Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Én meg lehet nem adom el ezt a retket .Nem van kedvem megint bukni rajta, meg vagy 2-30at elverni telefonra. Inkább kivárom az s7-et egyenlőre.
azt kitudja, lehet megint kegyetlen beidegel, és mennie kell. -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror
üzenetére
Vett kétszer annyiért egy droidot és boldog vele. WP-re ha annyit költött volna akkor azzal is ellenne, de inkább nem is írok oda...
Ha meg ennyi bajom van visszaviszem gariba, de arról sincs egy szó se, hogy legalább próbálta volna...640 van családban, teszi a dolgát. Egy év alatt egyszer vagy kétszer fagyott le.
Megvettük BB Q5-öt
Van amit tanulni kell rajta, de elég jó rendszer. Eredeti szoftverrel bárminél gördülékenyebb volt, frissítés után viszon már nem olyan fürge, de azért még nem zavaró. -
batai15
félisten
válasz
quailstorm
üzenetére
Francokat, ne egyen zsiros kenyeret.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Hmm lefekvés előtt szoktam 10 percet kb, olvasgatok ezt-azt.. de általában nem felejtem el kirakni a polcra

-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15
üzenetére
Hánytam
Este még mobiloztam az ágyban, majd elkapott az álommanó (telót nem raktam ki a polcra), mikor meg felkeltem, már késő volt..Mondjuk haver akivel voltam, az is panaszkodott ma reggel, hogy rohadtul fájt a hasa este, valami volt azzal a zsíroskenyérrel.
quailstorm:
Belső részeit nem érte a matéria, csak a vizes zsepiből jött ki szerintem a víz (kijelző alá).. most pihen a radiátoron a telefon, meglátjuk..
Mondjuk így muszáj lesz a csere.. ez meg még kipucolódik még1x szerintem, minden szegletében.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Erre nem biztos hogy kíváncsi voltam. Egészségedre

Szerintem én már évek óta nem hánytam, mesterien vissza tudom fogni, különben lehetett volna tornatermet is mosni például...Telefont meg nagy nagyjából kellett volna letörölni aztán áramtalanítva szétszedni. Így már elég bajos...
Persze lehet foltos kijelzővel használni, ha bírja a szemed, nem kicsit fogsz így bukni rajta...
Haverok anno a Sony K550/W610-et bevert kijelzővel is használták tovább, nem volt más.Amúgy annak a zsírnak valami bűne volt, ez nem normális. Én jellemzően sózott szalonnát kisütöttem serpenyőben, aztán kiöntöm üvegtálba, az a zsír a kenyérre, elég tiszta. Bár évek óta nem ettem, mert már azt se bírom.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
A kenyér stimmel, csak zsíros kenyér volt.. szétcsapta a gyomrom, ami meg jött, az a telefont kapta telibe..
Lepucoltam 100%-ra, csak valszeg a nedves zsepi amit használtam ártott egy kicsit neki, mert a kijelző alá víz került, és befoltosodott..
-
Ed3r_X_
nagyúr
Azt hiszem nézhetek új telefon után..
-
Švejk
őstag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Sok a bug, és sok frissítés van rá. Amik tartják bennem a lelket. Meg nincs lag, ami droidon a földhözvágás szélére sodorta sokszor a telefonom

Amúgy W10-et használok, és sajnos a mindennapi használat során is észrevehetően sok bug van benne (szar böngésző, kezdőképernyőnél van pár bug, áruház gyakran dobál hibákat, stb stb) de sokat fejlődött mióta feltettem, a 8.1 funkcionalitásban meg nekem nem elég.quail: Hivatalos Soundcloud nincs is WP-re. Van egy csomó 3rd party app, valamelyik csak jó. Ugyanez a helyzet pl. az Instagrammal (bár most tesztelik a W10-es verziót), Vine-vel, vagy Youtubeval is.
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror
üzenetére
640 az megy mint a golyó, havernak az van. Bár A8-at maxon nem viszi az se... De amúgy rendben van.
Amúgy a BB az tán még univerzálisabb is a WP-nél, legalábbis van gyári OK FB app, HUB, meg fullos droid4.3.Soundcloudot is bírtam WP-n, 3 másodpercenként összeomlott...
Akkor már inkább a Galaxy S-en néztük milyen szépen laggol. -
Švejk
őstag
Szegény Lumia

Néha eléggé kezdem én is elveszteni benne a hitemet, de egyelőre jól bírom az Android laggolása nélkül
Ezzel együtt ha nem halad ez a rendszer rohadt gyorsan valamerre, a következő telefonom tuti nem Win lesz... -
batai15
félisten
Srácok, engedélyt kaptam hogy elzavarjam a Lumiat. Elakarom adni meg ra dobni es valami olcsóbb kinai telefont venni . 30 korul mert jövőre s7et akarok ha úgy van. 30 korul vannak nexus 4ek az nem lenne esetleg jobb vétel ? Vagy van valami ötletetek ?
Nem bírom a lumiaval ,naponta akarom össze törni. -
Ed3r_X_
nagyúr
Hát srácok, ez a zene a mai nap lenyűgözött engem.. új kedvencem született

-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror
üzenetére
5S-t szerintem.
Akinek meg nagyobb kijelző kell, az 6-ost vesz. De nyilván csökken az ára picit, ha valóban annyi lesz, amennyit mondanak.
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror
üzenetére
Vajon akkor a 6 kivezetik úgy mint anno az 5-öt?
i5S -t a mai napig gyártják, szóval annak a gyártását fogja felváltani az 5SE !

-
w333
félisten
-
batai15
félisten
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Tudod mennyire rühelltem enis a samsungot. De az s6-al már olyat tettek le az asztalra ami nekem is nagyon bejön,az s7 még inkább. Nem tudok mit csinálni. A htc tőkétlen, az lg idén seho nincs . Xiaomi meg szopacs a zárt booloader miatt . Nexus 5x meg vicc 2gb rammal.
Úgyhogy jövőre s7 lesz ha úgy van , vagy s6 idén használtan. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror
üzenetére
400-500$, aszondják'
Az márpedig az i6 ára alatt van.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ez az iPhone SE egész jól hangzik. Ha a 2GB RAM-ot meglépik, és előfizetésben sem lesz horror ára, talán..

-
w333
félisten
F*szért ilyen lassú megint a PH ... néha 5-10mp míg betölti

-
quailstorm
félisten
mSATA SSD kéne nagy, de nem lesz egyhamar

-
quailstorm
félisten
válasz
CJ4567
üzenetére
Gőzöm sincs, de Windows 8.1 alatt szerintem nincs index adatbázis is mindig élőben keres, meg főleg olyanra keresek aminek bejegyzése sincs, szal azért lassú.
De SSD-vel azonnal megvan. Csak ott meg a gép kicsi és gyenge. Egyáltalán nem arra használom amiért megvettem, de jó hogy van
-
CJ4567
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Te mit csinálsz?

Kerregő WD5000AAKS(amiről valamiért lassú egy ideje minden felé Windows boot) + Xeon E5440, és nincs ilyen gond. Írom, és szinte azonnal kiadja. De nem mindig, néha keres a végtelenségig, néha meg nagyon gyors.
Nálam SSD végre játszik, van az alaplapon egy AHCI-s csatlakozó (Jmicron), többi Intel ICH8(vicces módon a Jmicron driver telepítés után SCSI HDD-t ír
)A W8.1 start keresés az viszont nagyon lassú, W7/10-é normális.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Semmire, de szeretem ha azonnal történik minden.
Gépben is ezért pihen SSD, és nem HDD. HDD-s géptől már néha frászt kapok.
-
quailstorm
félisten
Amúgy mire használjátok azt a csoda nagy pörformanszt? Nekem a HD videó hiánya fáj a legjobban, már nem játszok érintős telón...
-
Ed3r_X_
nagyúr
5S elment, igaz két részletben..
És dilemmázom hogy menjen-e az i6, vagy maradjon.. ha marad, akkor a gépből faragok, ahhoz meg nem sok kedvem van most..
-
w333
félisten
Láttátok már ... Link ?

-
batai15
félisten
[link]
Na mondtam ha lenne valami normális ajánlat, akkor simán kiadnék érte ennyi lóvét.
És tessék itt , ennyiért nagyon megérni(más kérdés h még nem futi rá) -
quailstorm
félisten
Teljesen biztosan. Még csak 10 éves

Z520 gyári akkujával.(#21024) Ed3r_X_ : nincs, tesztben Papósé van, de ő is mint hulladék kapta. W910-e nálam van, mert neki csak jobb és jobb állapotú van amit úgyse használ. Majd egyszer akarok egy komolyabbat pár java játékért meg emléknek. W705, G705, W995 talán Cedar közül.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Na így már világos
sose tudtalak sulis időben elhelyezni 
K800-ad nincs? Gondoltam megint kéne venni egyet, hiányoznak a régi szép idők.
-
w333
félisten
válasz
quailstorm
üzenetére
Annak idején amikor ezeket a telefonokat gyártották, szerinted a fejlesztők gondoltak arra hogy valaki 2016 Feb. 29 -én használni fogja még ?

-
quailstorm
félisten
válasz
quailstorm
üzenetére
Beletört a szökőnapba a SonyEricssonok bicskája. Nem ébresztett, dátum helyett faszságot írt, nem lehetett időt állítani. Se a w700 se a w810 nem bírt vele.
Kicsit gáz. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Hányadikos vagy? Sose tudom

-
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc
üzenetére
nyajj, most nézhetik a bagoly pofámat a gombos inggallérral együtt, megyek aztán muslincák
ja ez nem a Zrínyi itt nem illik törni a tablót
akkó' hagyjukA muslincák az az alsós B osztályos tanítónénitől származott. 6-ik osztályosak voltunk szerintem. Falfoglalónál levertük az órarendet (keret nélküli képkeret). Aztán "rebbentek mint a muslincák". Azaz rebbentünk.
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
A síszünetben kikerült a tablótok az infótermek elé.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Jó, de akkor nem tudok multitaskolni. 2-3 appnál már behal általában. Jó, FB és Messenger is fent van.
-
w333
félisten
válasz
quailstorm
üzenetére
Nekem ne mond ... Moto G (GPE rommal) ugyan ilyen !

S6 pedig elpocsékolja az egész erőforrását, bármennyire is erős !

-
quailstorm
félisten
az jó
nekem meg a ZTE-m-nél 1GB-ból 500mega szabad, és Chrome 1 tabnál van amikor az A8-at se zárja be, ami durva ilyen 20k-s kínai vacaknálmondjuk eye candy nincs egyáltalán, de nem is hiányzik, teszi a dolgát egyszerűen
a nagyobbik baj, hogy nemezen kéne játszanom (ma kellett volna), igencsak be tud zuhanni az FPS meg az irányítás késni
-
w333
félisten
válasz
quailstorm
üzenetére
az a jó, ha teli van
Persze a tácswiz mindent bepuszilt, és multitsking 5 alkalmazás után már újratöltött (úgy hogy 1 db. játék nem volt rajta) szóval ez már a másik véglet !

-
CJ4567
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Hanem AlcatelUI. Multitaskingot ez se szereti, 1GB ramból 200MB körül van szabad. Belakva.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De tényleg sok gond van winnel?
Ezzel együtt ha nem halad ez a rendszer rohadt gyorsan valamerre, a következő telefonom tuti nem Win lesz...