- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
Grat hozzá, s jó egészséget!
Picike8: Akár mint telefont is, fejest/fülest is Kínából. Vagy valami régi használt cuccot.
Fülesből most van Kínából egy Vsonic GR06-om, eszméletlen jól szól, főleg a gyengécske és kényelmetlen AKG K331 után...
Milyen fejes lenne? Ugye nem valami béna dizájnfejes? Nem szkállkendi, meg nem a béna bobmárli edisön aminek a hangzásától szegény Marley forog a sírjában?
Ugye minőségi zenéhez minőségi fejhallgató? -
Švejk
őstag
a 40-50 ezres kategóriában sem volt benne?
Belinkelhetted volna továbbá a te best-buy listádat, azzal jár csak igazán jól a nép. -
Picike8
aktív tag
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Švejk
őstag
Nye problem, kiforrja az majd magát. Mindenesetre a PH!-nak a fórumát, a közösségét nem tudná überelni. Óriási közösség van itt, akik ideszoktak (megjegyzem én is) az IT-ipar minden ágáról, játéktól a mobilon át a PC-ig, és ott van a Logout is, ami remek kikapcsolódás a szakmai témák után.
-
Švejk
őstag
Hát mér' olvasod ha rémes?
Nem értem ezt a sok mazochistát...
Kéne bizony, a Tech2 szépen fejlődik, a cikkíró tesztjei lehetnének kicsit pörgősebbek, hangulatosabbak, Bog tesztjeit itt például élmény olvasni.
Ha Ádám a Tech2-n felverekedné magát, elérné, hogy ő is azonnal megkapja a gyártók új feljesztéseit, tesztre, remek konkurenciát jelentene. Minőségi oldal, szép képek, sok videó, normális pontrendszer. Szurkolok nekik! -
quailstorm
félisten
Kiindulási áron
Én kőkemény 3k-ért vettem az egyik PSX-et, másikat meg valami 4500-ért. És itt be van fejezve. 10 évet vársz vele mindjárt olcsóbb lesz, PSX-nél meg már baromira mindegy mert sose volt Mo-n online multija.Mondjuk ez így nagyon abszurd hasonlítás volt. De egyébként hiába olcsó egy konzol. Ha megjelenik egy gáma és bekerül a boltba, akkor PC-re 9-10k, konzolra meg 13-15k. Én meg aszondom anyád. Há konzolt még csak törni se lehet me hát jaj ha véletlen belebakizol kibannolnak Windowsliveról...
Errefelé meg nem épp occsó a dolog... örülsz ha van géped.Havernak van Xbox live arcadeja. Még a fos P4 mellé vette. Előfizetése sose volt, nincs rá dodó. Játékot vett 7-et. Mind 10 felett volt. Konzol volt 50. Erre azt mondta anyád. Bevágta a sarokba, várt(dolgozott) egy nyarat, és lecserélte a 2,6os P4-eg meg 7600GT-t egy i7+HD6970 kombóra.... (ebben a tesója is segített)
Játékvásárlásra pénz nem maradt, bár egy mass effect 3 vagy BF3 kötelező volt... -
quailstorm
félisten
Ezt én tudom.
Viszont van egy gond. Az androiddal nem lett semmi könnyebb. Pedig azért hozták létre. Tehát a cégek is érdekeltek lennének valami más után nézni. Csak ennyit. Ez még érthető gondolom.
Ha nem lenne annyira szar egy galaxy y mint amilyen droiddal, vagy még jobb élményt nyújtana egy S4 mint most. Mindezt úgy hogy könnyebb megcsinálni a rendszert és az appokat, az mindenkinek jó lenne. Ne feledjétek a Nokia N900 6 hónap alatt a piacra jutott nulláról újraírt rendszerrel...Mellesleg a Nokia maps az webapp, azért van már FFOS-ra. Tudtátok? Leglalábbis N900-on 100% hogy webapp.
(#1216) Picike8: akkor bocsánat. Másképp fogalmazok. Sajnos nem tudtam értelmezni a szöveget. Kérek egy magyarázatot hozzá. Ez van, nem ment másodikra sem...
-
w333
félisten
Akkor viszont nem sok van hátra és a Nokia csődbe fog menni !
Max. még annyi esélye van ha a "windows phone" kidob valami új rendszert ami tetszik az embereknek, de így nem véletlen hogy veszélyben vannak hiszen a világon az Android -nak a részesedése 70.4% míg a WP-nek 6.8% ami érthető is mert a kutyának sem kellKülönben ti mostanában láttatok olyan gyártót a Nokia -n kívül amelyik kiadott valami új telefont WP -vel ?
-
-
quailstorm
félisten
Azt mondom, nekem eddigi rekordom valami 110 tab. Ki se fért. ctrl+9-cel mentem a végére onnan meg ctrl+shift+tab
meg egyszer 93 tabot megnyitottam egyszerre, valami 10 percig tekert de sikerült neki.A szidás a firefoxra vonatkozik. Az tegnap is befagyott 3 tabbal. Ma meg linuxon is lagggolt...
-
Blackmirror
őstag
Semmit nem neveznék annak,minden gyártónak vannak melléfogásai.
1 kivételével talán(!!talán),de az az egy nagyon kivételes és máshogy is működik ( a marketing részleg ott is pörög persze) bár ha az új rendszert nézzük lehet hogy kicsit melléfogás lesz,de nem tudni.Ez nem mindenkinek jön be,nekem sem.
Fordítsuk meg a kérdést: te melyik gyártóra mondanád azt hogy kiemelkedően jó?(árazást,termékpalettát tekintve is).Nehéz kérdések ezek.
Nokiával csak vicceltem amúgy,tényleg nagyon jó készülékeket gyártottak,gyakran váltogattam a telefonjaimat de n73 nagyon megfogott.quailstorm:
Túlnyomó részt SE telefonjaim voltak,LG chocolate ésViewty(utóbbi hamar kidőlt-azóta egy kicsit hanyagolom eldzsít) de gondolkodom a visszatérésen.
Motorolát jó hogy említed,tényleg az hiányzik.
"persze csak ha CM10.1 agyonoptimalizálva" -ebben mondjuk igazad van. -
quailstorm
félisten
-
Blackmirror
őstag
Eléggé nyomulnak.
De megvan az eredménye,jól csinálják.
Én az LG eladásaira lennék kíváncsi,remélem nem úgy árulnak mint itthon...igaz mi kis piac vagyunk de ha megnézitek vicc ami itt van.Van egy olyan készülékük mint az optimus G.Jelenleg egyik szolgáltató sem forgalmazza(ne mondjátok a telenort,mert náluk csak dísznek volt,még az online felületről is levették),nem kap reklámot,az átlag ember azt sem tudja hogy létezik.Ott van a nexus is.Azt legalább lehet kapni,de reklám nuku.
Bemegy az ember venni a szolgáltatóhoz egy telefont mit lát?samsung meg samsung meg samsungplakát akcióssamsungquailstorm:jók a marketingeseik.meg azért volt ott olyan készülék aminek a sikerét meglovagolták és nem gyárt olyan rossz telefonokat a samsung.
Nálam egyébként nincs olyan h szeretem-nem szeretem gyártó (jó van egy,de az azért mert mindenük elromlott amit tőlük vettem) nekünk az a jó ha megy a verseny remélem a többi gyártó fel tud kapaszkodni bár ez a marketing gépezet most mindent tarol.
-
mtcob
senior tag
Na az jó...
én utoljára azt láttam 1 hete hogy 2 darab van rendelhető...azt hittem kifogyott es abbahagyják a forgalmazást...mondjuk kíváncsi vagyok hogy a rendelésre beszerzés mennyi időt vesz igénybe...
gondolom megrendeled es 1 hónap múlva szállítják..
(#1082) Blackmirror Hát egyik legmegbízhatóbb gsm bolt...csak jo véleményt hallottam róla...korrektek es javítják rendesen a telot ha gond van vele....ráadásul nagyon jo áron adják a telefonokat..4X HD 67k ért...ajándék
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest