- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
válasz
Stunts666 #3668 üzenetére
Az van, már két hete lassan. Szerintem méltó a hírnevéhez, nagyon szép és nagyon jó rendszer, a Market nem olyan nagy mint az App Store az i-betűs eszközökön, de már így is egy csomó hasznos alkalmazás van. Olyanok is, ami S60-on nincsenek, pedig lenne rá igény (pl. képregényolvasó, normális PDF olvasó...). A böngészője is nagyon komoly, az eddigi tapasztalataim alapján erős második az iPhone után (és a HTC Hero-ban már Flash is lesz), a Google szolgáltatásokkal integrálás nekem hasznos (csak azokat használok), meg úgy alapjáraton kényelmes az egész felület.
Ja és a Google Sky Maphez hasonló alkalmazást még nem láttam sehol se. Csillagtérkép, ami az iránytű, az accelerométer meg a helyzeted alapján mindig azokat a csillagokat/objektumokat mutatja, amerre a telefonnal nézel. Tiszta Augmented Reality.
A G1 hardver nekem tetszik külsőre, bár mostanában az ékezetes írás miatt inkább a virtuális billentyűzetet szoktam használni, így egy G2 (HTC Magic/HTC Sapphire/Google ION) is elég lenne. Csak azt még nem igazán lehet nálunk kapni ennyire se
Szóval ajánlom.
Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Filmvilág
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Goddess of Victory:Nikke
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest