- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
válasz
Cyberpunk #4944 üzenetére
jaaa nagyon rendes tőlük hogy egy 8600-as csomaghoz adnak 2mátyáskirályos kedvezményt
Batai:lassan lesznek korlátlan díjcsomagok is,de ahogy nézem abban sem a T lesz a legkedvezőbb.
Engem a duma annyira nem is érdekelne,de jó lenne legalább 1gb net ezekhez a csomagokhoz,nem ilyen 500.. -
Blackmirror
őstag
-
Tim82
félisten
válasz
Cyberpunk #4887 üzenetére
Van, aki nem, én még nem tudom, hogy bevállaljam-e. Viszont az iOS 7 nekem kézreállóbbnak bizonyult és szebbnek is találom, mint a a 6-ot. Csak hát mégis csak 3 éves, egymagos telefonról beszélünk, ami Apple-világban kevésbé számít, de azért valamennyire mégis...
Amúgy töltő és adatkábel nélkül vettem és otthon döbbentem rá, hogy az iPhone 2G kábele épp elhalálozóban van (van 30pin Apple-to-USB töltőfejem, szóval azzal feltöltöttem, csak az iTunes-szal nem tudtam szinkronizálni). Az eladó szerint három hibája van az i4-nek: Home gomb akad (3000 Ft-ért kicserélik nekem), az akkura ő 3 órát mért (ez szerencsére nem igaz, kihúzza szerintem a 24 órás használatot is), illetve van egy fura hibája még: "nyüszít" alig hallható, magas frekvencián a hátsó kameramodul, ha elindítom a gyári kameraalkalmazást.
Cserébe IMEI és sorozatszám alapján nem lopott, hanem teljesen rendben van, kártyafüggetlen, szép állapotban van (gyakorlatilag egy apró, alig észrevehető ütődésnyom van rajta), fekete, 16 GB-os és mindene működik. 37k volt, még ráköltök 3k-t a Home gomb cseréjére, veszek adatkábelt, fóliát meg tokot és kb. 43k-ból megvagyok.
-
HuMarc
veterán
válasz
Cyberpunk #4857 üzenetére
Marketing.
De igazad van, együnk szart, sok milliárd légy nem tévedhet!
+ csak Parci
<= CoD
-
Blackmirror
őstag
válasz
Cyberpunk #4837 üzenetére
Ez nagyon jó,legjobb facepalm evör
Közben elolvastam az egészet amit írtatok ma:
"Blackmirror, Ed3r_X_ - Android
Picike8, Cyberpunk - iOS
batai15, HuMarc, - WP8
Androidra mehet még Keeperv, Zsolt_72 mehet a WP8-ra és az Androidra, Tim82 a WP8-ra, és az iOS-re".Ed3r_X jóra való gyerek,ne büntessétek
+ valahogy úgy érzem Keeperv vagy Zsolt_72 vagy Tim82 többet tudna mondani az androidról mint én.Eddig még cikket sem írtam,de őszintén nem is gondolkozom ilyesmin.
-
-
Švejk
őstag
válasz
Cyberpunk #4722 üzenetére
Ahogy Karinthy bátyánk írta Szabócska Mihá':
EccerűségNem hivalgó, cifra páva
Nem modern az én szívem.
Egyszerűség lakik benne
Mosolyogva szelíden.Egyszerű, de tiszta nóták
Amiket én dalolok –
Mert a szívem súgja őket,
Nem is olyan nagy dolog.Úgy csicsereg az én szívem
Egyszerűen, szabadon,
Mint a pintyőke madárka
Fönt a lombos ágakon.Ami a szívemen fekszik
Azt dalolom, semmi mást:
Legelő, kicsiny birkáktól
Tanultam a versírást.Egyszerű és tiszta nóta
Gólyafészek, háztető –
Nincsen benne semmi, ámde
Az legalább érthető.A jó isten egyszerűnek
Alkotta az eszemet.
Nincsen abban nagy modernség
Csak szelidség, szeretet.Kicsi kunyhó, szerető szív,
Messze égbolt, tiszta, kék –
Fulladjon meg Ady Endre
Lehetőleg máma még. -
Blackmirror
őstag
-
HuMarc
veterán
válasz
Cyberpunk #4666 üzenetére
Szerintem meg pont úgy, ahogy a fényképezőgépeknél sem a megapixel számít, úgy a telefonoknál sem. Ha a 4 mpx-et feltornázzák 12-re, akkor ott már egész élvezhetően bele lehet nagyítani a képbe, de emellé társul az ultrapixel, akkor az szvsz verni fogja/megverheti a Nokia szenzorát. Már ha lesz akkor még HTC.
btw. mi lesz a PV-vel? Woland tuti tudja.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Cyberpunk #4567 üzenetére
Jó is hogy jöttél a szifonnal mert az elfelejtettem írni,hogy a 1020 195ezer a szolgáltatómnál jelenleg kártyásan.
Namármost ha nem vagyok kameramókus akkor biztos hogy nem egy wp* telefont fogok annyiért venni.*majdnem nokiát írtam de akkor jajj nekem
szerintem így is azt hiszik,hogy nokia hater vagyok.
mondjuk lehet hogy így is kiosztanak a wp miatt de arra azt tudom csak írni hogy:
-sárgabumszlitelefon csempékkel
-vagy elegáns széptelefon iossal,minden nyűg nélkül(na meg szípszínes)
Ez csak az én kis gondolatmenetem,mert nekem bőven elég egy normálisan fényképező telefon.
De akinek kell ez a kamerás őrület akkor must have,és akkor meg is értem hogy ennyit rááldoz.Sokan írták hogy túlárazott ez a telefon.Szerintem nem,a 920 170körül nyitott ha jól emlékszem,ebbe meg má kamera is van legalább -
HuMarc
veterán
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
Cyberpunk #4457 üzenetére
Fúj
Őszinte leszek, az valahogy nem nagyon maradt meg a fejemben !
Főleg úgy hogy jobban tudok (értek és beszélek) Angolul mint RománulKülönben mázli hogy Szatmárnémetiben a lakkosság kb. a 60% beszél Magyarul, mert nem tudom hogy hogyan is vennék Orange kártyát és hogyan csináltatnám meg a személyigazolványomat !
[OFFÁm én nem utálom őket, amit utálok az az utálkozás. Miért nem lehet már végre megbékélni?
]
Kicsit Fradi vs Újpest effektus ez a gyűlölködés ami volt !
De mondom, azért most már sokkal jobb a helyzet, és nem nagyon van ilyen -
w333
félisten
válasz
Cyberpunk #4438 üzenetére
Hatalmas a munkanélküliség és Magyar vezetéknév + keresztével elég nehéz munkát találni, na meg 50000 Ft -ért én nem dolgozok ott, úgy hogy kb. minden drágább mint itt ! ráadásul autóval nem egyszer büntettek meg rutin ellenőrzéskor a rendőrök, mindenbe belekötöttek, gondolom szintén a Magyar vezeték + keresztév miatt, tehát a családi házat kiadtam bérbe és eljöttem a családdal ( feleség + gyerek ) már lassan 7 éve Bp -re !
(#4439) batai15
Majdnem ! vagyis Szatmárnémeti
-
Blackmirror
őstag
válasz
Cyberpunk #4311 üzenetére
Ettől most így majdnem falnak szaladtam ne vedd sértésnek.Pedig az oroszlánt okosnak tartom.
Szerk.:HuMarc:nem néztél be a lumia820 topicba ezek szerint.Én erről beszélek.
Vámmegkerülésről adócsalásról én nem láttam semmit,te igen?Bármi is történik én ártatlan vagyok!A sárkány egy szent állat
De nekem úgysem lesz ilyen egyéni izém meg nem is érdekel. -
pit stop
addikt
válasz
Cyberpunk #4241 üzenetére
Minden i tulaj olyan nyitott szemű lenne mint te semmi gond nem lenne
Sajnos nekem is van ismerősöm aki szerint Apple a telefon, többi használhatatlan gagyi semmi - majd felhoz példának egy galaxy acetTroll on: De egy királyhoz arany jobban illene, hogy kiemelje a sörényt
-
HuMarc
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple MacBook
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V4 - R5 5500 -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest