- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Akkor ezek szerint nem végeztél a tömörítés hatékonyságában összehasonlítást hasonló programokhoz mérten.
Backup progiknál azért eléggé fontos tényező, hogy mekkora méretre tudja zsugorítani a mentést.
Annak idején (jó pár évvel ezelőtt) gigabájtnyi eltéréseket is produkáltak egymáshoz képest az ilyen programok 3-5 GB méretű végeredmények mellett.
Mostanában nem tudom mi a helyzet, gondoltam hátha van ilyen infód. De már nagyon OFF ez a téma itt, szóval csöndben maradok -
BigManus
addikt
Soha nem voltam a free verziók pártolója, erről meg is van az elméletem és eddig be is jött.
Nem publikálom sehol, csak szűk körökben. Nem véletlenül vannak ingyenes verziók amik nem teljes értékűen működnek. Ez alól kivétel persze van, egy kezemen meg tudnám számolni melyek ezek, de szerintem sejted -
zsolesz6
aktív tag
-
-
eurolac
senior tag
-
eurolac
senior tag
"Persze ez csak az én véleményem ...."
Engedelmeddel csatlakozom hozzád.
Múlt év ősz óta használom az avg 2012 free-t XP sp3-alatt. Kicsit szigorítottam az alapbeállításokon. Kb.: kéthavonta ellenőrzöm a gépet (mbam free, online scanner) és normál használat mellett (office, internet ide-oda, kevés torrent) rendesen védi a gépet, tiszta.
El nem tudom képzelni, mit csináltak azzal a géppel amin a Kaspersky annyi mindent talált. Egyáltalán mikori avg free volt az vajon? -
Nem az oldalra ugrott, hanem a PCW oldalán linkelt fájlt tartalmazó oldalra, de tévesen, mint ahogy a fájl sem káros.
-
Nobuo
tag
Rendben. Ismétlem én nem tanácsokat adok, hanem a tapasztalataim írom le. Én nem alapozok arra a véleményemben, hogy neked vagy másnak hogyan vált be, mert csak az enyémet tudom hogy biztosan úgy történt, ahogy leírtam.
Szerintem pedig ez is egy olyan dolog, amit biztosan leírtak már előttem, hogy a saját tapasztalataikra támaszkodnak a véleménynyilvánításban. -
Nobuo
tag
A véleményemet kérték a "szerintetek"-kel, és én azt írtam.
Persze mindkettőt kipróbálhatja, de én a tapasztalataimat osztottam meg. Nálam az avast szépen futott nálad lehet kifogott egy olyan vírust, amivel akkor nem bírt el, nem tudni pontosan.És nem személyeskedek, de remélem ezt a tetsziket senki sem a program külsőségeire írja, mert egy antivírusnál ez az utolsó a funkcióját tekintve. Legalábbis szerintem.
-
dbius
veterán
MBAM-nál tudtommal nincs lehetőség külön feltöltésre, a false positive gyanús eseteket a fórumukon kell jelezni.
Nyilván azért nem találod a karanténozott fájlt, mivel nem a telepítési útvonalon tárolja, hanem máshol, mégpedig a:
C:\Users\felhasználó_neve\AppData\Roaming\Malwarebytes\Malwarebytes' Anti-Malware\Quarantine
könyvtárban (Ez win7 esetében igaz)
EGyébként ahogy nézem ez egy rendszervisszaállítási helyre bemászott csúnyaság.
-
@matthew@
őstag
Butcher-HUN: de amíg nem tapasztalja meg az ember a saját bőrén addig nem nagyon hiszi el
sz.j: pont a mai napon gondolkodtam a ghost-oláson h kéne de most újrateszem hétvégén és megcsinálom
Amúgy ha lementem és az alap dolgokat már felteszem, pl IS, driverek, stb. és beírom a licenc-et, ami március 1 után fog lejárni mivel tisztaszoftveres volt win-em de ha nem kell újratennem akkor menni fog vele, azt tudom, de ha ghost-olok és már lejárt a licenc-em és visszateszem a win-t a már beírt és elmentett kóddal akkor azzal menni fog tovább, vagy minden ilyen vissza tételnél van licenc újraellenőrzés? Ghost topikban kérdeztem de nem derült ki nekem 100%-ra h mi lesz, vki jártas benne?
-
Visormail
addikt
Az ingyenes PC Tools Firewall nem megszűnt már vagy hogy van ez? A http://www.pctools.com/pc-software/ oldalon már csak a fizetős IS van. A products fülön ha a View all products-ra klikkelek ott még benne van a listában a PC Tools™ Firewall Plus mellette Download Free gomb ami ide mutat http://www.pctools.com/firewall/download/ de ez is az IS oldalára dob (http://www.pctools.com/internet-security/download/?src=lp_is).
-
12-es csaj
senior tag
Nem Téged akartalak előzményként.
Igaz, hogy a COMODO tenné a dolgát, de a vírusirtó csak gépfogónak lenne meg. Jó, nem akarom megint kezdeni a témát, csak szóltam...
Nem mintha az AutoSandbox olyan nagyon jó lenne, arra kérdez rá, amire nem kéne, amire kéne, arra nem - kiélezve. De így is azt mondom, ér valamit, és nem mindegy, van-e. -
12-es csaj
senior tag
Nem olyan jó, ha kikapcsolod. Az adatbázisába lassan érkeznek be a kártevők, ez pár napot is jelenthez. A heurisztikája csapnivaló. Tehát a viselkedés védelem és az automatikus zárt környezet tartja a frontot valamennyire.
Ha kikapcsolod, akkor gyenge védelme lesz csak, és a kiegészítő védelem fogja tartani a frontot / utólag takarítani. -
sz.j
nagyúr
Pontatlan voltam ...
Helyesen:
Sőt az sem oldotta meg a problémát amikor az "Alkalmazásvezérlés"-nél töröltem mindent és kijelöltem, hogy az F-SIS 2012 kérdezzen rá minden műveletre, bár véleményem szerint ennek nem sok köze lehet a hibához, mivel a TC csatlakozott a tárhelyhez.
-
HZoli87
veterán
Hivatalos honlapon több helyen is írják.
"... As an existing customer, you will automatically be upgraded to the latest version of F-Secure Internet Security - completely free! ..."
"... If you buy Internet Security 2011 today, you will be upgraded to Internet Security 2012 for free automatically. ..."
-
HZoli87
veterán
Mivel nem én írtam a CLT-t, így bővebben nem tudok róla nyilatkozni. Itt olvashatsz egy kicsit többet róla.
A hozzászólásod második fele meg sántít egy kicsit, miért is ad jobb védelmet a F-Secure IS, mint például a F-Secure AV+Comodo tűzfal jól bekonfigurálva? (költői kérdés)
Valószínű tanultál a múlt hibáiból és óvatosabb/kiforrottabb lett az internetezési szokásod, így jelentősen csökkent a vírusfertőzés létrejöttének százaléka.
-
sznorbi2
senior tag
Igen ez egy FP, de ezt több cloud alapú védelmi program jelzi kártevőnek.
Már írtam tavaly az F-Secure-nak és azt a választ kaptam tőlük, hogy megpróbálják felvenni a kapcsolatot azokkal a gyártókkal akinek a terméke kártevőnek érzékeli a vírusadatbázisukhoz tartozó fájlt.Ezek szerint nem sikerült felvenni a kapcsolatot az Emsisoft-al.
MÁS TÉMA:
Egy kis vasárnapi rágcsálnivaló!
-
sznorbi2
senior tag
A szigorú beállításnál a a bejövő TCP és az UDP-t tiltja alapból, magyarul bizonyos kapcsolatokat tilt, míg a normal ezeket beengedi kérdés nélkül.
Az irodai pedig csak az aktív FTP-t meg a kimenő kapcsolatokat(TCP és UDP) és a gyakran használt ICMP protokollt engedi ki, a többi tiltás alatt van, többek közt a fájlmegosztás is( a másik kettőben ez engedélyezve van addig, amíg nem adja hozzá szabályként a júzer)!
-
-
HZoli87
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen program, ami...?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest