- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
gtamate2
veterán
-
dropopi
aktív tag
-
-
agabe
addikt
válasz
Arween #41961 üzenetére
a most kiadott ics-k meg messze nem olyan jok mint a GB-k voltak mostanra. ez az elejen a gb-vel is hasonloan volt...kell a megjelenestol par honap mire tuti jol hasznalhatok lesznek. a szomoru benne, hogy elvileg mar 4-5honapja kinn van bizonyos keszulekekre a szendvics, es meg mindig nem jo. kiadjak es utana fejlesztik a meglevo bugokat.
-
-
werszomjas
addikt
válasz
Arween #41579 üzenetére
Ezt én sem értem, az van az egyikben, ami a másikból hiányzik, de gondolom nem véletlenül
Sajnos ezekben az alsóbb kategóriákban sokszor kompromisszumokat kell kötni, ha azt akarod, hogy minden benne legyen a telefonodban, irány a felsőbb kategória, 100ezer+
Mind1, várom a tesztet, ha a rendszer jól muzsikál, akkor azért egész vállalható készülékekről beszélünk.
Bár én is úgy vagyok vele, nem szeretem a tepsit, nálam max 3,7", azok között viszont nem nagy a választék manapság....
-
nggabi
félisten
válasz
Arween #41174 üzenetére
egy olyan bankkártya amivel tudsz mínuszba is menni. nagyon lehúzós szal csak ésszel
de valamelyik ismerősnek biztosan akad egy... a notik is -20% akcióban vannak, egész jókat is lehet találni közük...
jooker82: ne vegyél bolti garisat. a legolcsóbbhoz csak töltő meg akksi jár semmi más.
-
Daveboy
tag
válasz
Arween #41154 üzenetére
A Ray biztosan jó, de majdnem annyiba kerül mint az Arc S, aminek sokkal nagyobb a kijelzője. Egyébként a két telefon kamerája között semmi különbség nincs? Mondjuk a Ray kompakt, ami nem hátrány, de az ára elég magas a kijelző méretéhez képest. Nagy kár, hogy a Neo-t már nem árulja a T. Nem értem miért nem hagyták hogy lemenjen az ára...
@Forestjo: Pesten az Allee-ban lévő telenorban kiállított walkmant néztem. Feltekertem a fényerőt maxra, de a többihez képest látványosan gyenge volt. Persze ez szubjektív.
-
fatal`
titán
-
nggabi
félisten
válasz
Arween #32475 üzenetére
én w-t vennék. bár a sima sgs nagyobb kijelzős de mégis régebbi modell. 50k körül megy használtban. ezt nem árt figyelembe venned vásárláskor. viszont temérdek főzött rom, miui, cián van rá. sebességben kb ugyanaz mind2 ne tévesszen meg a gyorsabb processzor.
ez tényleg nehéz döntés
-
nggabi
félisten
válasz
Arween #32407 üzenetére
az androidos samsungokat elég egyszerű "buherálni" és visszaállítani is gyári állapotba. érdemes előtte jól tájékozódni az adott modellel kapcsolatban, de némi számítógépes tudással nem túl nehéz.
a w még új modell, gondolom még nem sok cucc van rá, de idővel lesznek...
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest