- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
AmigaFan #29064 üzenetére
1.
Egyrészt én az IS-ről beszélek megint nem a cloudról .Továbbá az érdekes kulcsszót ha már említetted nem csak nálam ér el ilyen eredményeket .Egyszer már kitértem a cloudra is ,melyben megfogalmaztam feltételezésemet ,hogy az ő viselkedéselemzője jobban funkcionál a másikénál .Ezt az észrevételt is csak a saját bőrömön tapasztaltam de ,hogy valójában melyik milyen módon és milyen mértékben van megírva nem tudhatjuk .Átlagos felhasználók ne csak a teszteknek lássák a valódi képet hanem olvassanak után na és esetleg tapasztalják meg egyes termékek funkcionalitását .Természetesen más termék esetében is elfordul ,hogy nem tudja blokkolni az aktivitást a rendszerben .Tegnap az egyik hozzászólásomban megemlítettem ,hogy kipróbálom újra .Mai napon beszereztem a zero day mintákat s ezekből kiválogattam a ransomware-kat .Mivel a panda alapbeállítás során a viselkedéselemzőt kikapcsolva hagyja ,ezért bekapcsoltam illetve egyéb beállításokat végeztem . Futtatás során zárolva lettem. Mindenki azt használ amit akar ,mert számos tényező befolyásolja a fertőzés valószínűségét .Bármelyik termék esetében sem elkerülhető az adott fertőzés de ,hogy ne csak én említsem a Panda gyengeségeit nyugodtan szétnézhetsz Youtubeon illetve egyéb teszt oldalakon . Adott szituációban ha nem azonosítja a kártevőt akkor már csak a megelőzés marad ,amelyben látom a fejleszteni valót.Egyik gyártó sem képes szinten tartani az új kártevőkkel megnövekedő szignatúra számot.
2.
Továbbá ha már egy terméket választunk akkor ne csak a vírusirtóval foglalkozzunk hanem a supportal is .
3.
Az elmúlt időszakban számos cégnek küldtem be mintát elemzésre. Legnagyobb megelégedettségemet a Kaspersky, G-data ,Sophos,Webroot-nak tudom nyilvánítani . Panda supportal nem vagyok megelégedve e téren sem ..
4.
Ennyi idő és energiabefektetés után ,szerintem sokak számára nem lesz meglepő ez a vélemény kinyilvánítás . Vannak nála jobb fizetős megoldások .Végszónak pedig csak annyit mondanék : Ha tudatos felhasználó kezébe kerül egy adott védelem ,annak segítségével minden fajta fertőzés elkerülhető . Ebből adódóan kerülni kell az olyan javaslatokat ,amelyekben egy adott terméket lehúznak (én "tesztjeimet ismeritek) . Ha egy felhasználó crack/fix és warez egyéb képviselőit használ úgy ,hogy kikapcsolja a védelmet és utólag reagál a problémára .Ezáltal a vírusirtóra fogja ,hogy miért nem fogta meg így benne egy negatív kép merül fel .Így terjed a hülyeség ...
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
AmigaFan #23825 üzenetére
Hát ha van időd akkor rakj fel egy virtuális rendszert és vizsgáld meg a következőket :
-telepítő mérete
-telepítés ideje
-memóriahasználat
+frissítéskor
+teljes rendszer ellenőrzéskor
-szerezz be nagyjából különböző mintákat
-vizsgáld meg az adatbázis hatékonyságát ( BD motorral s anélkül)
- heurisztika hatékonyságát
- webvédelem hatékonyságát
- eltávolító képesség
-mérlegelj mennyire fontos a free által nyújtott korlátozott funkciók a fizetős termékkel szemben
-fertőzd meg a gépet s nézd meg mennyire hatékonyan hozza helyre a gépet
-fájlműveleteket mennyire lassítja
-boot idő időtartam /leállítás
-megelőző védelem hatékonysága (futtatáskor blokkolja-e)
-külső adattároló kapcsolásakor ellenőrzi e azt
-frissítések gyakorisága
-különböző teszt programok kipróbálása
-kéretlen alkalmazások elleni hatékonysága
- stb... -
válasz
AmigaFan #21377 üzenetére
Nálam a BD W8 Security-nél fordult ez elő, sőt elméletileg a hiba már réges-rég javítva van, de ezek szerint a '14-es verzióknál újra felütötte a fejét a bug... Nincsen vele semmi gond, próbáld meg újraindítani a gépet, ill. kikapcsolni az üzenetközpont eme riasztásait.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
AmigaFan #19900 üzenetére
Remélem a 2013 a fejlesztés éve lesz , mert ami eddig volt az nem nagy előrelépés a piacon .
.
ProActiv-> nagy gondokat okozott ,rendszer fájlokat hitt fertőzésnek
Kinézet-> sima ráncfelvarrásnak tekinthető
Technológiailag heurisztikára illetve adatbázisra törekedik , felhő még nem kifinomult . Reméljük a 2014-es verzió tesz valamit az asztalra . -
Grampy
aktív tag
válasz
AmigaFan #19788 üzenetére
Köszönöm! Nem láttam az ajánlottak között, ezért arra jutottam tegnap a topik olvasgatása után, hogy vagy CIS, vagy Bitdefender free, de akkor teszek egy próbát a Forticlient-el. Egyébként ehhez jó, ha pluszban fenn van a Comod FW? Avast mellett nem volt fent semmi.
Black Plague: Köszi a linket!
ZCoyote, Ninja Chick.: Igen, elég zavaró volt, először Windows Update-re gyanakodtam, hiszen előtte ment fel egy frissítés, bár feladatkezelőt elő tudtam csalni, pusztán az Avast letiltásával nem oldódott meg a probléma. Akkor gondoltam, maradt az Update hiba. Csináltam egy rendszer visszaállítást, azzal megoldódott...egy darabig...Aznap újra előjött a hiba, utána távolítottam el az Avastot, azóta hibátlanul működik a gép, és gyorsabb is.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
AmigaFan #19401 üzenetére
Persze mindenki azt használ amit akar . Lényegében nem rossz de nem is kiemelkedően jó , ráférne sok minden .
- értelmes kezelőfelület
- zero day malware védelem fejlesztése
- sandbox
- részletesebb beállítási lehetőségek
- facebook védelem módosítása
- false riasztások mérséklése
- magyar nyelvi támogatás
- saját tűzfal modul
- inkompatibilitás MBAM szemben telepítéskor -
Andyka0908
tag
válasz
AmigaFan #18379 üzenetére
Nah ezt tényleg butaság volt, amit írtam...nem gondolkoztam.
(#18377) Qasam: Neked mi a véleményed a Norton-ról? Ha esetleg pár mondatot tudnál róla írni.
(#18371) laca026: te a négy közül melyiket ajánlanád inkább? Írtad a Comodo-t is, az létezhet magyar nyelven is?
Köszi mindenkinek!
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
AmigaFan #16921 üzenetére
Ha már van vele(F-Secure) személyes tapasztalatod megkérdezhetem, hogy gépet mennyire fogja? Mert ehhez is van magazinos kód és jelenlegi AV progimat lehet, hogy lecserélem erre ha valóban ilyen sok motort használ, de csak akkor ha nem fogja a gépet, mert jelenlegi AV-m ebből a szempontból nagyon jó, mert egyáltalán nem terheli a gépemet.
-
-
ƵøŁĭ
veterán
-
Ryle
tag
válasz
AmigaFan #14621 üzenetére
Hát akkor meg tartom, de viszont van egy vírus amit nem tud ki irtani ez a program.
Olvastam valahol hogy az F-secure-nak be lehet küldeni a példa file-t ami fertőzött , és arra ki találnak valamit és bele teszik a következő frissítésbe.
Nem tudjátok véletlenül hova lehet beküldeni ?
-
Visormail
addikt
válasz
AmigaFan #14132 üzenetére
Nem tudom, hogy magától is fog e frissülni de rányomtam a programban help/recommend product behozza az oldalukat ahol bejelentkeztem és ott már úgy írja a jelenlegi licenszemet hogy Avira Internet Security 2013. Mellette van letöltési oldalra mutató link ahol van 2013as online és offline telepítő is.
Úgyhogy én nem várok, felraktam. Úgy kezdi hogy kérdés nélkül eltávolítja az előzőt. Custom installnál természetesen továbbra is mi mondjuk meg az eddig megszokott részletességgel, hogy miket kérünk és miket nem (a toolbar sem kötelező). Dupla gép újraindítás után aktíválva van ahogy eddig, nem kell újra serialt írni vagy key fájlt betallózni. -
ƵøŁĭ
veterán
-
BigManus
addikt
-
-
-
HZoli87
veterán
válasz
AmigaFan #11610 üzenetére
Nálam gond nélkül ment amikor próbálgattam. Bootidőt nem növelte meg érezhetően, fájlműveleteket nem lassította, kényelmes és jó felhasználói felülettel áldották meg, VIPRE adatbázisnak hála jó a felismerése és az URL szűrése is. Keresés sem tűnt lassúnak. Erre felbuzdulva a környezetemben pár gépen le is cseréltem az ingyenes védelmeket (Avast Free és Panda Cloudot általában), eddig nem érkezett panasz rá.
-
-
janes1976
őstag
válasz
AmigaFan #11207 üzenetére
Mondjuk a Bitdefender próba óta tudom mit jelent a lassú böngészés.
K*rva kellemetlen az biztos.
Én a magam részéről ha a 2013-as Kaspersky ugyanígy fogja a gépet, akkor lehet mégnézem az AVG-t hogy a routeres hülyeség még fenáll-e és ha javították, elgondolkodom hogy azt választom. Elég ingyen van. Ráadásul a felismerése is folyamatosan javul.
De hátha meglep minket a Kaspersky a 2013-asokkal.
-
janes1976
őstag
válasz
AmigaFan #11205 üzenetére
Hallottam róla, hogy a rendszerfájlokat sikerült berakni a fertőzöttek közé. Valami ilyesmi volt, ugye? Pedig náluk ez nem jellemző. Lehet szidni az Avirát hogy így meg úgy néz ki szarul meg hogy ülnek rajta lófaszt nem fejlesztenek, viszont felismerésbe az egyik legjobb, gépterhelésbe meg messze a legjobb.
Erre írtam én, hogy ha lenne benne madzsar nyelv, akkor az emberek 99 %-a Avirás lenne.
De nem lesz + a Bitdefenderbe sem lesz. Tőlük tudom.
Öcsém szt mondta naggyon jó az Avira IS.
Hátha kijavítják!
-
Mosanke
senior tag
válasz
AmigaFan #10974 üzenetére
Szia!
Egy kérdés a Panda Cloud Pro-val kapcsolatban mert látom, hogy itt elég kevesen használják.
Beírtam a pro kulcsot azaz az aktíválási kódot (amit promocióban kaptam egy éve és előtte aktíválom is kellett a Panda honlapján mert addig el sem fogadta), de nem látom, hogy mikor jár le vagy mennyi nap van hátra. IIyen lehetőséget, ahol megnézhetném, ilyet nem találok sehol a programban. Nem írja ki a visszalévő időt vagy a lejárati dátumot.Kép.
Nálad is így van?
Megpróbáltam rákérdezni erre tegnap délután a Panda magyar supportnál, de eddig még nem válaszoltak vissza. -
motacilo
aktív tag
válasz
AmigaFan #10742 üzenetére
amigafan:
Itt egy leírás róla:[link]
Engem főleg a tűzfala érdekelne, mert a Bitdefender motor önmagában elég jó ajánlólevél.
vukmir: hasonlóak az én tapasztalataim is, csak gyorsabb lett a használat alatt, sajnos a boot idő még mindig hosszabb.
Nálam nincs autopilot, mert csinált galibákat, ezt korábban le is írtam. Nálam alapesetben 15-16 megát fogyaszt, egészen brutális talán anno az Avira és a NAV ! evett ennyire keveset. Keresés alatt viszont az én gyenge gépem esetén, jobb ha elmegyek és iszom egy Maci kávét sok tejjel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest