- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt értem amit leírsz, de szerintem pont jól mutatja, hogy egy bővítmény mennyit lassíthat a böngészési élményen! Nekem szimplán ebből a tesztből csak ez a fontos. Azt is tudom, hogy több összetevős egy weboldal megjelenítése, de szerintem ez a tesz mivel egy azon oldalt használsz, valós képet adhat a problémáról.
Nem egy tesztet elvégeztem ma ezen az oldalon különböző beállításokkal.
Jelen esetben a leggyorsabb az Edge saját adatvédelmi beállításai és semmilyen beépülő használata. Ott a maximum nekem kb.83. Minden más esetben ez romlik. A legrosszabb nálam Kaspersky bővítménnyel és magával az AV-val. A jelenlegi kompromisszumos és legjobb megoldás UO, plusz F-Secure. Ezzel a párossal 76-78 pont között hoz, és látható is a weboldalak betöltésénél. Teszttől függetlenül. De mint írtam ez én vagyok. Feljebb a kollégánál hasított a Kaspersky-Chrome-UO megoldás. Nálam épp az ellenkezőjét csinálja.
De mint írtam értem amit leírtál.Nyilván minden változhat negatív irányba is, ha rossz a szerverkapcsolat vagy fosul van megírva a weboldal, stb.
-
-
SP4C3
veterán
Nekem 9-es verzió egyszer startupnál dobta fel, (boot idő kijelzésekor) mondanom sem kell égett a szemem pár másodpercig és kapkodott az ideg. Megnyitom - bumm, ilyen olyan ajánlott bloatware spyware, töltsem le, telepítsem, jót tesz az... Beállításokat böngészve megtalálom a menüt "Membership" - Katt:
"GET PREMIUM"
Kapott maga mellé avast-ot tűzfallal, "PromoUtil.exe" nem megy ki a hálózatra, akkor nincs reklám, de amint kijut...
-
Krystal_s
addikt
Szándékosan klikkeltem rá (egyik népszerű programban), mert tudtam, hogy egy fizetett reklám.
Érdekelt, hogy mi reklámozza magát ilyen erőltetett módon, hogy kijelenti vírusos a rendszer, de majd ők segítenek megtisztítani. Megnyitotta a Play áruházat és bejött a 360 ... hivatalos oldala. Egyszerre arra gondoltam, hogy jé de gáz, ez az a program, amit olyan sokan dicsérnek itt ezen a fórumon.
Szerintem egy konkurens cégnek nem lenne érdeke egy másik AV-t reklámozni. Én gusztustalannak tartottam ezt a reklámot, de a kevésbé hozzáértő emberek segítségnek veszik, hogy milyen rendes egy program, mert úristen vírusos a gép, de ez észrevette és jóindulattal segít megtisztítani, ha feltelepítik. Ráadásul ingyen.
Na mindegy csak megjegyeztem ezt, mert pont téma volt, hogy feketelistára kerültek. -
blattida
nagyúr
Például, ha rendelkezik digitális aláírással ez a winlocker, akkor a kaspersky alapbeállítások mellett nem fog vele foglalkozni, pontosabban hagyni fogja és nem is értesít róla, ha, teszem azt, az automatikus döntés funkciót inaktiváljuk, akkor kicsit más lenne a helyzet.
Amúgy meg, igen, adatbázis alapon nehezen megfoghatóak az ilyen programocskák, ez ebből a tesztből is látszik, mint ahogy az is, hogy milyen sokat jelent/ér egy viselkedés elemző/hips, akár helyi, akár felhő alapú...
-
-
King Unique
titán
Igen azt tudom, h lesz, pl. Trend Micro 2017-ig, Kaspersky 2018-ig, Webroot 2019-ig, csak az érdekelne, h a többinél a support megszűnése mire vonatkozik pontosan
Nem mintha én erre lennék berendezkedve, mert már rég váltottam új OS-re, csak akad még családban 1 XP-s masina, azért kérdeztem. Az illetőknek Linux nem alternatíva, Win7, v újabb nem menne el rajta, fejleszteni nem érdemes már a gépet, aztán ezért égető a dolog... -
daimonion
senior tag
-
blattida
nagyúr
Mivel a tiranium a VT-t jelenti a gyakorlatban, ezért nem meglepő, hogy nem szerepel rosszul, viszont pontosan ezért nem is lesz a legjobb,, hacsak nem változtatnak rajta.
A tényleges beállítások nagyon fontosak és sok mindent befolyásolnak, többek között ezért sem lehet teljesen komolyan venni az ilyen teszteket.
-
Volt már olyan neked amikor használt a zero day védelem? Tehát amikor megakadályozta volna a rendszer fertőzését?
Mert nekem még nem ellenben szinte mindig volt egy 100%-os vakriasztás. Mind HIPS mind adatbázis mind heurisztika részről. Ezért untam meg ezt a macska egér játékot.
-
blattida
nagyúr
Azért ez nem teljesen igaz. Ugyan az mbam alapvetően adatbázis alapú felismeréssel rendelkezik, viszont a heurisztikája azért annyira nem rossz, friss kártevők esetében sem. Az egy másik kérdés, hogy ha nem ismeri fül sem adatbázis, sem pedig heurisztika alapján, akkor bukta van...
-
mrszitya
senior tag
Gondolom, ha az tényleg rollback volt, funkcionalitásban nem tudhatta ugyanazt. Amúgy mi a baj a Kaspi ismertségével?
#stingy2
Nemcsak jelszókezelő van a Webroot-ban, hanem egy identity shield nevű védelmi réteg is. Láthatod is, hogy funkcionál, mivel egy kis lakat jelenik meg a böngésző indításakor a Webroot tálcaikonján.
Jelszókezelőt nyugodtan használhatod, de nyilván a banki belépési adatokat nem kell arra bíznod. Ph!-re vagy egy email fiókba való belépéshez biztonságosabb, ha a böngészőbe épített helyett egy alternatív jelszó managert használsz. Pl. egy Firefox alap jelszókezelőjének a törésével valószínűleg többen foglalkoznak az alvilágban, mint egy külön telepített megoldáséval. Az NSA meg mindent megold.
Webroot SecureAnywhere Identity Shield protects all the details that you may share with an internet banking, web shopping or social networking website, such as: login details, passwords, account numbers, credit card details, social security numbers and personal information such as addresses, dates of birth etc. Webroot SecureAnywhere Identity Shield protects these details all of the time against keyloggers and screengrabbers which may try to steal your information.
-
CJ4567
nagyúr
Sajnos nem tudom megerősíteni, mert Norton Antivirus 2014-et használok, de azt hiszem igen, ott kéne lennie.
Szerk. valamiért keveset mutat a System protectionból(3 a 9-ből), igen ott van, ne aggódj, balancednél is megy.
92 fenyegetés?
(#29502) LiLxWaYnEx Ha keylogger tevékenységet észlel(nálam játéknál kérdezte mert az is használja a billentyűt) akkor megkérdezi hogy engedélyezed-e hogy használja a billentyűt, és mi az alkalmazás útvonala ami hozzá akar férni.
-
angelius
aktív tag
Valaki ide feltöltötte: 360 total security 5.0.0.1952 de ez még nem a végleges mert Pre-Final verzió.
-
ƵøŁĭ
veterán
Nem tudom most mit csinálnak akkor ,mivel láttam más fórumokon a letöltési linket ,amely az új verziót tölti . De most csak a régit .Az új build +1 nyelvi támogatást(orosz) és egyéb fixeket tartalmaz .Állításuk szerint már végleges verzió. Nem tudom ,miért tölti le egyeseknek az újat .
-
daimonion
senior tag
-
mrszitya
senior tag
ESET-ben ott a hips, Avast-ban pedig a "megerősített üzemmód" (és a jelszavas védelem), illetőleg a fizetős verziókban a sandbox is. Ha ezekkel a kiegészítő funkciókkal is él az ember, elég nagy biztonságban tudhatja a gépét az említett védelmekkel. Hogy a júzerek 98%-a nem tudja ezeket az opciókat (ki)használni, az az ő bajuk.
(Az exploitok ellen még ajánlott az EMET, sandbox hiányában pedig a Sandboxie.)
Comodo-val kapcsolatban azonos a véleményem, talán a legerősebb cucc a mai napig is a piacon, de tényleg csúnya bogarak vannak benne. Webroot szintúgy kiemelkedő cuccos a rollback miatt.
-
kivlov
aktív tag
Tudom én is hogy ott hülyét tesztelnek meg elfogultak
Amikor felhoztam a malwaretips oldalt itt elküldtek melegebb éghajlatra a pro playerek hogy az szar...
nem én ajánlottam a Pcmag-otolvass vissza...teszteltem eleget ha visszanézed de itt mindenki okosabb mindenkinél így azzal is elküldtek mikor közzétettem
mindenki azzal főz ami neki tetszik
itt a lényeg a pártatlanság lenne de itt minden van csak az nem... -
Krystal_s
addikt
Köszi szépen a leírást.
Pont azt nem találtam meg sehol, hogy korábban miben írták a Sandboxiet, mert még sosem igényelte külön a Visual Studiot, bár alapból ezen a Win7 rendszeren 2005, 2008 van fent, de a többin lehet hogy az sincs mégis fut régi xp-s gépen is a program.
A 4.12 verzióra vonatkozó leírás már nekem is érthető volt, hogy 4.10 óta külön tölti le, mert sokaknál hibát okozott, amikor telepítőbe volt integrálva. Ezen a gépen 4.08 van még, másik gépen vettem észre, hogy VS-t is telepített nagy örömömre.netpeti98: Igen ezt én is olvastam, csak azt nem tudom, hogy eddig miben írták a programot és miért jobb most Visual Studioban.
-
King Unique
titán
Igen a legfrisebb, mindig mániékusan felpakolok minden frissítést.
Nálam bejött Sandbox ablaka, igaz csak egy Comodo Dragont, InSSidert próbáltam ki vele, de azok mentek probléma nélkül.(#28281) szaki26a : kár, h kivették, mert így tud pörgetni rendesen...lehet majd egyes gépeken kipróbálom a javasoltakat, kösz.
Qihoo kapcsán nem tudok, h emiatt kerüljem-e, de ennyi erővel, főleg NSA botrány kirobbanása óta, vsz többi gyártó terméke is hasonlóan lop...Bár az kicsit fura volt az IS-ben, h van benne olyan védelmi modul, h "figyelje a wevkamerát"...
Pl. ezek a felhő alapú védelmek, mint a Webroot (USA) elvileg folyamatosan átvizsgálja a gépet, fájlokat, megnézi mi van rajta, azt szinkronizálja felhős xarjával, de gondolom el is tárolja adatokat, v nem?
-
ƵøŁĭ
veterán
2014-es is hasonló módon néz ki ,struktúrája is hasonló .Változtatások:
New featuresAntivirus:
New Anti-spam engine
Browsing protection:
Content blocker page in Settings UI has three new categories: Hate, Disturbing, Alcohol and tobacco
Fixed issues
Common:
Old network installer shows strange numbers when it should show message that the installer is too old (CTS-94568)
Installing F-Secure Internet Security 2014 on top of Technology Preview breaks the product (CTS-94564)Antivirus:
TP111: Invalid HTML in command-line scanner's scanning report (CTS-94495)
Scheduled scanning settings, start time adjustment usability problem (CTS-94255)
Unnecessary popup of virus found in archive after successful zipfile removal (CTS-94571)
Links don't fit when F-Secure Key installed (CTS-94475)Browsing protection:
Safe Search Help link now works with Chrome (CTS-94415)
OLS extension re-installation now works for Chrome (CTS-94505)
Denied icon now is correct in blockpage (CTS-94224)
Browsing protection ratings not shown after updated to Chrome web store version (CTS-94516)Dropped Features
Launch pad
(#28006) Lenry
4f3511a08b99567964152364932783b8
BitCoinMiner befigyel xD.. -
zolee0307
őstag
Köszi, de egyenlőre hagyom a roboscant.
Szakiknak:
Érdekes, hogy tegnap a vezérlőpultban bekapcsoltam a . net 3.5, miközben a Windows updateről töltötte le a fájlokat a Roboscan fogott két spywaret, gif fájlban voltak a winsxs mappában. Létezik, hogy az updateről vírus jönne le? Az mbam nem jelzett. Ha kell kép róla, akkor tudok csatolni. -
blattida
nagyúr
Az is mindenképp elkapja, hiszen az folyamatos kapcsolatban van a comodo szervereivel (cima, camas, cloud av, fehér és fekete lista), még előbb, mint az av, igaz, ehhez nem szabad kikapcsolni a hips-et.
Mindenkinek Boldogabb, Sikeresebb és Kártevőktől Mentesebb Új Évet Kívánok!
-
netpeti98
addikt
Persze gondoltam, hogy vicc.
Szerintem se mutatja mindig a valóságot a évszámos verziószám. Lehet az Ubuntu szerű számozás okosabb lenne (például:13.11, ami azt jelöli: 2013, 11 hónapjában kiadott verzió)
(#25382) simon7012: kösz, hogy szóltál, a program update az mutatta, hogy a legfrissebb verziót használom. Angol verziót szándékosan használok a legtöbb programból, de jó tudni, hogy végre van fordítás is.
Nálad fenn állnak ezek a problémák?
-Hitman PRO vizsgálatokat néha megakasztja
-2 havonta egyszer előfordul, hogy fokozatosan lefagy az oprendszer
-A Windows Intézőt néha megakasztja 1-1 másodpercre.Ezek miatt gondolkozom rajta, hogy visszakerüljön-e a Win reinstall után, de arra majd egy hét múlva lesz időm.
Üdv netpeti98
-
Ez mind szép és jó, de ha jól emlékszem LiLxWaYnEx kolléga épp mutatott egy olyat, hogy a Webroot beszívott egy ukash-t. Azt nem tudom, hogy törölte-e vagy csinált e velem valamit, de ha jól emlékszem semmit. Elindult a program, működött és talán pár nap múlva sem történt semmi. Tehát, a whitepaper amit linkeltél nem biztos, hogy minden esetben működik.
-
mrszitya
senior tag
Deepscreen-ben nincs különbség tudtommal sem.
Viszont a @Narxis által linkelt hozzászólás szerint (az egyik fejlesztő hsz.-a Wilderssec-en) gyakorlatilag változatlan ebben a pillanatban a hatékonysága a 8 autosandboxához képest. Nem végeztek vele (technikai hibák), ezért nem is aktiválták benne a beharangozott új funkciókat. Elvileg pár hét múlva lesz csak teljes értékű.A fizetős verziókkal kapcsolatban abban igazat adok neked, hogy ha már van kézi sandbox, odabiggyeszthetnék egy ismeretlen állomány futtatásakor a deepscreen felugró ablakára, hogy abban folytatódjon a működése, ha a júzer úgy kívánja. Hirtelen nem is tudom, hogy van ez azokban, a bétateszt idején ugyan fenn volt az IS nálam, de csak rövid ideig, vírusvédelmét én is csak a freenek teszteltem, videó meg nem nagyon van még.
-
mrszitya
senior tag
Az Avast ingyenes verziójában nincs benne a teljes értékű sandbox, csak a korábban autosandbox néven futó deepscreen, amit ugyan továbbfejlesztettek, de most is az a működési elve, mint előző verziókban. Azaz ha letelik az automatikus elemzési idő (azt hiszem, max 15s), kiengedi a homokozóból a futatott állományt, ha nem észlel kártékony működést.
A fizetős verziókban viszont kézi sandbox is van, tehát a kívánt ideig futtatható benne a gyanús állomány, illetve természetesen a böngészők is. Sőt, a banki és egyéb kényesebb műveletek egy külön virtuális környezetben is végezhetők, hasonlóan a Comodo kioszkjához.
A "hardened mode"-on még tényleg van mit csiszolni, de egyébként jó ötlet annak megakadályozására, hogy a kevésbé tapasztalt júzerek ne telepítgessenek össze-vissza a házi rendszergazda tudta nélkül mindent.
Nyilván erre más megoldás is lehet (pl. applocker), de mindenképp jó az ötlet. -
ƵøŁĭ
veterán
Viszonyítás képen említettem ,mivel ha még nem is olyan hatékony de összetettebb védelemmel talán könnyebben el lehet kerülni a fertőzést . Továbbá az Avast legújabb verzióját inkább RC4-nek nevezném mint ,végleges változatnak . Sajnos nem hibátlan a működése ->pl.hardened mode
(#23898) borix
Felelőtlen usernek mindegy mi megy a gépén .ESET 2013-ban :
E modul kivételével az összes 2013-as verzióval rendelkezik. -
-
Én személy szerint megértelek, de a felhasználók zöme technikai analfabétává válik akkor, ha a védelem kérdést tesz fel neki, pláne, ha az a HIPS, vagy a Sandbox. Ők azt szeretik, ha a gép csont nélkül írt, és azt, ami tényleg fertőzött. Kevés a fals, kevés a kérdés és kicsi a rendszerterhelés. Na már most erre egyelőre a cloud technológia a legjobb válasz, amely vonal sem tekinthető még szakállasnak.
Osztom a véleményed, de az a nagy helyzet, hogy a legkomplexebb védelmek még mindig fizetősek (pl. CIS+TrustConnect), viszont az egyszeri userek számára jó az ingyenes is, mivel egyelőre képtelenség megakadályozni a user errot-t. Vagyis lehetne, überbrutál clouddal, amelyre az előbb említett két cég, megfelelő infrastrukturális háttérrel verhetetlen lehetne... Ebben még a Kasperksy sem császár, mivel vannak jó egy éves fájlok, melyek beazonosítása sem történt meg még a KSN-en...
Egyébként jó múltkorában direkt szórakoztam ezzel, beküldtem a több hónapja azonosítatlan fájlt elemzésre, visszajött, hogy OK, de a KSN még mindig szürke, hónapokkal utána is...
-
Természetesen én sem 100%-ot várnék tőlük, max. olykor-olykor, havi lebontásban, ah éppen úgy van ütemezve a teszt. Érdekes, hogy kb. 100 millió, alapjában véve free userrel rendelkező AV-k, és nem teljesítenek egy BD, vagy Kaspersky szinten. Most a két vagy több motoros versenyzőket nem is említem, mert azok elméletileg előnyben vannak. Csak nem éppen a sok millió nem fizető felhasználó miatt nem fejlesztenek eléggé? Vajon céges környezetben mennyire elterjedt az AVG vagy az AVAST?
-
blattida
nagyúr
Működik, teszi a dolgát, de tényleg nem egy világbajnok eresztés, a legtöbb ingyenes megoldás, védelmet tekintve, jobb választás nála, de hát még nagyon béta, ki tudja, mi lesz belőle.
musli26
Az internetről. Avast honlap, softpedia...mindkettő megbízható.
Ha nem használod a win sajátját, akkor egy önálló tűzfal nem árt mellé, esetleg kézi ellenőrzésre jól jöhet mellé egy mbam. -
Igen, itt egész oldalakat adhatsz meg, illetve gondolom az is menne, hogy linkxxx.js hivatkozást adjon be az ember. Kérdés, hogy olyan módszer/bővítmény van-e, amivel egy tiszta állapotú js hash-ét megadom, és konkrétan ezt beengedi a rendszer, a buheráltat nem - az átirányítós, malware-letöltőset meg pláne nem.
#18857: köszi, utánanézek hogy működik!
-
szaki26a
aktív tag
-
szaki26a
aktív tag
Rosszul gondolod. Olyan nagyszamu virust erdekel, hogy Vmware kifejezetten vedelmi celbol is ajanlja a desktop es szerver virtualizaciot. Virusvedelemnek pedig kizarolag az adatbazis alapu vedelmet tesztelheted igy. Se hips se tuzfal se behavior analizis se sandbox semmi ami a kod futtatasakori vedelmi technologiat tesztelne nem lesz valos. (ezert nem hasznalnak vmet a virusirto teszteleshez, hanem auto image visszallitast)
-
szaki26a
aktív tag
Komoly szemleletbeli kulonbsegek vannak a webroot es egyeb gyartok kozott. Secureanywhere nem tesztekre fejleszti a termeket mint sokan masok. A hddn levo, de nem futo malware nem jelent fenyegetest, az egesz hdd atnezese az eltavolitasuk erdekeben egyertelmu eroforras pazarlas.
Ahhoz, hogy megertsd mi a baj az adatbazis+hips megkozelitessel, vissza kell menni az idoben es megnezni, hogyan fejlodott a virusok mogott allo ipar. Mekkora is ez? Egy becsles szerint 2012ben az orosz maffia virusok altal elert jovedelme meghaladta a kabitoszerbol szarmazot. Majd innen folytatom, ha nem telefonrol is irhatok. -
Nem akarok a WSA mellett kardoskodni, de amit írsz, hogy sok vírust eltávolít és sokat meg is hagy, azt mire alapozod? A fantasztikus videótesztekre a neten? Mert ha igen, akkor azok egyáltalán nem relevánsak!
Amit szaki26a linkelt, már értem. Pontosan leírja, hogy a WSA hogyan működik, akkor is, ha felkerül egy vírus a gépre. A teszteken csak azt nem várják meg, hogy mielőtt MBAM-al leszedik, mi történik addig? Nem úgy működik, mint egy hagyományos védelem. Ez az amit viszont egyik teszt sem tükröz.
Legalábbis mondom mindezt annak fényében, hogy a fenti linkelt anyagokat elolvastam. -
-
-
-
AmigaFan
aktív tag
Már csak hogy picit hozzátegyek, a konfigurálhatósága valóban korlátozott, de az átlag felhasználó leginkább csak felteszi, és jó napot! Nem állítgat semmit. Persze van aki ezt igényli, én speciel nem, mivel így is igen kiválóan teszi a dolgát. Gépet nem fogja, nem zargat csak ha ténylegesen talál valami rosszaságot. Én kifejezetten imádom, nagyon szuper védelem.
-
lck
senior tag
Hasonlók a tapasztalataim. Hozzátenném érzésre Panda Cloud-nál és Kingsoft-nál is kisebb a gépigénye. Teljesen reklámmentes, a háttérben észrevétlenül fut. A nap folyamán többször frissített.
Negatívumok:
Semmi nem állítható benne.
Nálam átlag 60 Mega ramot eszik. / Már amennyire ez manapság negatívum /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen program, ami...?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest