- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ninja Chick.
tag
Salaam!
Avast! 8 mikorra várható?
[ Szerkesztve ]
-
-
Ninja Chick.
tag
Avast 8 Internet Security tapasztalatok:
7-re nem szabad feltenni, mert kékhalált okoz (Windows 8 alatt). Avast! Uninstall Utility-vel törölni kell a 7-est (csökkentett módban), majd feltenni a 8-ast tiszta telepítéssel (persze ezt már nem csökkentett módban).
Első indítás elég sokáig elhúzódik, de utána minden megy rendesen, viszont van egy hiba. Ha bekapcsolod az adblock-ot (Én IE10-hez kapcsoltam be), akkor elmegy a net, úgy, hogy Google, Facebook van illetve IM-ek is mennek, de egy oldal sem jön be. Ha újra indítod a gépet, akkor már ez a hiba nem fog jelentkezni többet, azaz nem kell megijedni tőle.
A felületéről annyit, hogy nagyon szép és átlátható lett. Rendszert nem terheli, és gyorsabban is bootol 64 bites környezetben mint az elődje. A szoftver frissítő tökéletesen működik, bár egy picit lassú jelenleg.
Avast! fiókhoz a csatlakozás még nem megy rendesen, mert nem hajlandó az avast.com os accountnak adatokat küldeni a rendszerről, de ezt rövidesen javítják, meg nem is olyan nagy baj.A gyors keresés szerintem gyorsabb lett, mint a 7 ben volt. A beépített adblock nagyon szépen szűri a reklámokat IE10 alatt (Maxhton-t nem ismeri fel így abba nem próbáltam, bár abban van saját beépített).
Egyenlőre ezek az első benyomások.
-
Ninja Chick.
tag
Aki Avastot használ Windows 8 alatt 64 bites környezetben, az véletlenül se futtasson Boot time scant, mert tönkre vágja a rendszert!
Elindul a vizsgálat, megy nagyjából 1 percet majd kiírja, hogy Registry Error, és se kép se hang tovább. A rendszer nem fog bootolni, a HDD-t fullon fogja pörgetni de semmi sem fog történni!
A rendszert nem lehet visszaállítani se képfile-ból se visszaállítási pontból! Próbáltam a saját recoveryt is meg pendrive-ról is de egyik sem működött így a vége Windows újrarakás lett. Az Avast!-nak jelentettem a problémát, remélem rövidesen orvosolják, mert ez fatális hiba.
-
Ninja Chick.
tag
Avast! 8 Internet Security mellé érdemes valamilyen kiegészítő védelmet használni?
-
Ninja Chick.
tag
Köszi szépen mindkettőtöknek, majd később ránézek
[ Szerkesztve ]
-
Ninja Chick.
tag
F-Secure mobile security mennyire jó?
Úgy értem, milyen az anti thief-je illetve mennyire zabálja az aksit?
-
Ninja Chick.
tag
Avast 8 IS vagy AVG IS 2013 az ajánlotabb ?
Windows 8 64 bit.
[ Szerkesztve ]
-
Ninja Chick.
tag
Outpost Security Suite Pro 8 vagy Avast! Is 8 a jobb választás 64 bites környezetben Windows 8 alatt?
-
Ninja Chick.
tag
Milyen védelmet ajánlotok Avast! IS helyett?
-
Ninja Chick.
tag
Egy üzleti notebook aminek nem gond a terhelés
Mindent csinálok csak játszani nem játszom
Nem számít ha fizetős
IS kell a tűzfal miatt (komplett)
Nyelv nem érdekes de előny a magyar
szóba jöhet promó is mert addig sem kell rá költenem ismétEgyedül a BitDefender ami nem jöhet szóba, mert rühellem a védelmüket és magát a céget is bizonyos okokból.
[ Szerkesztve ]
-
Ninja Chick.
tag
A webroot direkt nem kapcsolja ki a Windows 7 tűzfalát?
-
Ninja Chick.
tag
Baidu antivirussal mi van ? Feltettem 3 gépre. Ebből egy frissíti az adatbázist a másik kettő meg 05.13 illetve 05.14 en áll. (Avira és baidu helyi engine).
Mindhárom gép Windows 7
[ Szerkesztve ]
-
Ninja Chick.
tag
Baidu Antivirus frissítési gond megoldva.
Írtam nekik. Rossz .exe filet tettek fel a letöltések közé. Valami 3.4.1 volt közben a program csal 3.2.x nél tart. Changelog is rossz a weboldalon de ezzel már ne is foglalkozzatok
Töröljétek le a 3.4.x-et és tegyétek fel azt amit most le lehet tölteni a weboldalról, és voala frissíti az adatbázist 05.28-ra
-
Ninja Chick.
tag
válasz Black Plague #19942 üzenetére
Hát még csak béta és gondolom ezért. Az a 3.4.1 valami elég pre final lehetett, mert mindent csinált csak működni nem működött, viszont van hozzá changelogunk
-
Ninja Chick.
tag
TrustPort Internet Security 2013-ról mik a vélemények? Főként 64 biten érdekelne
-
Ninja Chick.
tag
(2013-05-29) Baidu Antivirus 3.4.1.30952
IMPROVED
- Integrated with the latest virus signatureFIXED
- Fixed USB protection potential stability problem
- Fixed the problem of individual users scan overtime
- Optimized the detail of UI effect -
Ninja Chick.
tag
Avast! Home helyett milyen ingyenes, megbízható és nem sokat kérdező antivirus programot ajánlotok?
Fater gépére szeretném feltenni és jó ha havonta 1x látom a gépet, ő meg nemigazán ért hozzá (persze winhelp2002-es host adblock fel van téve rá, és amikor tudom frissítem is)
-
Ninja Chick.
tag
TrustPort IS ennyire visszafogja a gép bootolását?
Ma feltett Windows 8-at úgy visszafogja, hogy login előtt várnom kell vagy 20 mp et (fekete képernyőt látok) illetve login után is fekete képernyőt kapok vagy 30-35mp ig. Viszont utána megy rendesen és ez a TrustPort Is telepítése után jelentkezett.Illetve minden 2. 3. indítás után nem akar elindulni a a Trustport Core (magyarul az egész trustport védelem rendesen)
-
Ninja Chick.
tag
Esetleg G-data vagy F-secure promo kódja nincs valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hatvan időegység. [Update 63]
- Home server / házi szerver építése
- EAFC 25
- DIGI kábel TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest