Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Cyberpunk #3791 üzenetére

    Az tök jó az Atrix 2-ben, hogy talán fél centivel hosszabb a Lumia 520-nál, de nagyobb méretű és felbontású kijelző került bele, ami majdnem IPS minőségű (hozza az ahhoz hasonlóan jó betekintési szögeket, csak egy fokkal fakóbbnak érzem a L520-énál a színeit, pedig a Lumián fólia is van).

    Egy jól kigyomlált, gyárin alapuló custom JB van rajta (a CM-ekkel állítólag vannak gondok az Atrix 2-n), egyelőre úgy néz ki, minden működik. Viszont egy-két bosszantó apróságba már belefutottam: ha jól nézem, nem tudom a lockscreen feloldását módosítani (arra gondolok, hogy amelyik irányba húzom az ujjam a feloldásnál, más és más alkalmazást hozzon elő), ezt CM-en nagyon szépen be lehetett állítani. Valamint hiába van root-olva a telefon, a számomra teljesen felesleges Google keresősávot nem tudom leirtani a home screen felső részéből.

    Egyébként az Atrix 2-nél mind a Mobilaréna, mind a gsmarena téved: nem dual band-képes a WLAN modulja, nem látja az 5 GHz-es hálózatokat (azt hiszem, az Atrix 4G viszont igen). A Mobilaréna mondjuk ugyanezt a Lumia 520 adatlapján is benézte.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák