- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
válasz
HuMarc #12056 üzenetére
8.1 után minden készülékre elérhető a here maps, transit, és drive. Lényegében bővítik az elérhető országokat most csak párban lehet. A drive+ továbbra is fizetős marad.
Eddig is elérhető volt minden telefonra a drive+ csak 35 euróért ha jól emlékszem.És igen ingyenesen, offline, és legálisan. Aztán, ha meg nem tartják a szavukat, majd megtudják a néptől mit csináljanak a 3rd party gyártók telefonjaival...
-
w333
félisten
-
-Faceless-
őstag
válasz
HuMarc #11621 üzenetére
Note 3 Neo, L90, Moto X, Moto G, Lumia 1320 (de máshol is van), Meizu
T-ékhez most jön az Idol 2 S 60-ért kártyásan, szerintem vastagbetűs best-buy kategória, de a smart mini-t, az otPOP-ot, az L7 II-t, a 4055-öt, az y300-at, az ot IDOL-t ki lehetne húzni. Miközben az idol S-et egy kategóriával lentebb lehet rakni.
-
quailstorm
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
HuMarc #11248 üzenetére
Van, amikor igen, jelen esetben nem, de a hivatalos BB-szervíznél mindenképpen olcsóbban. A Nexus 7 viszont saját részre lesz, eleve bagóért vettem törötten. Az X61 tablet ugyanez a tészta (bár a meglévő 3 saját laptop mellé lehet, hogy nem kéne negyedik, ha úgy döntök, majd elajándékozom).
Eleve nincsen pofám azért sok pénzt kérni, amit igazából gyakorlatilag hobbiból meg tudásvágy miatt csinálok, mert köze nincs se a szakmámhoz (már ha az egyetemi tanulmányok annak minősülnek), se a munkámhoz, de itt eleve úgy indítottak, hogy nem ingyen kérik a Z10-kijelzőcserét.
quailstorm: aha, akkor biztos a T10-zel kevertem.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
HuMarc #11237 üzenetére
Nálam van 5 éve, amúgy 2006-os, így értettem.
Amúgy Samsung S24A300BL, apróról, 18k. Na most a régi elmegy, 7k-ért van rá vevő, osztálytársam. 11k különbözet marad és kis hasznokból meg bőven volt annyi (több is)
De nem is ez idegesít hanem az, hogy ilyen szól le engem, aki két ujját nem mozdítja semmiért. Aki egyszer azért nem akart dolgozni menni, mert délelőtt nem tudta megnézni a Facebookját.
-
w333
félisten
válasz
HuMarc #11083 üzenetére
Bemutatót láttam elég jónak tűnik ... az első része tényleg kaki volt
IMDB 7.6 pont 3D -ben pedig nagy élmény lesz 2 óra 20 perces film
Szerintem jó kis film lesz
(#11084) Ed3r_X_
Persze majd beszámolok hogy milyen volt
(#11085) Blackmirror
Köszi
-
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #11072 üzenetére
Szerintem meg a Samsungot pont nem érdekli, mert ők megnézik mi van, és megcsinálják az összes lehetséges kombinációt, aztán piacra dobják.
Egyébként a facebookpicsa úgyis megveszi.
(#11071) w333: van olyan ismerősöm aki szerint az S5830i tökéletes és hibátlan. Ő az a HiFi állat akiről korábban beszéltem. Csak nem ért a telókhoz. Nincs rajta neki semmi, nem modemhibás és csak telefonál vele, meg alkatrészt fényképez, ami csak a teló kijelzőjén néz vissza. Meg bírja a gázolajat.
Hiába mondom neki hogy a gond akkor kezdődik ha elkezdi az ember használni, ő azt válaszolja a telefon nem arra való... sőt hogy nem arra van tervezve...
vallásos(#11073) Ed3r_X_ : de, dehát oda is van írva. Viszont jó driverrel megoldható lenne hogy egyszerre menjen a 6 mag. Persze mai droidos viszonyok mellett értelme 0. De benchmarkhuszárkodni lehetne.
-
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #10952 üzenetére
Ha tudnád mit művelnek ezek az őrültek. ez egy komoly igazság
És ő még hol tart összegekben...Voltam hifi vakteszten, hallgattam interconnect kábelt, hangfalkábelt, korrektort. Sőt, állványt és áramsimítót is.
Aztán az is egy élmény mikor egy házban még a folyosón is hangfal van. 82 pár. Mert az köll -
w333
félisten
válasz
HuMarc #10760 üzenetére
+1 nagyon jó volt az egész találkozó, és gyorsan elrepült az idő !
Jót röhögtünk amikor quailstorm kikapcsolta a TV -ket !
És így van a Wayteq 5H talk abszolút, teljesen "bestbuy"
A tombolán is nagyon közel voltunk, én 20 -al, te pedig ha jól emlékszem 3 -al !
Mindenhol tényleg ott voltunk ..
és az Alcatel -ek is teljesen jók voltak
-
Tim82
félisten
-
pit stop
addikt
válasz
HuMarc #10602 üzenetére
Felveszel egy fekete inget fehér nyakkendővel, összeborzolod a hajad, szemeddel meg csinálj valamit és mehetsz, kész. Ed3r_X_ -nek már nem ilyen egyszerű
Ui.: Nem hiába veszek én is külsős jegyet
Más: Nincs semmi épkézláb online stratégiai játék clash of clans-on meg saját testvérén kívül?
-
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #10586 üzenetére
én meg ezt tolom droidon Szerintem tökéletes koppincs. Animál is.
WP-re meg tudtommal az eredeti is ki van adva, legalábbis haverok azt tolják.
-
pit stop
addikt
-
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #10364 üzenetére
Kivéve Windows Phone Windowszal. Az működik és GYORS.
Más:
S5570i teljesen meghülyült. Akku le fel ugrál 30 és 100 közt. Meg amit nem mondtam, pénteről szombatra virradó éjjel felébredek éjszaka, mondom mi ez a díszkivilágítás, odanézek, galaxy mini S5570i boot freeze
Bekapcsolva hagytam ott lezárt képernyővel, mint hetekig előtte.
Akkó jóvan -
-
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #10315 üzenetére
Az jó. Egyébként szegedi, de többet nem lehet tudni, nehogy zaklassák hülyeségekkel.
(#10318) batai15: nem ismerem. Ativ S-re azt tudom mondani hogy jó. De a WP7 már egyáltalán nem jó befektetés mint tudjuk. Azért munkás telónak jó lenne.
Miért vettem SGS-t? kérdésre meg írok már pár választ.
Szembejött a ZINTERNETEN, HD2 kijelző után maradt erőforrásba beleférve
Régről tudom személyes tapasztalatból, hogy a 4.x remek rajta mert van driver.
A kijelző érzékenysége rám van szabva.
A hangja megfelel.
Elég erős/kompatibilis ahhoz hogy ne akarjam falhozvágni.
PowerVR SGX
Normális kamera
Belefér a kezembe, jó a fogása
Nem annyira feminin mint egy Ace2 vagy S3 mini, vagy S3Hátránya a pentile beégve, a nincsvaku, meg a merül mint a Titanic effektus. Ennyi pénzért kibírom. Pláne hogy általában lesz nálam vakus nem ennyire merülős tella.
Aztán asszem most megpucolom mert csúszik a zsírtól
-
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #10292 üzenetére
Szerettem volna egy normális webböngészőt. Mobile IE10 nem az. Talán majd a 11.
N900-ra meg az opera 12 nem kapott bugfixeket és laggol. 11.5 régi, de már 12-vel se jön be egyre több oldal.(#10294) Tim82: jól hangzik. Majd meglátjuk hogy alakulnak a lehetőségek. SGS-t nem hiszem hogy majd meg akarom tartani. Nincs érzelmi kötődés hozzá.
-
-Faceless-
őstag
válasz
HuMarc #10229 üzenetére
Volt ilyen Gigabyte-om, legalábbis nagyon hasonló az biztos. Szerintem egy hulladék volt, szóval kihajítottam akkor lett elegem az olcsó egerekből..
Egyenetlenül érzékelt, ha más felületre raktam ki kellett húzni meg vissza, és akkor se biztos, hogy jó volt, és az oldalsó gombok úgy lötyögtek benne, hogy azt hinné az ember mindjárt kiesik... -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
HuMarc #10209 üzenetére
Bioshock Infinite Elizabeth. Fan vagyok, és az egyik legjobb karakter benne, érdekes jellemvonásokkal.
vond nagyon ügyes, már megcsinálta régebben, csak a kék gallér kellene rá
Ma meg olyat csinált az SP-m, egyből ideges lettem. .201-es frissítés, lement szépen, reboot, megy. Apám hív, és nem tudom felvenni. Kilőtte az alsó gombsort, a felsőt, full fehér képernyő, a gombok helyén ilyen kör szimbólum (mint mikor újratöltené) Ja és nem írta ki, hogy ki keres, és el se tudtam húzni, mert az se lehetett látni.
Sony jó telefonokat csinál, csak kalap szar szoftvereket ír. Érdekesen a 4.1-gyel semmi gond nem volt. Vissza kéne rakni
-
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #10038 üzenetére
Köszönöm szépen.
Találkozást illetően nyugi van. Valahogy én is megtaláltam Marcit, pedig nem jött össze hogy iskola előtt találkozzunk. Meg iskolán kívül azóta se...
Csak legyen megbeszélve a helyszín azt cső. Én meg tuti nem fogok rákészülni a telefonjaimmal, ahogy én használom úgy lesz. S5570i-t vigyek? Bemutatni miért az a legrosszabb GPU-s droid?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest