megbánnám, mindegy úgy érzem még várni kell
-
-
Tim82
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17175 üzenetére
Nincs mit.
*
Más téma:Tudtok ajánlani valami olyan telefont, ami a következő feltételeknek megfelel:
- olcsó (max. 15k)
- lehetőleg független vagy Telenor-függő formában kapható ebben az ársávban
- gombos/candybar kialakítású
- a kategóriához képest jó kamerája van
- kezel microSD-t?Lehet használt is.
Anyámnak haldoklik a Nokia 6230i-je (az is tőlem van), van, hogy nem lehet hallani, amit mond, illetve térerő/végfok problémái is kezdenek lenni a kis őskövületnek, le kellene cserélni, főleg, ha már így jön a karácsony lassan.
Érintőkijelzőt rühelli, a telefont telefonáláson kívül csak néha fényképezésre használja (ami mondjuk fura, mert ugye a 6230i fénykorában is ritka ótvar fotókat lőtt), szóval wifi, 3G képesség, okosfunkciók, appstore és egyéb úri huncutságok nem lényegesek, csak az, hogy tudja kezelni és tudjon vele fotózni, viszonylag elfogadható minőségben.
Én egyelőre oda lyukadtam ki, hogy az apróról lövök neki egy Nokia N82-t és felújítom - a régi Symbiannel valószínűleg megbirkózik, az talán mai szemmel is vállalható fotókat is lő. De ha van jobb, akkor ne habozzatok szólni.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17131 üzenetére
első tapasztalatok alapján jó
inkább az SGS-től vártam volna már ezt, de ugye a droid éhes, viszont a gigaram a legnagyobb segítség
azt se vitatom hogy CPU GPU erősebb, elavult architektúra az SGS nagyoncsak ugye nem kitkat, nem CM, és rohadtul hiányzik sok funkció, meg a kamera és a design, hangszóró, stb.
de nyilván az SGS csúcsmodell volt
ja igen, a hangja se jó a ZTE-nekde amúgy a maga kategóriájában szerintem okés a cucc, bár eredeti ára sok, a 40k, annyit ez nem ér
a lényeg hogy a kecske megy rajta
Autóra meg annyit, hogy mikor PanzerSajttal ültünk az Actrosban (lerohadt 30 éves), ment 70-nel, túl volt pakolva a cucc, mögöttünk vagy 1,5 tonna mag, biztonsági öv meg természetesen nem volt, aztán az őz meg kiugrott nem sokkal előttünk. Tapasztalt Panzer szólt hogy ha jön a többi akkor kapaszkodjak. Szerencsére nem jött.
A közút nem mindig kivédhető biztonság ügyben...
-
-Faceless-
őstag
válasz
Ed3r_X_ #17102 üzenetére
Vicces, a távol kirajzolása is elég érdekesen van megoldva. Ma már alapnak lenne lenni, hogy a játék tudja hogy mikor, és miből kell visszavenni. Crysis 3 több, mint tökéletesen csinálta szinte alig lehet észrevenni. De ez is, és a Far Cry 4 is borzalmasan van optimalizálva.
Régen még az volt a menő, hogy kiadnak egy jó játékot, ami simán fut, optimalizálnak a lehető legtöbb mindenre, és kreatív jó történeteket rittyentenek köré.
Ma kiadunk egy címet, ami régen valamikor dobbantott egy nagyot, optimalizáljunk csúcshardverre, hogy a streamelőknek, és youtubeosoknak simán, szépen fusson. A köznép meg majd megveszi, mert azt látja milyen jó, majd le van ****va.
Én is kipróbáltam az új ac-t, de szerintem egy vicc, és az otherworld-ös kritikával 100%-ban egyetértek. A far cry még talán, mert azért ha elég magas beállításon futtatod a himalája azért oda tud vágni rendesen látványban, ha másban nem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Beárazást kérnék: Optoma HD200X + vászon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest