- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtcob
senior tag
-
mtcob
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #3096 üzenetére
Talán lehet róla szó, de nem a mostani körben.... október környékén lehet tudok szervezni párat...
(#3097) Blackmirror
MERT OLCSÓBB
(#3099) Ed3r_X_ : Megpróbálom lebeszélni, majd ha eljön az idő és össze is tudom hozni írok
igazából nem tudom mennyit vállalnak be így szállítással, leginkább ettől függ az egész
-
mtcob
senior tag
válasz
batai15 #3088 üzenetére
Én ügyem nem halad, esélytelen hogy meglesz, csoda hogy jegyzőkönyvet felvették a rendőrségen...
nem érdekli őket sem túlzottan, illetve valószínűleg az IMEI meg lett változtatva, szóval nem is lehet megtalálni vagy bemérni....
Hát Nexus biztos hogy jobb szoftveresen mint a 4X..annak ellenére hogy az LG jó szoftvert ír...Tegrával tényleg szaggat pár app, illetve ha felmelegszik, akkor eléggé elveszik a 4 mag ereje, ShadowGun THD laggolt nálam minimum grafikán...ettől független szerettem azt a telefont, SE xperia mini után megváltás volt a nagy kijelző -
mtcob
senior tag
válasz
batai15 #3080 üzenetére
Tudod volt egy kis rablásos ügyem...Azt hiszem már egyszer írtam privátba is...
Most egy Nokia C7 et nyúzok...Előkerült a fiók aljáról...De már a falra mászok a Symbian tól...Egy Facebook tól vagy egy YouTube tól már kifagy teljesen ha böngészőből nyitom meg..márpedig máshonnan nem lehet, a kliensek nagyon lassúak és fapadosak...Viszont multitaskingba elég jó a rendszer
De úgy tűnik Nexus 4 lesz a következő áldozat szóval megvan az utód -
mtcob
senior tag
válasz
batai15 #3078 üzenetére
Nekem semmi bajom nem volt a 4X-el, jól össze van rakva, kijelző gyönyörű, és bár nem túl friss a szoftver, legalább nem laggol....Jól meg van írva
WP jó platform lesz...Sőt már most is az...Ha lesz normális értesítési rendszer akkor simán pariban lesz a droid/iOS párossal...Nekem is nagyon tetszik -
mtcob
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje nem nagyon voltam itt fent a fórumon, történt valami említésre méltó azóta a Melyik okostelefont vegyem fórumban RigóJancsi megjelenésén kívül? -
mtcob
senior tag
HuMarc: BestBuy listába vedd be ezt
Amúgy ez elirás vagy tényleg ennyiért adják -
mtcob
senior tag
válasz
quailstorm #1099 üzenetére
Igen, sajnos mi tudatos vásárlók akik itt vagyunk MA! n töredéke vagyunk a vásárlók összességének...
És aki bemegy a T-be hogy okostelefont vesz látja nagy plakáton hogy S3 'designed for humans' es máris azt veszik...Általában a Samsungok vannak mindenhol a leglátványosabb helyre kirakva...az emberbe beletáplálják.hogy tudatalatt úgy érezze hogy a Samsung milyen jó...meg a másik hogy ezt az is erősíti hogy a közvetlen környezetében használ mondjuk 8 ember Samsungot, a maradék kettő meg egyéb gyártó termékét....ha egy xperia Z, optimus G kapna ekkora marketinget sokkal jobban vinnék...de sajnos nincs így...marad az átlagembernek az a beidegződés hogy a samsung a legjobb
-
mtcob
senior tag
Na az jó...
én utoljára azt láttam 1 hete hogy 2 darab van rendelhető...azt hittem kifogyott es abbahagyják a forgalmazást...mondjuk kíváncsi vagyok hogy a rendelésre beszerzés mennyi időt vesz igénybe...
gondolom megrendeled es 1 hónap múlva szállítják..
(#1082) Blackmirror Hát egyik legmegbízhatóbb gsm bolt...csak jo véleményt hallottam róla...korrektek es javítják rendesen a telot ha gond van vele....ráadásul nagyon jo áron adják a telefonokat..4X HD 67k ért...ajándék
-
mtcob
senior tag
válasz
Blackmirror #988 üzenetére
T-nél webshopból azthiszem 48k
Vodafone úgytűnik limitált szériás modellt árul -
mtcob
senior tag
válasz
Blackmirror #976 üzenetére
Valamikor láttam hogy rákérdezett hogy lehet-e RAM ot bővíteni a blade 2 ben
Mondjuk a mostani kamerás mindent visz
-
mtcob
senior tag
válasz
jooker82 #163 üzenetére
Összességében semmi bajom az LG vel, szép telefonokat gyárt és az Optimus UI is nagyon jó lett az utóbbi időben
Viszont vannak amik vitathatatlanul nem érik meg az árukat..pl L5 II-t is ajánlod, pedig ár/érték arányban nagyon gyenge...vagy pl az említett L4 is túl lesz árazva...
Vannak nagyon jó LG k ott az l9 a 4x hd vagy a G mindegyik nagyon jó telefon de ez nem jelenti azt hogy a többi LG is ennyire jó vétel lenne a saját árkategóriájában...Igazából csak annyit akarok ebből kihozni, hogy jó az LG, de néha kell egy kis objektivitás is -
mtcob
senior tag
Jó hát igen valakinek sokat számít a márka..én speciel elvagyok bármivel csak működjön jól
phobeus jooker nek adni kéne egy optimus L4 et ami 3,8" on 320x480 as felbontású..Használja egy hónapig kíváncsi vagyok milyen véleménye lenne utána...Lehet elkezdene mást is ajánlani
-
mtcob
senior tag
Most látom hogy van OFF topic is
Repül is a kedvencek közé
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest