- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Ja kösz hogy feltöltötted, ez az.
Igen, a gombsor az a Nokia 700-ról van, de a forma meg a 701-ről. Érdekes egy cucc az tuti. Egyébként miért engedik ezt a pofátlan másolást? Ennyi erővel fake iP-t is árulhatnának...Ja igen, bár keveset volt nálad, de hogy tetszett a cucc? 64GB-ot mutat a fájlkezelője, iOS6 alakja van, gyári cydia tweak telepítve, állapotsáv Bluetooth wifi. Van benne zenelejátszó, HVGA a kamera, digitizer mindenütt érzékel csak a helyén nem... Doom RPG felment rá, de akad. Aztán mikor mentenék nullpointer exception.
Apropó Java. myriad felirattal indul, ami elég érdekes. Ők alkották meg a dalvik turbot MIPS-re.
Operát fel akartam rakni, ha már van wifi menjen már. Megfeküdt tőle teljesen. Ha arra az oldalra lapoztam a menüben fehér halál. Aztán megháromszorozta a képet és azt láttad. Természetesen a gyári factory reset gomb a beállítások menüben ugyanúgy dísz mint a talking tom cat és a fruit ninja. Szal a lényeg, formáztuk a PC által 4GB-nak látott háttértárat, mert 32GB feldolgozhatatlan adat volt rajta... azóta jó.
Az előlapi kamera képe (VGA-k) meg szebb mint a hátlapié, semmilyen sync nincs (se Vsync se Hsync).
Viszont van benne üzemképes WiFi (WAPozni WiFI-ről), meg Bluetooth. Ja meg folder a menüben.
Ezen kívül szépen laggol. Ez van benne : spreadtrum
Úgyhogy ne vegyetek nem droidos hamis iP-t galaxy S3-mat, nem éri meg
Hamis Nokia N8-E7 hibridet láttam már, az még MTK-s volt, de egyáltalán nem laggolt, ment rajta a youtube is. Böngésző persze kaki, kliens volt hozzá, és nem javas mert böngészőből nyílt!
De nem most volt ez. Meg azon rendesebben ment a java. Nem halt bele. Meg microSD slot. És qwerty. Persze a házban a LED helyén a kamera és a kamera helyén semmi de az ne zavarjon.Ha már itt tartunk. Befektetek a HTC HD2-be. Most annak mi az ára? WinMO-val vagy droiddal jobb árulni? Meg hogy állunk a frissen javított állítással? Szilikon tok van meg töltő és kábel. MicroSD kérdéses még. A többit lenyúlja az eredeti tulaj.
Tekintve hogy itthon 13 ezerért látványosan sokat állt digitizert lehet venni: [link]
Ez szerintetek megbízható?: [link]
Még ebay szűz vagyok
Plusz egy mocskos olcsó szerszámok nélkül: [link] -
Tim82
félisten
Nincs szükségem kioktatásra. Azért linkeltem be, mert szemlátomást más is kereste Google-val és az első pár találat a Nokia 500 volt, így feltételeztem, hogy van valami beragadt raktárkészlet és attól próbálnak megszabadulni. Azért azt talán te is belátod, hogy enyhén ellentmondóak a "keresőszavak".
De ha nagyon kíváncsiak vagytok, megkérdezem holnap a Telenor-os kapcsolattartónkat, hogy tud-e valami ilyen nevű cuccról.
-
quailstorm
félisten
egyébként remélem nem veszi itt senki vérsértésnek amit művelek...
Én komolyan gondolom, de ismertek, nagyon sokat akarok nagyon olcsóért. Eddig a legutóbbi 3 telómtól ezt megkaptam (W810, N95 8GB, N900). SGS-nél éreztem még ilyen potenciált. Nem olcsón jót meg jópár telónál:
Xperia SP, Nokia 701, Nokia 808, SGS4active, iP5, S3LTE. Csak hogy pár biztos pont legyen.(#6753) HuMarc: nem arra a PDF verem...
Csak szeretnék tanulni énekórán kompakt méretben. És szeretem ha minél több fér ki élesen a képernyőre. Ennyi.Ja a casualnak több mint jó, nem kell kínlódni vele, csak kicsit türelmesnek, és nincsenek akkora ingások mint leírtam, hogy eleinte repül, aztán meg élethossz mire mozdul. Meg noob proof valamilyen szinten. Legalábbis nincs rá GO launcher meg 3D csiga
Skype meg bugos, csak akkor kapják meg az üzenetem ha rájuk csörgök
-
-
quailstorm
félisten
Akkor jó. Nekem a Six guns eddig kettőből kettőn elviselhetetlen volt...
A másik meg a Temple run. A játékélmény jobb mint Xperia X8-on (hivatalosan nem támogatott eszköz), vagy mint galaxy xcoveron (marvell+vivante fuckyeah), de a HTC HD2-őt (QSD8250 adreno200) nem éri el. TR2 meg nincs. Mi ez már?
-
quailstorm
félisten
Jaja, AB-t min 720p-ben, min 10 colon, vagy nem izgat... De már amúgy is meguntam. Semmi újat nem ad 8 season 7 sima epizód, egy full RIO meg az 1.1-es space után.
PSP akad
Az baj. És mi akad rajt? CoD road to victory? GTA?
Egyébként azért megbocsáthatatlan az akadás az L520-on pár játékkal, mert sokkal szebbek 1magosainkon jobban futottak... -
quailstorm
félisten
??????????
Nem az OS laggol, bár nekem elég kimértnek és komótosnak tűnik, sok az animáció akár iPhone-on, de még kibírom. Droid meg ennyit szenved a beállítások menüben, az se gyorsabb csak legalább szaggat közben.
Az a gondom hogy nem nagyon találok lagmentes játékot. Ott a six guns, ennek legalább nevét is tudom, aztán haver mutatott felülnézetes trancsírshootert, meg driftmania (tudomisén mi volt az), és mind laggolt. Nem is kicsit, nem csak alacsony FPS, hanem rendes akadások szabályos időközönként mint i4-en iOS7-tel az asphalt 8. Jahogy az ezekre nincs, hanem ilyen béna grafikájú izék akadnak...Megnéznék már egy AAA címet ha van egyáltalán.
-
Tim82
félisten
-
quailstorm
félisten
Pocket neo az egy bűn...
Persze occsó, de az N95-öt le nem cserélném rá csak azért mert Jellybean. Cserébe minden hardvereleme minőségtelen ócska használhatatlan szar. És még a TV-met se tudja távirányítani.De lehet ez csak szubjektív vélemény és valakinek jobban számít a jobb netélmény olvashatatlan kijelzőn és a Pou...
-
quailstorm
félisten
Ugye milyen menő?
Viszont sajna csak XP-n megy...
Nem baj, majd veszek USB-s átalakítót is. Van normális állapotú kontrollerem természetesen, különben nem áldoztam volna be ezt. De még így is megy PSX-szel is.
(#6033) Blackmirror: 20:00-kor konstatáltam hogy igencsak megcsappant a szigetelőszalag készlet.
Magas gányfaktor= igénytelenség.
-
quailstorm
félisten
Én is úgy értelmeztem ahogy a mondatod második felében van. Csak én ilyet nem tapasztaltam eddig. Van BMX-es és iszákos haverom, de az egy állat. És a többiek is hasonlóak akiket ismerek. Sport, kocka, mötááál. Amellett nyomták.
Az volt a legmenőbb mikor elütött egy piros lámpánál a zebrán álló teherautót mert a villamost figyelte. Szép csíkot húzott rajta.
A páva haver meg már kb mindent csinált életében. Legalábbis megpróbálta. Kickbox, vízilabda, kockulás gépen, stréberkedés, versenyekre járás, társastánc.
Most meg mintapáva divatmeleg aki arról híres hogy mennyire hülye részegen, és bármilyen telefont össze tud törni vagy be tud áztatni. -
SDDS22
tag
Professzor azt hiszem új fajt találtam.
Viccet félretéve sajna egyre kevesebb a hasonló gondolkodású a környezetemben, szerencsére az osztályom pont ilyenekből áll (egy-két különcön kívül), de az évfolyamtársak között azért van egy pár páwa.
A csőgatya nálam is kiesik...
-
quailstorm
félisten
S-S-Stréééber. Bár aki rád kiabálja az is örül ha megvan a 4-es vagy jobb. De azért ment a basztatás rendesen. Ezt ellensúlyozandó csinálni kellett a műsort. Így lettem haverral a suliban egyszerre kitűnő tanuló, és balhés gyerek. Csak haver nem hagyta abba a balhét az RMG-ben... csak másképp csinálja, de szvsz durvább mintha véletlen kiveszel egy téglát a falból.
-
Cyberpunk
félisten
Mintagyerek = beleillik a társadalom által elvárt képbe.
Jól tanul, normálisan öltözködik, hajviselet is legyen a normális nőknél hosszú haj, férfiaknál rövid, dolgos, zenei ízlése ne legyen extrém, illemtudó és még lehetne folytatni a sort szerintem.
Nyilván kevesen vannak, akik ebbe a képbe beleillenek minden szempontból, ha valaki fikázza a másikat azért, mert mondjuk lilára festi a haját, vagy előítéletei vannak az ilyenekkel szemben stb... Na az az igazi probléma, mert gondolom ő sem egy szent ember, akibe nem lehet belekötni.
-
Keeperv85
nagyúr
"Bár azt igazából nem értem, hogy ki akarja megmondani neked, hogy mit hallgass, mit vegyél fel, mit egyél, mert én gyerekként nem szembesülök ezzel"
Oh, dehogy is nem! Próbálj csak meg te bevonulni egy osztályba hosszú hajjal, miközben atelódból üvölt az Iron Maiden... majd mindjárt jön valaki, aki megmondja, hogy: "Anyád nem nevelt meg? Hogy nézel ki?! Húzzál fodrászhoz!"
Nem mondják meg mit hallgass?! Kapcsold be a rádiót és válogass! Ha neked tetszik az az okádék, ami ömlik belőle, akkor a program már sikeres volt. Egy lettél azok közül, aki része a fogyasztói társadalomnak: szemetet kapsz, de élsz vele, mert megtanultad, hogy az jó. Elvesznek az önálló igényeid, mint a millió többinek.
Nem szabályozzák mit egyél?! Oké, akkor én szeretnék a parizeres zsemlém helyett kaviárt! Ja, hogy az olyan áron van, hogy nem tudom megvenni?! Perszehogy... Olcsó szemét minden, csak fogyaszd el nyugodtan! Közben pedig menj be a gyárba, ahol te gyártod azt a hulladékot, amit másnak horror áron adnak. Megcsinálsz napi 100 telót, de egy is a duplájába kerül a fizetésednek és közben sulykolják beléd, hogy nem vagy hatékony....
...és hogy mit is jelent a mintaember: azt csinálja, amit elvárnak tőle. Semmivel sem többet vagy kevesebbet. Zombi lesz, még élve...
-
Keeperv85
nagyúr
Nem megyek szembe az elvárásokkal, de nem is igyekszem megfelelni mindnek, csak amivel egyetértek. Pl. nem érdekel mennyire tilos közterületen alkoholt fogyasztani, mivel a szabályozás már a megszületésekor értelmét vesztette. (Részegen is bemehetek a városba és ugyan úgy bele tudok kötni valakibe, vagy leihatom magam a város kocsmában is és dettó végighányom a főutat...).
Azért mert neked azt mondják, hogy hallgasd azt a szennyet, ami a rádióból szól és edd meg azt a "kaját", amit a többi, hordj olyan ruhát mint a többi, viselkedj úgy mint a többi, éppen csak egy dolgot vesztesz el: saját magad. Azt teszem, ami NEKEM jó és nem érdekel, hogy nem illik bele a kialakított idealizált világképbe, ahol mindenki olyan, ahogy elvárják tőle.
Ettől függetlenül tisztelem az emberi értékeket: előre engedem az időseket, vagy kinyitom másnak az ajtót. Sokan meglepődnek, ha talpig feketében, egy hátközépig érő hajjal mászkáló srác hellyel kínálja őket a buszon...
@Cyberpunk: Pontosan.
-
Cyberpunk
félisten
-
quailstorm
félisten
Javaslat:
törött kézzel nem érdemes Prince of Persia Sands of time-ozni mert beizzadsz, és büdös lesz a kezed...
Igen, saját tapasztalat.Jut eszembe, de jó hogy már nem a GeForce FX5200-zal kell szenvedni... 45 percig tartott azon a gépen tálcára tenni a PoP-ot, meg felvenni onnan... 1GB RAM, celeron 1 mag 2,6ghz, meg a jó régi XP.
Ja és törött kézzel még gipsz nélkül félig kivittem a Super Mario Brost W810-en NES emulátorral a klinikai váróban.
-
Švejk
őstag
Buliii volt tegnap
Még mindig a fejemben van.
A mámor hatására leültünk dumálni két kiscsajjal, akik persze negyed óra alatt 5 szál cigit elszívtak. Éljen a tüdőrák! Meg is jegyeztem nekik, mire rákezték, hogy nekik egy 15 éves ugyan ne mondja meg. Jó, mondom lelkük rajta. Egyébként meg az a szomorú igazság hogy a korosztályom fájdalmasan hülye. Nem olyan jámboran mint mondjuk Svejk a derék katona, hanem teljesen sötétek. És ez fáj, az pedig még jobban, hogy mi lesz ezekkel 10 év múlva? Betagozódnak, vagy utolsó csövesek lesznek?
Na, egy a lényeg, igyekeztem a gyárkéményektől mielőbb búcsúzni. -
pit stop
addikt
De ha mindannyian inkább csak kiléptek onnan, akkor még inkább fölénybe kerülnek [Tudjukkik]
Lehet csak én szoktam előbbi csoporthoz hozzá, de mostanában szerintem nagyobb gond, hogy olyanok osztogatnak okosságokat, akik tudatlanok összehasonlításban de még lelkesek is hozzá. -
Švejk
őstag
Én annyira nem merném, a topikjára ránéztem, a legtöbben a végülis nem rossz állásponton voltak. Olyan hogy megcsináltam az évszázad üzletét, vagy hogy elképesztő szar mobil, nem volt. És ez az abszolút középszerűség jele.
Ha szidnak valamit, igenis lehet nagyon jó, de amivel mindenki úgy van, hogy "ha már megvettem ez van, nem lehet mit csinálni" az nem lehet nagy durranás.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest