- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
válasz
Cyberpunk #4112 üzenetére
Aki normális árakat tudott nyújtani, az a djuice volt. Én még mindig a Kártyás29 nevű csomagot használom, 29 ft 1 perc, najó, 3 ft kapcsolási díjjal, de még így is baráti.
Ám az egyetlen gond, hogy kb 1 éve már nem eléghető újonnan ez a csomag, helyette jött valami halál sz*r kondíciókkal. Azóta meg gyakorlatilag a honlapján kívül a djuice is kihalt, az FB oldaluk megszűnt, nincs jópofizó reklámkampány, meg semmi. A mostani kártyámat 1 éve is már csak Vateráról sikerült megvennem, pedig elvileg még mindig van ilyen csomag, és benzinkutakon kapható...naná, hogy sehol se kapható. -
Blackmirror
őstag
válasz
Cyberpunk #4093 üzenetére
Ezt akartam írni még, csak féltem h komolyan veszel és megsértődsz.
+ még annyit hogy ha spicával kezded hasonlítgatni a szifont és ezzel támasztod alá hogyazandroidszar, akkor gondok vannak
-vagy például be akarod perelni a samsungot.
-vagy mindenkinek almafont ajánlasz a milyen okostelefont vegyek topicban. -
Tim82
félisten
válasz
Cyberpunk #4033 üzenetére
Mit kereszteljek át, a MeeGo-s N9-emet vagy a Lumia 520-amat? Esetleg az E51-emet?
Még nem történt meg a felvásárlás amúgy, 100%-ra csak novemberben dől el (és persze nem valószínű, hogy nem történne meg).
Engem amúgy szimplán nem érdekel az össznépi sírás vagy ujjongás, a sok lelkes fórumtrollal ellentétben engem nem áldott meg senki jóstehetséggel.
Amúgy ha a Microsoft-telefonok
jók lesznek, miért ne vennék? Elég nagy hülyeségnek tartom ezt az egész flamewart, ami megy ezzel kapcsolatban a fórumon.
-
Švejk
őstag
válasz
Cyberpunk #3990 üzenetére
Azért nem értettem magát az ájfont, mert oké, hogy gyors, de az Android is, ráadásul azt úgy témázod ahogy akarod.
De ez hagyján...ha már 200 ezerbe kerül, és csak simán gyors, mondjuk nyújtson valami übertuti újítást, egy gyönyörű felületet. De mit kap a jónép? Egy testreszabhatatlan, giccses, ám legalább gyors pakkot, és megvették. Ez a marketing! De az iOS 7 rettentő szép lett szerintem, így már értelmét is látom az egésznek.Nem utolsósorban jó egészséget hozzá, bár 2 hónap múlva úgyis veszel egy WP-t
-
batai15
félisten
válasz
Cyberpunk #3973 üzenetére
legalább az is összefüggő egységes felületű.
Androiddal ez volt a legnagyobb gondom ha már hátteret cseréltem, akkor jöttek a gondok , mert az ikon elütött tőle, vagy nem volt látható etc....
annyi mindent? nem töltöttem sokat, de akkor is... mappák azok okos dolgok, de akkor is zsúfolt volt ha meg minimál nagyon akkor az volt a baj.
Szal sehogy nem jött be a felület.
Az hogy meg ios vagy wp launchert használtam az olyan mint mint... hmmm
na érted.
[link]
ebből a szempontból a wp és az ios sokkal egységesebb, a wp talán még kicsit jobban. iosben is legalább az ikon alapok egy kerekített négyzetben vannak. Már egységesebb mint a droid. -
w333
félisten
válasz
Cyberpunk #3922 üzenetére
+1 S3 LTE után én is rájöttem hogy undorító gusztustalan műanyagból van a telefon ami még ráadásul le van festve valami gusztustalan lakk festékkel ami gyorsan lekopik !
Arról nem is beszélve hogy a középső fizikai gombot is el kéne már felejteni mert nekem nagyon kényelmetlen volt !
Amoled technológiát meg úgy el kéne már felejteni mint a Plazma Tv- t(#3923) falijja
Hagyjuk már azt a csúnya Sz@rmoledet ! LG G2 sokkal jobb : Link
-
tvamos
nagyúr
válasz
Cyberpunk #3915 üzenetére
Mu az mind!
Telefonban legalabbis nem a szinhuseg a legfontosabb a gyartoknak. De nem lattam azt a kettot egymas mellett. Meg kinek mi tetszik. Biztos van, akinek az. En leszarom a szinhuseget, csak eles legyen a kep.
Mondjuk a valosag mellett azt kell mondjam, a Lumia display valahogy valosaghubb nekem, mint a Nexus. (Ugy ertem, hogy csinalok egy kepet, es azt nezem a Lumian, meg a Nexus-on is.) -
Blackmirror
őstag
válasz
Cyberpunk #3886 üzenetére
Mondjuk 0:26nál és utána megnézed....akkor azért ott így jobbnak tűnik.Lehet hogy vak vagyok.
Video alapján ez a Triluminos technológiájú kijelző azért nem vág oda(élőben még nem láttam),de lehet majd javulni fog.
G2 a video alapján a legjobb.
Szóljatok,íratok szemüveget ha úgy van
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Cyberpunk #3865 üzenetére
Egyrészt a vezetéknevem kezdőbetűje és a születési dátum, másrészt volt egy noname tápegységem, aminek ott díszelgett az oldalán ez a build szám. Aznap mikor regeltem éppen esett-kelt a 2.9-es, a végnapjait élte. Miután kb a 20. név próbálkozásom nem fogadta el, így mérgemben beírtam ezt, mondván úgysem maradok, csak pár kérdés... hát de...
-
tvamos
nagyúr
válasz
Cyberpunk #3813 üzenetére
Ne ird mar, hogy winfos, olyan rosszul esik nekem!
Amugy, meg a WP marha smoothan tud 20-30 masodpercekig toltogetni olyan dolgokat, ami Nexus 7-en 5 masodpercnel rovidebb ido alatt toltodik. Persze lehet, hogy kozben vannak lagok. Mikrolagok. Vagymittudomen... Pikolagok. Az explorer meg botranyos! De mar csak a settingsbe belepni is eltart neha 2 masodpercig...
Nekem nem ez a smooooooooth erzes. -
Tim82
félisten
válasz
Cyberpunk #3791 üzenetére
Az tök jó az Atrix 2-ben, hogy talán fél centivel hosszabb a Lumia 520-nál, de nagyobb méretű és felbontású kijelző került bele, ami majdnem IPS minőségű (hozza az ahhoz hasonlóan jó betekintési szögeket, csak egy fokkal fakóbbnak érzem a L520-énál a színeit, pedig a Lumián fólia is van).
Egy jól kigyomlált, gyárin alapuló custom JB van rajta (a CM-ekkel állítólag vannak gondok az Atrix 2-n), egyelőre úgy néz ki, minden működik. Viszont egy-két bosszantó apróságba már belefutottam: ha jól nézem, nem tudom a lockscreen feloldását módosítani (arra gondolok, hogy amelyik irányba húzom az ujjam a feloldásnál, más és más alkalmazást hozzon elő), ezt CM-en nagyon szépen be lehetett állítani. Valamint hiába van root-olva a telefon, a számomra teljesen felesleges Google keresősávot nem tudom leirtani a home screen felső részéből.
Egyébként az Atrix 2-nél mind a Mobilaréna, mind a gsmarena téved: nem dual band-képes a WLAN modulja, nem látja az 5 GHz-es hálózatokat (azt hiszem, az Atrix 4G viszont igen). A Mobilaréna mondjuk ugyanezt a Lumia 520 adatlapján is benézte.
-
quailstorm
félisten
válasz
Cyberpunk #3766 üzenetére
Túl drága
Egyébként remélem beválik az 5S. Kíváncsi leszek a véleményre. Az i5 meggyőzött, rosszabb nem lehet, csak drágább.
Azt sajnálom hogy végül nem lett 128GB, meg hogy nagyon drága a + háttértár Apple-éknál...
A 64GB kevés, de komolyan. SOK játék, Sygic, Zene, SOK videó, és a kamera melléktermékei, azt tele van. Mondjuk nálam semmi hely nem elég, a jelenlegi telómban is csak 48GB van, szal kussolok inkább.
Egyébként hangra milyen egy minőségi kínai? Hangszóró és füles egyaránt jöhet.
-
HuMarc
veterán
válasz
Cyberpunk #3706 üzenetére
A "Space Gray", és a "Silver" sem az a szín, ami az eddigi iPhone-oknál volt, ez a pezsgőszín meg, amit aranynak akarnak eladni, szvsz bóvlibb, mint az 5C. Persze ezek élőben nyilván máshogy fognak kinézni egy kicsit, na de akkor is.
Amúgy csalódott vagyok, mert én vártam volna egy új iPod Shuffle-t.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Cyberpunk #3688 üzenetére
Nyugi majd fogják másolni a kínaiak és vehetsz egyet a Xiamiauhoz hogy cukitrendi lehess
Így is elkap néha a röhögés az utcán amikor meglátok egy két trendi fiatalt aki úgy néz ki mint 1 mikiegér.
1x-20 éves korosztály a célcsoport.Ehhez a színes öltözködési stílushoz pont illik ez a tok. -
Jacak
senior tag
válasz
Cyberpunk #3561 üzenetére
Lájk,kivéve a Star Trek,meg a Stargate,mi StarWars-on nőttünk fel.
2001:Űrodüsszeia is alapfilm,szeretem,megvan e-könyvben is(mondjuk,e-könyvben sokminden megvan a telón).Anno,a '70-es évek vége felé,mikor először olvastam el a Csillagok háborúja-t,nálam akkor kezdődött a sci-fi szeretete,és mind a mai napig is tart,bár azt azért nem árt ehhez hozzátenni,h. manapság már nem annyira egyértelműen különülnek el a műfaji határok,mint anno....
@HuMarc:
-Nna,a Galaxis útikalauz stopposoknak még jópofa,több része meg is van e-könyvben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest