- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz
stranger28 #18181 üzenetére
akkor 32
köszi akkor jól tudom, de mitől 32 és mitől 64 bites?
bocs nem vagyok akkora szakértő
-
hamyka
senior tag
válasz
yuri90 #18160 üzenetére
én régebben használtam, akkor még nem volt ez a verziója ami most van, nálam jobban lassította a gépet, de volt 1x hogy kék halál lett a vége a vizsgálatnak azóta kuka
TFSi: remélem jól írom a neved, másodszor, nem csak a Kaspersky háklis arra ha valami maradvány fenn maradt hanem minden vírusírtó
és mit jelent a neved? kicsit érdekes a neved
-
-
hamyka
senior tag
Nekem olyan kérdésem lenne a comodóval kapcsolatosan :
- felveszi a versenyt a fizetősökkel szemben ?
- teljesen megfelel a hétköznapokra ?
- még mindig megvagytok vele elégedve ?
- meddig használhatom a comodot ingyenesen ?
- meddig marad ingyenes a comodó?= Érdekes kérdés lehet ez is számotokra, én úgy tudom hogy mindenért fizetni kell , úgy mint az élelmiszerért satöbbi....
Én anno ismerkedtem meg vele, és hár valljuk be/valljam be elég nehezen szokok meg új programot, idáig volt mindenféle vírus irtom kinek nem ??
Remélem a comodoval boldog leszek kérdés meddig....
-
hamyka
senior tag
ha hozzászólhatok én is:
nálam 503-as hibát írt ki illetve olyan is volt hogy kiírta a böngészőm hogy nem elérhető vagy mi
Mindez xp professional szerviz pack 3 operációs rendszer és Mozilla Firefox alatt
de olyan is volt hogy félig-meddig be jött az oldal, bejelentkezni nem jelentkeztem be de nem is tudtam volna úgy be volt lassulva remélem segítettem
Jelenleg minden ok most jó ne mozogjatokés hajrá azzal a szerverrel
szerverem sose volt
sokba fáj?
Olvastam az új szabályt fórumon igyekszem megfelelni neki
-
hamyka
senior tag
-
hamyka
senior tag
válasz
Fandango #16219 üzenetére
Nem akarok itt vitát hölgyek/urak
És nem fogom senki pártját de én is úgy tudom hogy be kell regizni az Avastot 1 évre, a legújabbat emlékeim szerint nem lehet csak a régebbit ( legalábbis számomra régebbi) de ettől függetlenül az is jó, csak nálam fogta a gépet mert tudom
üdv
ui: MBAM ajánlott SAS ( gondolom Super Antispyware lenne, de javítsatok ki ha tévedek ) nem, de ha valaki nagyon szereti megveheti lifetime ( örök) licencel
Kérted a helyesbítést, ki vagy helyesbítve
-
hamyka
senior tag
-
hamyka
senior tag
válasz
hamyka #16172 üzenetére
Engem mondjuk az érdekelne hogyan lehet azt megvalósítani hogy pendrivról be bootolni
Tudom mi az a bootolás ( nem élelmiszer üzlet tudom de az a bolt
) bootolás= betöltés
ennyit tudok
anno volt egy xp-n rá tettem pendrivra és be bootolt róla, nekem olyan megoldás kéne hogy bedugom a pendrivot és arról telepíteni mindent
ui: Pendrivról ment az xp érdekes volt
-
hamyka
senior tag
-
hamyka
senior tag
BÚÉK AZ ÁGYALÁ
-
hamyka
senior tag
válasz
csákány. #16026 üzenetére
Nem akarok senkit se védeni, de a fízetös program sem nyújt 100%-os védelmet, és mint mondtam/beszéltük a leggyengébb láncszem mindig a felhasználó/kezelő lehet az akármilyen hiper szuper meg akár milliárdokat érő program ha nem tudják jól kezelni
Plul:
Én Norton Internet Securityt használok és véd is rendesen, igaz a program dönt mindenben, én nem is tudnám eldönteni melyik a vírus melyik nem, jelez is ha van vírus, szal nekem egyenlőre tökéletes
Comodó: Nem rossz program, de nekem kicsit bonyolult, én jobban szeretem az egyszerű dolgokat, és ha lenne lifetime akció a Nortonra akkor lehet meg is venném, Kasperskyt nem biztos hogy megvenném, Norton nekem még nem csinált kékhalált, pedig sokan szidják a Nortont pedig szerintem jó, csak ne lenne fizetős, mondjuk megoldottam a Nortontont egy időre
-
hamyka
senior tag
-
hamyka
senior tag
válasz
janes1976 #15872 üzenetére
Ok rendben
Ill kicsit komolyabb kérdés :
1-2 cég csinál olyat hogy ,,örök licenc, az az :
- Vipre ( internet security)
- Agnitum
Huh ez a két cég van asszem, melyikkel érdemesebb foglalkozni jobban ? fejlődtek valamennyit ?
Használtam mindkettőt,de mint tudjuk mindig vannak fejlesztések
írjatok
-
hamyka
senior tag
-
hamyka
senior tag
válasz
Black Plague #15863 üzenetére
Érdekes 1 teszt
Nekem ami feltűnt: Comodo nincs a listán,
Illetve a táblázat alapján a Pctools sokkal jobb mint a Quickheal program, pedig emlékszem ( ha ti nem is ) hogy dícsőítve volt anno a Quick heal program hogy óh hát ez milyen jó, a legjobb, és most mi van ? Pofára esés
Na nem kötözködni akarok csupán egy észrevétel
És azt is észrevetétek hogy Quickheal programból csak a régebbit lehet kapni? vajon miért ??
Gdata sincs fenn pedig használtam nagy megelégedéssel
-
hamyka
senior tag
-
hamyka
senior tag
válasz
GEPESZ66 #15835 üzenetére
Nem akarok belekontárkodni de Avast-ból van ingyenes csak nem jut eszembe melyik
Létezik még ez a lehetőség?
Comodo: Ha ezt használja valaki, valóban érdemes felkeresni a fórumot ha tud valaki angolul
Persze kérdéses hogy nem állítsa-e el valaki úgy el hogy még a weboldalak sem jönnek be
-
hamyka
senior tag
válasz
@matthew@ #15817 üzenetére
Comodoéknál nagyon csábító az 500 dollár kb: 100 ezer ft összegű kár térítés, csak hát na ha beüt a gebasz akkor viaskodj velük angolul vagy tudom is én milyen nyelven
ezért mondtam hogy ugyan nagyon jó ajánlat, de legyen náluk Magyar nyelv is ne csak angolul meg japánul meg tudom is én milyen nyelven
-
hamyka
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #15794 üzenetére
A gyenge lánc szem úgy is a felhasználó
-
hamyka
senior tag
válasz
Haalus #15784 üzenetére
Már megbocsáss de honnan tudod hogy milyen körülmények között tesztelték a programot ??
Ennyi erővel én is feltehetném ezt pl-ul a netre :
Gazdag vagyok, ingyen osztok pénzt, aztán jönne a csodálkozás hogy mérnem küldöm a pénzt
Persze ez csak 1 példa
Ha idáig be vált és szereted használd egészséggel és nyugodtan
-
hamyka
senior tag
válasz
w.miki #15713 üzenetére
Nem akarok bele kontárkodni de egyik vírus irtó sem olyan hogy ohh, hát nem frissítettem 3 hete/3 hónapja és nem síkit fel
frissítés nélkül is működik vírus irtó csak nem a legújabb frissítésekkel fog vírust vadászni
Ha nincs net/wifin akkor nem is tud frissíteni
Bocsi ha kötözködésnek veszed/vetted, nem kötözködni akarok csupán megjegyzés, és segíteni próbálok, bár nekem itt kár megszólalnom na ennyit erről
-
hamyka
senior tag
válasz
BigManus #15472 üzenetére
Egyetértek
Aki megveszi a magazint kétlem hogy megosztaná
Bár havonta nem sok de mire letelik az 1 év többet költöttél a kódra mintha megvetted volna a boltban, persze ha kell az újság vedd meg ha nem kell nincs újság és akkor olcsóbb te döntesz
Én jobban szeretem az olyan megoldásokat ami a neten van, sok munkával jár de ingyen van (részben ingyen mert az áramé fizetni kell
) most pl-ul Norton internet securitym van 180 napos lejárattal és ez mind-mind ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest