- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Aktív témák
-
-
törölt tag
-
skylinelaca
senior tag
válasz
Sly Bp. #6155 üzenetére
nekem volt diám... nem sokáig (22nap). én gyári nagyobb akksit 13 ért láttam (1340mAh) ami sok, és a telefon vastagabb lesz (kapsz új hátlapot). Van utángyártott (1800mAh) de az már baromi vastag, vastagabb mint a 1340-es ... az alap akksival szörnyű... az h negyed óra wifi után félig lemegy az akksi. úgy h a világítás a minimum on van, és le kellett szednem egy külön programot amivel az állandó gprs készenlétet ki lehetett kapcsolni mert egyébként ha reggel szedtem le a töltőről akkor este már pittyegett. A legtöbb amit kihoztam bebőle ilyen eco módban az a 1.5 nap volt... Dizájn szempontjából nagyon jó, de nekem recsegett a hátlap a cerka környékén. És ha wifiztem is akkor nagyon meleg lett az akksi...Összességében én senkinek nem ajánlanám jó szívvel.
-
korpicschess
veterán
válasz
Sly Bp. #6150 üzenetére
Nézd: lehet venni nagyobb akksit így 2 problémát is orvosolsz: akku idő, kopós hátlap.
Igaz ez rovására megy a vékonyságnak.
Egyébként szerintem nem olyan vészes a helyzet, egyszer egy hosszú út alatt estére bizony kifogyott a kraft pedig próbáltam csinján bánni vele (de azért kis teeter, zene, fotózás, stb.. fogyasztotta).
Azért ahhoz elég nyúzú-júzernek kell lenni, hogy valaki lemerítse nagyon hamar.
De lehet, hogy Sly Bp.-nek sikerül 10 perc alatt én azért nem vagyok olyan gyakorlottkatsam: kijönnek az új dolgok -> esik az i8910 ára
-
katsam
csendes tag
-
válasz
Sly Bp. #6045 üzenetére
Szerintem meg a Nokia nem csinált ilyet, legalábbis nem látom nyomát
A Nokia MU-37 2 GB-os, a MU-41 meg microSDHC, közöttük meg nem találtam lépcsőt.
Nem csodálnám, ha nem eredeti lenne... Mint ahogy a napokban előkerült, hogy a Nokia class 6-os kártyák milyen lassúak. Nem csodálom, nincs class 6-os kártyájuk, csak valami állat nekiállt hamisítani...
-
akos3
addikt
válasz
Sly Bp. #6000 üzenetére
Hálisten nem a nekem van, de leírom: Kezdetben nem kapcsolt be, csak aksi kibe vétel után 3x. nem ébresztett és a GPS vevő sem talált jelet, és vmi keret is szr volt rajta ha jol tom! Szervizbe került, mert a várva-várt új szoft nem segitett rajta! Mikor kijött a szervizből a GPS gond megmaradt a többi megjavult. ujra szerviz a GPS vevő miatt! Most is ott van, várjuk a fejleményeket!
De érdekes, h ma édesapám bement a Nokiába mert az ővének elszaródótt az akksija (E51) és beszélgetett ott az ürgéval h a mostani nokáknak egyre több gondjuk van! Moondta a pali h sajna igen a szoftok nem a legjobbak de az E51 az még egy sikeres darab, nem mondható ez el az utódjára (E52) ami egy nagy rakás....(ezt igy mondtáka nokiások..vicces volt..
)
-
-
hétalvó
addikt
válasz
Sly Bp. #5944 üzenetére
megvettem en is, 61k-ert nokia garival bontatlanul, egyenlore pozitiv a velemeny, e51 utan egy kis ekszer ez, ha nem arulom egy honapon belul akkor nyert. minden a helyen van, bar nehol kicsit mar tul sok opcio van. A MM-ban kiallitotthoz kepes ez sokkal jobban bejon, talan, mert az enyem mar
Uj tolto csati kikeszit, vehete 2autotoltot es 1 halozatit...
-
borbal187
csendes tag
válasz
Sly Bp. #5932 üzenetére
iphone vs e72.
multimédia vs üzleti felhasználás... mondhatjuk így is.
Tulajdonságaiban, ami a hátteret illeti "szinte" mindkettő egy szinten van.lásd: http://www.geekwithlaptop.com/compare-mobile-phones/Nokia-E72-Apple-iPhone-3GS-3542_3367
Nekem fontos lehet a qwerty és most ezen két teló közül akarok választani.
-Mennyire gyors a szövegbevitel az iphone-on?
-Skype melyik telón fut?
-Melyik készít szebb képet, mondjuk szövegrészt fényképezve újságból?
-GPS melyiken jobb? (képernyő mérettől függetlenül)Szóval, ha nekem nem fontosak annyira a játék és egyéb multi pályák, akkor célként kitűzhető az E72...igaz?
Te melyiket vállalnád...?
-
válasz
Sly Bp. #5891 üzenetére
+(#5892) picur220: Köszi!
Na elolvastam a Samsung i7110 tesztet is. Nagyon jó telefonnak tűnik, talán jobbnak is, mint az N79. A kettő közül melyiket ajánljátok? Az N79 játszik divx-et, vagy konvertálni kell? Garmin (úgy olvastam ez a legjobb navi program) felmenne az I7110-re gond nélkül? Ami nokián elfut program, az menne a samun is?
Mod: samura van magyar szoft, vagy csak angol?
-
Berci77
tag
válasz
Sly Bp. #5868 üzenetére
pl ezek iphone vs android témában:
- bluetooth EGYÁLTALÁN nem megoldott (hivatalosan) az iphone-nál?
- androidos telóknál jelent u.ez problémát?
- telepíthető rájuk az opera mini?
- a beépített böngészők mennyire gördülékenyek?
- kijelző mennyire bírja a strapát? karcok?
- miben jobb, több a g2 a pulse-nál?
- ha jól vágom, akkor az iphone-nál nem lehetséges az, amit írtam a skype-ról, mivel nem multitask. de mi a helyzet az androiddal? -
joey04
titán
válasz
Sly Bp. #5873 üzenetére
nem feltétlen off, lehet ebből tanulni
drágák és mind ugyan úgy néz ki és ugyan azt tudják egy minimális változtatásokon kívül!
ezzel egyetértek. pontosan ez a véleményem. de vannak sokan, akik SE menü hívők. nem tudnak más márkát elképzelni. pl itt volt tipuka. Neki a legjobb választás egy W995. örül is neki azóta is.
átlagos műanyag
SE-hoz képest nagyon gagyi volt szegény K580 minősége. nyöszörög nagyon -
joey04
titán
válasz
Sly Bp. #5871 üzenetére
K850- botrányos képek, botrányos minőség, rengeteg bug. ilyen bugos SE még nem jött ki a gyárból.
p1 volt hosszabb távon is nekem, nem rossz, de csak átlagos. az a HW nagyon elavult volt már megjelenéskor is.
w995 szintén átlagos, nincs vele gond olyan mint a p1. ajánlható. -
-
zack
nagyúr
válasz
Sly Bp. #5799 üzenetére
A teszteket mindenki el tudja olvasni. Úgy gondoltam, hogy itt a segítségnyújtás nem tesztek, hanem saját tapasztalat alapján történik. Ezek szerint tévedtem?
A tesztben kapott értékelés számomra 50%, mert minden teszt szubjektív. A másik 50% a júzerek saját tapasztalata. Bár jó telefon az Arena de a mobilarénán kapott "Különösen Ajánlott" plecsni, és a júzerek tapasztalata nem fedi a valóságot, mivel közel sem annyira tökéletes ahogy azt Bog-ék beállították tehát az "Ajánlott" reálisabb lett volna.
Mivel ez történhet fordítva is, hogy jobban lehúzzák mint amennyire kellene, így tök felesleges elolvasnom még1x. Ráadásul te egyenesen xarnak állítottad be az Omnia2-öt, ami a cikkből ki sem derül, mert csak odabiggyesztették neki az "Ajánlott" plecsnit, ami azért nem rossz. Ezért kérdeztem mit tudsz róla...de ha a cikken kívül semmit, akkor nem értem miért mondtad zsigerből, hogy xar, és húztad le ennyire az Omnia2-öt.
-
-
borbal187
csendes tag
válasz
Sly Bp. #5751 üzenetére
Tud annyival többet az E72-es,az E75-nél, amennyivel én jobban ki tudom használni?
(leszámítva a 75ös gyenge aksiját, már ha nevezhető gyengének)
Ez itt a kérdés!A multimédia az mp3-an kívül nem érdekel, viszont bejön a 75 qwerty-je, de csábítanak a 72 paraméterei. . . erre varjál gombot!
Ezért kérdezem. -
picur220
veterán
válasz
Sly Bp. #5757 üzenetére
A B 'n' O-t.
A BL40 az LG egyik leghülyébb, nagyon kretén húzása a "világ első 4 colos érintőkijelzője" néven, de rábasztak, mert a HTC gyártott egy jobb, nagyobb kijelzős telefont, ami gyakorlatilag most a legerősebb hardverrel, jó szoftverrel és a legnagyob kijelzővel megáldott telefon Európában.
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest