- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #7378 üzenetére
asszem nem az SGS
Talán SGS2-őn már elindul rendesen 20+FPS, meg galaxy nexuson.
De nekem az irányítás marhára nem jött be. A grafpack szebb, SGnexus hardverével szerelt tabon PS3 kontrollerrel jó volt a vice city, de az meg nem az a nagyon hordozható.
Helikkel PC-n is szenvedtem nemhogy érintőn, el se tudom képzelni -
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #7371 üzenetére
Vajon hogy mehet 3GS-en? Ha egyáltalán... szerintem felejtős
vice city jobban megy 3gs-en mint ez -
maggi1886076
addikt
válasz
batai15 #7118 üzenetére
ad2: megnézheted nexust v mást mennyien használnak ,itt meg moto g-t. Nagyobb tábor több segitség.
nyilván az idősebb, gyengébb használt telefont kell megvenni, aztán jön a sírás...
ad3 nem vagy moderátor,ill ennyi erővel te is hsz vadász vagy.
akár lehetnék, de nem tartom magam annak. gondolom Te sem, pedig elég gyanús.
-
válasz
batai15 #7087 üzenetére
ne vegyél samsung telefont, sok más gyártó is adott még, sokkal jobb akkumulátoros üzemidőkkel, mint a nokia wp telefonok.
nem én mesélem be, a linkelt teszteket nézegesd, lesz ott magyarázat, és választék is bőven.
ne nekem higy, hanem a hozzáértőbbeknek, akik azonos feltételek mellett tesztelnek minden típust.
egy telefon hardvere sok összetevőből áll, ezért nem véletlen, hogy minden iphone jóval gyengébb például 3g telefonálási üzemidőben, mint sok androidos típus, de kijelzős üzemidőben viszont jobbak, vagy legalább annyit bírnak, és még lehetne sorolni... -
válasz
batai15 #7085 üzenetére
ahogy gondolod, hazudtold meg a teszteket és a felhasználói tapasztalatokat is nyugodtan...
nem az a kérdés, hogy hány telefonod volt, hanem azok típusa, mert vélhetően/láthatóan nem megfelelő viszonyítási alapot biztosítanak.
addig minden jó, amíg nem próbál ki/használ valaki attól is jobbat. -
válasz
batai15 #7083 üzenetére
mondom, ha nincs normális viszonyítási alapod, akkor nézegesd a teszteket - amit linkeltem, ott részletesen leírják, hogy miként tesztelnek, de sok más fórumon is van még ilyen -, illetve próbálj ki megfelelő típusú telefonokat, és majd kiderül...
nézz meg más telefonokat is a wp-s típusokhoz képest; link
a 625-ös alakul, de a 820-as gyengusz... -
válasz
batai15 #7081 üzenetére
nem muszáj, és bár komolyabb 820-as tapasztalatom nincs, de elég ránézni a tesztekre - és nem csak a korábban linkelt oldalon -, illetve 920 volt nálam sokat, az is gyenge akkumulátoros üzemidő szempontjából, ott rendesen tapasztaltam is a tesztes lehúzást.
csak azt tudom mondani, hogy használj egy jobb akkumulátoros üzemidővel rendelkező telefont, és látod majd a különbséget, pláne kijelzős használatnál. -
válasz
batai15 #7077 üzenetére
egyrészt csúcskategóriát írtam, a 820 számomra nem az, másrészt nem csak szerintem, link
ilyen gyengusz értékekkel felejtős, ráadásul ez csak szintetikus teszt, mobilinternetes böngészéssel ennyit sem bír...
lehet, hogy nem volt normális akkumulátoros üzemidővel rendelkező android oprendszeres mobilod, és ezért a viszonyítási alapod rossz.
itt egy hasonló kategóriás androidos típus, ezzel érdemes például összehasonlítani; link -
jooker82
nagyúr
válasz
batai15 #7055 üzenetére
Már,hogy lenne üres,azért hagyom üresen,mert szeretem látni a hátteret is. És már,hogy ne lenne értelme igy a nagy kijelzőnek. Net video,navigáció, esetén természetesen kihasználom a max képernyőt.
inkább egy szép háttérképet lássak akár a kedvenc cssapatomról,kutyámról akváriumról,karácsonyi hangulatról stb.,,mint a feleslegesen nagy csempéket
De mint irtam,kinek mi a fontos,ezt hülyeség beletukmálni a másikba.Kali: Én értelek,csak majd azt is figyeld meg,hogy cirka veled együt 3-an leirtuk,hogy kari előtt jöhet a kitket és majd januárba hányan dobálóznak ezzel,ha mégse igy lesz,holott egyikőnk se hhivatalos info alapján kommentált. Én már csak tudom ezerszer megtörtént ilyen dobálózás.
-
jooker82
nagyúr
válasz
batai15 #7022 üzenetére
A 2x,3D 2 nagy frissitést kapott,sőt a Black is. Várd ki a végét. mint irtam az LG kihagyja a közbeneső frissitéseket. Ettől függetlenül én se hiszek benne,hogy a 4x-re még lenne valami,de voltak már csodák.
Miindenesetre nekem az ICS-el is stabilan működött.A 4.1-et már nem vártam meg. -
pit stop
addikt
válasz
batai15 #6936 üzenetére
Próbáld ki több játékban is - van amelyikben optimalizálják rá, van amelyikben nem; és ez sokat számít. Nekem Colin Mcrae nagyon bejött - azt élvezet volt vezetni (pedálal, ellensúlyos rezgő kormánnyal) (és billel nekem elég tré volt), viszont pl. Trackmania-t katasztrófa volt kormánnyal vezetni.
-
HuMarc
veterán
válasz
batai15 #6822 üzenetére
Hakódik a topik
Filmkritika.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #6557 üzenetére
Samsung ugyan ez, HTC telefonjai se fognak sokat kapni szerintem (max. a csúcskategória)
De ha valami jó, azt nem kell agyon frissítgetni, lehet vannak új funkciók, de kihasználod?
Az ART-nak tényleg van előnye, de azt szerintem mindenképp megkapja ez.
Sajnos ezzel nem lehet mit tenni, nincs egyedül az LG ezzel..
Nem jó irány, beismerem, de a nagy frissítések mindig is Nexus privilégiumok voltak. (hozzáteszem sajnos)
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #6555 üzenetére
Jó, tudtam, hogy ez lesz, de olyan sztereotípiákat állítotok fel. Volt 4 LG telefonod, de elítéled az összeset? Miért ne lehetne jó már végre?
LG KP500: Alsó kategóriás szar, de elég jól bírja a vizet haveromnál (2 kádba esés, 0 baj, 3 éve)
LG GT540: Fojtogatja a RAM mennyiség, rezisztív kijelző, havernak volt, nem rossz, a rezisztív zavart.
LG L7: Fos hardver
4X HD: Erről magad is jól nyilatkoztál. -
Ed3r_X_
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest